sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tivolipäivä!

(Pikkaisen meinaa tässä ärsyttämään pistää, kun Bloggeri päätti laittaa minut kirjoittamaan postauksen ihan alusta! Mutta eipä muuta, kuin uusia vastoinkäymisiä kohti! Nyt saatte kyllä pelkkiä kuvia, ja niihin on tyytyminen!) Tänään päätettiin Karpon kanssa, että tavataan tivolissa, eikä olisi kyllä voinut kauniimpi sää kohdalle osua! ;-) Siellä oli varmasti vähintään 15 astetta lämmintä ja aurinko paistoi täydeltä terältä!

Käytiin ainoastaan kolmessa laitteessa, joista yksi oli maailmanpyörä. :-)
Walter

Joo, ja ihanaa päivää fiilistelemään mentiin vielä viereiseen puistoon, jossa napsittiin vähän kuvia. Sitten tultiin meille ja tarjoilin Karpolle tehtyä omppupiirakkaa.


Viimeisenä, muttei tietenkään vähäisimpänä, viime viikon ostos - eli Jukka Pojan levy, jota onkin tullut kuunneltua aika ahkerasti viime päivinä! ;--) Nyt olisi kuitenkin mentävä tekemään kouluhommia, esitelmiä jne. ....

5 kommenttia:

  1. Ei vitsi toi miun kuva, kun otan susta kuvaa XD

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia :) Oispa täälläkin jo nuin lämmin! Täälä Kuopion suunnalla oli perjantaina vielä toppatakissakin kylmä...

    VastaaPoista
  3. Annoin sinulle rakas palkinnon!
    http://tarinanivaillaloppua.blogspot.com/2012/04/blogipalkinto.html

    VastaaPoista
  4. Toi levy on niiin kultaa! :D

    VastaaPoista
  5. pakko kommentoida tähän, että jukkapoika tosiaan on ihan parhautta! sulla on tosi symppikseltä vaikuttava blogi ja oot kyllä itsekin tosi suloinen :)

    www.signedbysatua.blogspot.com

    VastaaPoista