sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Enemmän kuin mitään muuta, on syytä olla kiitollinen

Heips! Aivan ihanaa, kun ulkona paistaa aurinko ja lämpötila lähentelee jo inhimillisiä lukemia! ; ) Ja mitä sitten, vaikka suurin osa ajasta menee naama kiinni kirjassa istuessaan - kun palkintona on kuitenkin luvassa seuraavana kolmena viikkona erityismenoja!


Ajattelin nyt nopeasti päivitellä kuulumisia, kun minun voinnistani on niin paljon kyselty. :' ) Minulla menee tällä hetkellä yllättävän hyvin - ja pyrin syömään säännöllisesti, ilman tunnontuskia. En vain tahdo puhua mitenkään liiakseen syömisistäni, sillä en oikeastaan haluaisi pitää syömishäiriöblogia, vaan enemmänkin elämästäni yleensäkin. Saa minun vointiani tietysti silti aina kysyä. :-) Muutenkin tulevaisuus näyttää valoisammalta, kuin pitkään aikaan - ja kyllä, minä haluan ja yritän edelleen parhaani mukaan parantua. Se ei vain ole niin yksiselitteistä ja nopeaa, vaan välillä on vaikeampaa, ja välillä taas ihan ihmeen helppoa. Toivon, että voisitte ymmärtää myös sen, että olen sairastanut kauan, ja että parantuminen tulee viemään luultavasti aikaa yhtä paljon ..

Nahkatakin kaveriksi raidallinen tuubihuivi (9,95 e, Seppälä)
 Kevään tulolla on kaiken ihanan fiiliksen lisäksi myös joitain haittapuolia - ja ei, en puhu nyt loskasta tai roskien puskemisesta esiin lumen alta - olen nimittäin eksynyt taas ostoksille milloin milläkin verukkeella. Toisaalta, en nyt tiedä, että onko se nyt niin vakavaa, jos haluan ostaa kevääksi uusia vaatteita ja nautin niiden tuomasta tunteesta? :--) Ja hei, vihdoinkin nahkatakkikelit! :---------------D

Musta neuletakki (27,95 -> 5 e)
Punainen neuletakki (27,95 -> 5 e)
Hehe, keskiviikkona suuntasin hypärillä koulun viereiseen K-kauppaan, kun ajattelin, ettei sieltä ainakaan tulisi shoppailtua mitään.. Mutta kuinkas siinä sitten lopulta kävikään, kun ostin peräti kaksi neuletta kaupan vaateosastolta! XD Nämä on kyllä silti ihan löytö, sillä olen aivan rakastunut näihin jo nyt...!

Lisä Haydenin kirjojen kokoelmaan (7,95 e /kpl)
Keskiviikkona lupauduin vielä lähtemään porukoiden kanssa nopealle kierrokselle Kärkkäiselle, ja tottahan toki sieltäkin oli ostettava jatkoja Torey Haydenin kirjojen kokoelmaan. :---)

Keltaiset farkut (GinaTricot n. 30 e)
 Oikeastaan suurin ostos tällä viikolla oli kuitenkin keltaiset farkut, joiden ostoa olin jo vähän aikaa suunnitellut.. Ja onneksi ostin, sillä nämä ovat aivan ihanat. :--) Mutta niin kuin sanottu, viikon kevätostokset saisivat kyllä olla ne viimeiset ostokset vähään aikaan! 8D


Seuraava viikko, ja vielä sitä seuraava maanantai, meneekin taas kokeiden ja niihin lukemisen parissa, mutta onneksi viikonloppuna olisi luvassa jotain jännää menoa Karpon kanssa! :--D Niin ja torstaina on vieläpä vapaata.... PS: Hain tänään viimeisiin kesätyöpaikkoihin, ja miten miusta tuntuu, että olen niiden kanssa aivan ulapalla? :-D

6 kommenttia:

  1. Ei mitään kesätyöpaikkoja, en miekää mihikää päässy XD Sen siaan hommasin itelleni töitä ens syksylle (niiku viestistäni varmasti luit/luet).
    Chillataan vaan koko loma ja.. "rappiolla on hyvä olla, ei huolet paina ei rasitu polla."

    En jaksa venaa perjantaihin enää! ♥

    VastaaPoista
  2. Karpo: Hihi, haluaisin vaan Nokian Lumian, joten tarvisin töitä.... :P Mutta ei niitä varmaan olekaan enää. Ja joo, luin siitä jo - onnea tosi paljon, olen niin ylpeä susta! :-D Menee tosiaan varmaan koko loma rappiolla......
    En miekään! Tulis jo. ♥

    VastaaPoista
  3. Kyllä mun mielestä 18-vuotiaskin voi joutua anoreksian takia pakkohoitoon. Ainakin netistä oon semmosen käsityksen melko vahvasti saanut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa täysi-ikäistä ei pakoteta pakkohoitoon, hän saa laihduttaa itsensä hengiltä jos tahtoo,- ellei henkilölle voida todeta ettei pysty huolehtia itsestään muutenkaan arjessa yms.
      Lääkärin vastaanotolla kuitenkin hengenvaarallisessa tilassa laaditaan hoitosuunnitelma/hoito-ohjaus jonka mukaan henkilö tarvitsisi pikaista hoitoa.
      Mutta täysi-ikäistä ei tulla hakemaan hoitoon, niin kuin missään muussakaan sairaudessa (ellei taas todeta jotakin ettei pysty huolehtia muutenkaa itestää).

      Poista
  4. . : Joo, siis tuossa vähän Karpolta täydennystä. :-) On siis totta, ettei täysikäistä voi käytännössä pakottaa hoitoon, mutta tietyissä tilanteissa voi olla toisin. Riippuu aika paljon siitä, miten vakava tilanne on jne.
    Mutta haluaisin nyt tässä sanoa, etten ole todellakaan joutumassa osastolle, sillä minulla on ihan hyvä tilanne terveyteni kanssa - jo ihan lääkäreidenkin mukaan.

    VastaaPoista
  5. kiva kuulla että sulla menee paremmin syömisten kanssa. olet niin hirmuisen pikkuruinen :<. Nii ja ihania vaatteita oot taas haalinu :)!

    VastaaPoista