sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Ei mikään aprillipila!

Tiedättekös mikä päivä tänään on? No, sen lisäksi, että niitä virpojia - joita varten on ostettu kaapillinen suklaamunia, lakuja ja patukoita, mutta joita ei kuitenkaan koskaan tule - pitäisi vilistä katukuvassa, on myös virallinen jekuttelun päivä. Minuapas vaan ei niin helpolla jekutetakkaan! :--) Mutta kulunut viikonloppu on ollut sellaista menoa ja huisketta, että oli ihana eilen jo tulla kotiin ja nukkua parin tunnin päikkärit..

Ennen lähtöä Tampereelle, kohti Apulannan keikkaa, otettiin pakolliset reissukuvat Karpon kanssa! Ja päällä on Apulannan bändipaita (tietysti), punaiset uudet shortsit, nahkatakki, raidallinen toppi, nahkatakki, huivi, hanskat,.. :-D


Jo aamulla matkaan lähtiessäni tajusin, etten todellakaan voinut kävellä korkokengillä koko päivää, joten heti kun pääsin koulusta, matikan kokeen ja uskonnon valmistelun jälkeen,  kävin Spiritstoressa ostamassa kätsymmät yksilöt. Ja onneksi ostin, sillä häntäluu ei ole vaivannut (täräytin sen aikaisemmin kaatuessani..) ja oli niin helppo hyppiä keikalla. :--)


Meidän matkaseuraan kuului siis minun ja Karpon lisäksi Janita poikaystävänsä kanssa. :-) Janitan kanssa mentiin bussilla Tampereelle, jossa sitten odotettiin keikan alkua muutama tunti kylmässä ulkoilmassa...


...joskin saatettiin puoleksi tunniksi karata kylmää ja sateista ulkoilmaa vieressä olevaan kauppakeskukseen. Sieltä löytyi vaikka mitä hienoja seinämaalauksia ja asetelmia - jollaisia Lahdesta ei tule ikipäivänä löytymään!

Koko seurue eturivissä :-)
Kaiken kaikkiaan odottiin Apulannan ilmestymistä lavalle varmaan 4 tuntia, mutta se ei haitannut, koska... TONI ILMESTYI YHTÄKKIÄ SINNE ETEEN JA TULI JUTTELEMAAN MEILLE! ♥ Siinä sitten juteltiin muutamista biiseistä ja käteltiin yms yms...! AAA, ette usko, miten taivaassa oltiin sen jälkeen!! :----D

Ihana Parta
Huom! Paita :--D
Sipestä on vaikea saada kuvia, kun se piilottelee rumpujen takana ja hoitaa loppukumarrukset vikkelästi... :-D

Mutta siis, kaiken kaikkiaan oli aivan mahtava keikka! Joo, kyllähän siihen vaikutti Tonin kanssa jutteleminen, mutta muutenkin. :-D Siellä soitettiin kaikkia vanhoja ja uusia biisejä, yleisö oli ihan liekeissä ja pojat heitti loistavia spiikkejä väliin. :-)


Yöksi mentiin Karpon kaverille Iidalle, jossa vietettiin vielä aamua katsomassa Simpsoneita.. Ja sitten lähdettiin bussilla kohti ihanaa Lahtea (jossa bussikuski jätti meidät julkeasti pysäkille). Oli mahtava viikonloppu! :--) ♥

6 kommenttia:

  1. Hei anteeks kun nyt vielä kysyn, mutta onko sinulle lääkäri sanonu sen, ettei täysi-ikäistä voi periaatteessa pakkohoitoon laittaa, vai mistä sä sen tiedon oot "saanut"? Ois ihan kiva tietää, miten se käytännössä menee yms.. :)

    VastaaPoista
  2. . : No siis, tieto on peräisin ihan siitä kokemuksesta, mitä olen saanut aikanani osastohoidossa ollessani. Olen keskustellut näistä asioista useeseen otteeseen muiden hoitopotilaiden, lääkäreiden jne. syömishäiriön hoitoon erikoistuneiden ihmisten kanssa.
    Mutta eihän tämä mikään teräksenluja fakta tietenkään ole.
    Kysyn vain, että oletko kiinnostunut itsesi, minun tai ihan jonkun muun syyn kannalta? :o Kun en itse kuitenkaan täällä ole osastosta puhunut piiitkään aikaan, eikä minulla ole osastouhkaa tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  3. OLI MAHTAVA VIIKONLOPPU, huh huh ♥ Ja lisää tulossa!:--))))))

    VastaaPoista
  4. Lähinnä oman ystäväni kannalta kyselin, mutta jos sulle on ihan ammatti-ihmiset ilmeisesti sanonut niin kyllä mä sit uskon että noin se menee :)

    VastaaPoista
  5. jos kirjottelet erikseen jotain blogia sairaudestas, niin jaatko siihen osotteita/kutsuja?

    VastaaPoista
  6. Karpo: Niimpä! :--D Onneksi on tosiaan vielä odotettavaa luvassa ♥

    . : Okei, halusin vain varmistaa, koska se vähän kiusasi.. :-) Toivottavasti ystävälläsi ei ole kovin huono tilanne, ja että hän saisi hoitoa, mikäli sitä tarvitsee. :')

    dreamer: En kirjoita enää blogia sairaudestani.

    VastaaPoista