sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Päiväni kuvina: Ei mennyt niinkuin Strömsössä

Moikka! Kuvailin taas vaihteeksi päiväni kuvina -postauksen maanantailta, joka ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Oli nimittäin tarkoitus tehdä postaus tavallisesta koulupäivästä, mutta matkaan tuli muutamia muuttujia.. Kuvien laatu ei ole kehuttava, koska ah niin odotettu pimeys ja rakeiset kuvat ovat tehneet paluun. Siitäkin huolimatta, tässä on päiväni kuvina! ;-)
7.00: Heräsin herätyskelloon ja nousin ylös, vaikka olisi tehnyt mieli jäädä peiton lämpöön nukkumaan. Perinteiset meikit naamaan: eyelineriä, ripsiväriä, peitepuikkoa, meikkivoidetta, valokynää ja puuteria. Sitten vaan hiusten harjaus ja tadaa, näytin taas ihmiseltä!
7.30: Söin aamupalaksi mango-pellavatuorepuuroa, hedelmiä, pähkinöitä ja kahvia. Lueskelin päivän lehden ja valmistauduin lähtemään kouluun. Sitten tuli huono olo. Vatsaan sattui, huimasi, päässä naksui ja heikotti. Välillä palelsi ja välillä oli hirveän kuuma. Venlafaxinin reseptin uusimisessa oli käynyt pieni kömmähdys, joten otin lauantaina ja sunnuntaina puolikkaan annoksen, maanantaille ei ollut enää lääkettä jäljellä. Tajusin vasta sunnuntaina ottaa selville, miten pahoja vieroitusoireita Venlafaxinista voi tulla.. Oli pakko jättää koulupäivä väliin, kun tuntui, ettei pysy edes pystyssä.
8.00: Avasin koneen, laitoin viestiä opettajalle ja jatkoin tiistain kurssin loppupresentaation sekä visuaalisen ilmeen työstämistä. Sain hyvin ajan kulumaan niiden parissa ja hiljalleen olo alkoi vähän parantua. Ei siinä vieläkään olisi maratonia juostu, mutta pahin heikotus ja vatsakipu helpotti.
11.30: Onneksi viikonlopulta jäi ruokaa, ettei tarvinnut lähteä kauppaan tai kokata uutta tyhjyyttä ammottavien kaappien kätköistä. Nyhtöhernettä, paahdettua myskikurpitsaa, suolakurkkuja ja yllättäen vähän lisää persimonia. Eipähän jäänyt ruokahävikkiä, joten tilanne oli ihan win-win!
12.00: Alkoi olla jo kiire, joten hiihdin hirveää vauhtia keskustaan. Spotifysta joululista soimaan ja taas oli yksi tyytyväinen jouluihminen liikenteessä. Ehdin muutamaa minuuttia myöhässä poliajalle, jossa laitoin uusimispyynnön lääkärille. Juteltiin psykologin kanssa vähän lyhyemmän aikaa kuin normaalisti, koska olo alkoi olla sen verran huono.
13.00: Kävin pikaisesti kaupassa ja katselemassa uusia talvikenkiä, sillä toinen sukka oli ihan märkä vanhojen kenkien sisällä.. Vanhoista en silti luovu, vaan vien ne toisen kerran korjattavaksi. Ne vaan on niin täydelliset kengät, ettei niistä halua luopua. :-D Lähdin bussilla pois keskustasta ja jäin Cittarin pysäkillä, että pääsin vielä jatkamaan kenkien metsästämistä. Onneksi reissu kannatti, sillä löysin ihanat kengät, jotka täyttivät kaikki vaatimukset! <3 Ei nahkaa, liukumattomat pohjat, helpot laittaa jalkaan, mukavat, kivan näköiset,.. noin muutaman mainitakseni.
15.00: Pääsin viimein kotiin ja olin jo ihan rättiväsynyt. Tein välipalaksi kauraleipää margariinilla ja savuseitanleikkeleillä. Lisäksi vielä vähän lisää persimonia.. Aloitin pari päivää sitten Kingin Cujo-kirjan lueskelun ja ainakin tähän mennessä se on vaikuttanut mielenkiintoiselta. :-)
16.00: Sitten oli aika jatkaa kouluhommia. Muokkailin printtejä, kirjoitin loppupresentaation ja harjoittelin sen pitämistä - ja kun viimein sain kaiken valmiiksi, opettajalta tuli viesti, että tiistain tunnit on peruttu. Kyllä kannatti stressata.. :-D Ainakin sain kaiken tehtyä ja ei tarvitse enää stressata niiden tekemistä.
18.30: Lähdettiin ruokakauppaan ja apteekkiin, josta sain viimein tarvitsemani lääkkeet. Kaupassa kesti taas lähemmäs tunti ja olo oli vieläkin kuin rekan alle jääneellä. Muistanpa ainakin jatkossa tarkistaa, onko reseptillä lääkkeitä.. Sitten vaan takaisin kotiin.
20.00: Vielä vähän aikaa blogin kirjoittelua.
21.00: Sitten iltapalaa ja Criminal minds -sarjan 12. kauden jakso tv:stä pyörimään. Onnistuin näköjään syömään persimonia jokaisella aterialla..
22.00: Sammutin tv:n (vaikka olin vartavasten ajatellut valvoa ja katsoa the Walking deadin uusimman jakson) ja ehdin lukemaan kirjaa ehkä kolme aukeamaa ennen kuin nukahdin.

En tiedä, kiinnostaako tällaisen todella arkisen päivän postaus, mutta Päiväni kuvina -postausten tekeminen on aina yhtä hauskaa ja teen niitä säännöllisin väliajoin. :-) Tosiaan tällainen oli maanantai, jonka aikana moni asia meni jollain tavalla mönkään. Mutta hei, sellaista se elämä välillä on (etenkin, kun on tällainen hajamielinen sählääjä)!

10 kommenttia:

  1. Mua ainakin kiinnostaa tällaiset postaukset, tee siis ihmeessä lisää :). Sopivasti kuvia ja tekstiä mielestäni. Kengät on myös ihanat <3. Saako kysyä, mistä löysit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos, kiva kuulla! :-) Olen kyllä tosi tyytyväinen kenkiin, ne on täyttäneet kaikki vaatimukset ja vähän enemmänkin. <3 Löytyi Citymarketista (kyllä vaan, shoppailen kengät tosi usein sieltä.. :-D) ja hintaa oli suunnilleen 60 e.

      Poista
  2. Tällaisia on musta tosi kiva lukea! :)
    Voi hyvin <3

    VastaaPoista
  3. Nämä postaukset ovat kivoja! :-)

    VastaaPoista
  4. Mäkin kannustan sua tekeen lisää tällaisia postauksia!! Voimia ja tsemppiä loppusyksyyn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Näitä tuleekin sitten jatkossa lisää :-) Kiitos paljon ja samaa myös sinne <3

      Poista
  5. Mullakin sama kerran unohtui ottaa lääkkeet ja oli kauheat vierroitus oireet venlafaxin:sta.(oksetti ja pyörytti). Hyvää joulun odotusta sinne :)

    VastaaPoista