keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Syksyn lempparit 2018

Heippa! Taas olisi perinteisen lempparit-postauksen aika. Kuvanlaatu ei ole kovin kummoinen ja aika lyhythän tästä tällä kertaa tuli, mutta ei anneta sen häiritä. ;-)

11 kommenttia:

  1. Nää on aina kivoja videoita! :) Voisitko kertoa enemmän sun opiskeluista nyt? Mikä ois sun unelmatyö ja mikä on parhainta sun opinnoissa, opiskelutekniikoista tms mitä tahansa opiskelujuttua :D Kiinnostaa kun itsekin opiskelen, tosin aivan eri alaa kuin sinä.

    Niin ja toi otsatukka sopii sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :-) Voisin jossain vaiheessa tehdä postauksen aiheeseen liittyen! Opiskelujutut on aina mielenkiintoisia. Kiitos paljon! <3 Olen kanssa tykästynyt otsikseen tosi paljon.

      Poista
  2. Muakin kiinnostais opiskelupostaus! :)

    Kivoja lemppareita ja oot jotenkin erityisen söpönä tässä, varmaan se on toi otsis! :)) Mä olin ihan samaa mieltä tosta piparkakkukahvista, tuoksuu ihan hyvältä mut maku ei oo kummonen, tuli kuitenkin testattua sekin uutuus! Mikä on sun suosikki kahvimaito muuten, vai juotko yleensä mustana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelen sitä tässä jossain vaiheessa. :-)
      Voi ei, kiitos paljon <3 Olen kyllä niin iloinen, kun uskalsin leikata otsiksen. Piparkakkukahvi oli kyllä vähän pettymys, vaikka tuoksuikin ennen veteen lisäämistä tosi ihanalta. Mutta ainakin sitä tuli kokeiltua. :-) Juon kahvin aina mustana, niin ei ole tarvinnut tuskailla sopivan kahvimaidon löytämistä. :-D

      Poista
  3. Eikä, miten ihanan paijattava kissa! Mä varmaan lässyttäisin vaan koko ajan jos tapaisin hänet. <3 Huomaa kyllä, että hän on sinuun mieltynyt. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puppa on aivan ihana, kun haluaa aina läheisyyttä ja rakkautta. <3 Poju olisi kyllä vaan mielissään, jos tulisit tänne lässyttämään! Meistä on tullut Pupan kanssa aika erottamaton kaksikko. :-)

      Poista
  4. Noi kahvit on parhaita!
    Ai että on muuten koukuttava tää blogi ja sä oot vietävän söpö :)

    VastaaPoista