sunnuntai 11. marraskuuta 2018

''If you get tired learn how to rest, not to quit'' -Banksy

Heippa! Tuntuu, että ihan vasta juhlittiin isänpäivää, mutta niin siitä on taas vuosi vierähtänyt. Palataan siis hetkeksi aamuisen brunssin tunnelmiin. ;-) Vähän ehkä kuulumisia ja luontokuvia siinä sivussa..
 
Tänä vuona isänpäiväbrunssilla oli tarjolla mm. munattomia banaanilettuja, tuoreita marjoja (jotka eivät ole ekologisia, tiedetään, mutta isänpäivänä saa vähän irrotella, eikös? ;>), itse tehtyä hummusta, tuoreita vihanneksia ja ruisleipää. Reseptit löytyy tottakai leivontablogin puolelta.
Vietettiin oikein mukava sunnuntai aamupäivä brunssilla ja siitä sai ihan uutta virtaa päivään! Annoin isälle lahjaksi taas uuden lintukirjan, sellaisen mihin merkataan bongatut linnut, ja siitä riitti iloa pitkään. Toivottavasti teilläkin oli mukava isänpäivä! :-)
Tässä on herra pähkinärosvo, jonka suuhun katoaa lintulaudan tarjottavat..
Koulu on lähtenyt ihan kivasti käyntiin. Kurssit vaikuttavat mukavilta ja inspiroivilta, joten on ollut motivaatiota niiden suorittamiseen. Sain myös opparia varten yhteistyöprojektin yhdeltä kivan oloiselta firmalta, joten on ollut mielekästä lähteä työstämään asiaa. Teen tosiaan opparia ympäristöystävällisestä pakkaamisesta, mikä on arvatenkin lähellä sydäntä. Tottakai opintoihin on liittynyt paljon ahdistusta ja stressiä, mutta olen pärjännyt siitäkin huolimatta.
Tällä viikolla tosin tuli pieni mutka matkaan, sillä sairastuin taas jonkinnäköiseen flunssaan, minkä takia on tullut pari poissaoloa. Tiistaina piti lähteä ruokailun jälkeen kotiin, sillä alkoi olla sen verran kuumeinen ja väsynyt olo. Tauti on nyt seilaillut tyypilliseen tapaan on-offina, eli välillä on ihan terve olo ja sitten taas nousee kuume ja yskittää. Fiksuna tyttönä päätin tietysti eilen lähteä vanhempien kanssa shoppailemaan ja vielä luontoretkelle Linnaistensuolle, kun olo oli jo paljon parempi. Tänään se tietysti kostautui.. Ehkä tästä opin jotain. Tai luultavasti en, kun en ole aiemminkaan oppinut. :-D
Pointti oli kuitenkin siinä, että tällä hetkellä menee hyvin ainakin opintojen suhteen. Muutoin kaamosmasennus tekee tuloaan ja joinain päivinä oma kroppa ahdistaa aivan liikaa. Yritän nyt vaan paukuttaa päähän sitä, että on tärkeää levätä kouluhommien sivussa, eikä tehdä väkisin kaikkea suunnitelmien mukaan. Eilisen shoppailu- ja luontoretkipäivän päätteeksi päätin suosiolla jättää kouluhommat väliin, sillä olin todella väsynyt. Välillä pitää vaan ottaa rennosti ja levätä! <3
Eipä tässä sen kummempia. Hyvää alkavaa viikkoa! <3

2 kommenttia:

  1. Ja mieleisten asioiden tekeminen antaa voimaa, esim ystävän näkeminen! 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta! :-) Johan viime viikonloppu sen osoitti!

      Poista