sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Yökylässä Kotikolossa

Heippa! Pahoittelut, että on kestänyt vastailla taas teidän kommentteihin (luen kyllä ne kaikki ja ne saavat hyvälle mielelle) ja ettei tule postailtua niin usein. On ollut kiirettä koulun kanssa, eikä riitä niin paljon voimia blogin päivittämiseen. Mutta eiköhän asia pian korjaannu, kunhan pahimmat koulukiireet saa hoidettua pois päiväjärjestyksestä! :-) Nyt kuitenkin viime lauantain tunnelmiin.
Viime viikon lauantaina mentiin Tonyn kanssa yökylään Karoliinan ja Sannin luo. Hyvä seura ja rento illanvietto arjen kiireiden keskellä tuli kyllä niin tarpeeseen! <3 Koulu on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta samaan aikaan se on myös todella kuluttavaa ja välillä meinaa voimat ehtyä, joten on tärkeää löytää näitä pieniä hyviä (ja stressittömiä) hetkiä arjen keskelle. Samalla hoidettiin pois alta yhdet kirpputori-aiheiset kuvaukset, joita tarvitsin kurssityötä varten.
Päästiin myös ensimmäistä kertaa näkemään Karoliinan ja Sannin kissanpentua, Sisua. Neiti kyllä valloitti sydämet, vaikka hieman vieraita aristelikin. <3
Yökylän ohjelmaan kuului mm. elokuvien ja sarjojen katselua, kiireetön aamupala ja pitkään valvomista. Lisää tällaisia tapahtumia, kiitos! <3 
Sellaiset pikaiset kuulumiset tällä kertaa! :-) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. <3

5 kommenttia:

  1. tuo koira näyttää ihan sellaiselta koiralta mitä minulla oli paitsi minulla oli musta ja ruskea. onko tuo sekarotuinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :-) Dooris on joo sekarotuinen. Chihun ja jonkun toisen sekoitus (en ihan muista minkä, kun en ole kovin hyvä koirien roduissa).

      Poista
    2. okei :) munkin oli chihu ja joku muu sekotus

      Poista