sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kurkistus huoneeseen ~

Taisinpa mennä lupailemaan kuvia huoneestani jo melkein vuosi sitten, joten nyt alkaa olla korkea aika tarttua kameraan ja näyttää, millaista siellä nyt sitten on! :-D Huone ei ehkä ole mitään sisustuslehti -materiaalia, mutta on se silti rakas ja viihtyisä paikka! ♥


Rakastan valokuvausta ja kuvien kehitystä - mutta kaikkein parasta siinä on ehdottomasti, kun voi myöhemmin katsella ja muistella kuvan ottohetkiä! ♥ Huoneen seinälle on sitten päätynyt kaikkia minulle tärkeitä ihmisiä menneisyydestä ja nykyisyydestä, matkustelukohteista, keikoilta jne..


Huoneen nurkassa on suuri televisio, jolla on yllättävän suuri merkitys huoneen viihtyisyyteen ja ulkonäköön! Ja takaa pilkistää sähkökitara ja aikanaan Demistä poimittu, ällösöpö ystävänpäivä juliste. :--)


Korujen paikka on ollut jo usean vuoden ajan yöpöydän päällä, roikkumassa yölampusta. Vähän aikaa sitten niitä oli tosin aika lailla enemmän, kunnes myin käyttämättömyyttään pölyttyneet yksilöt kirpparilla!


Kirjahyllystä löytyy sitten vino pino lapsena lahjaksi saatuja ja viime aikoina ostettuja kirjoja. ''Kunniapaikalla'' on tietysti myös Karpolta lahjaksi saatu onnenkissa. :-)


..ja löytyyhän sieltä vielä pieni kokoelma erilaisia elokuvia, joista osa on vaivalla hankittuja suosikkeja, ja osa vähän merkityksettömämpiä, muutamalla eurolla alennuksesta löytyneitä.


Ehkä parasta huoneessani on kuitenkin suuri kokovartalopeili ja avara ikkuna, joka tuo huoneeseen kaivattua valoisuutta. :-) 

+ pakollinen kuva huoneen ''vakiokalusteesta'' Eetusta! ♥ Mitä mieltä olette tästä pienestä kolosesta? :--D

3 kommenttia:

  1. onpas sulla ihana huone ja söpö kissa :: )

    VastaaPoista
  2. oletko sä täysi-ikäinen? Muistelen, että olisit joskus kirjoittanut, että oot sen verran hyvässä kunnossa, ettet tarvitse osastohoitoa, mutta että osastouhka kuitenkin on... Niin jos ajattelin, että jos olet täysi-ikäinen, niin miten sulla silti voi olla osastouhka, kun eihän sillon voi joutua vasten tahtoiseen hoitoon?

    VastaaPoista
  3. Ansma: Hih, kiitos :--) ♥

    emma: Täytän 18 v. kesäkuussa, joten ei tässä pitkälti ole enää.. :-) Mutta siis, en ole tällä hetkellä uhkassa joutua osastolle, enkä periaatteessa voisi sinne enää iänkään puolesta pakkohoitoon joutua. Enkä muuten ole enää ikinä menossakaan. :-)

    VastaaPoista