sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Muotsikan joulumyyjäiset

Moikka! Tänä viikonloppuna järjestettiin Muotoiluinstituutin joulumyyjäiset, joihin päätin osallistua. Stressiltä ja kiireeltä ei vältytty, mutta oli kaikesta huolimatta kiva kantaa kortensa kekoon ja edustaa Muotsikkaa jouluisilla myytävillä. :-)
Aloitin valmistelut jo hyvissä ajoin, mutta loppua kohden tuli silti kiire ja vähän liikaa harmaita hiuksia. :-D Varsinaisten tuotteiden lisäksi piti hoitaa myös tarjoiluastiat, rasiat sekä pussukat tarjottaville ja kaiken maailman hinnoittelut. Perjantai-iltaan mennessä kaikki oli kuitenkin valmiina myyjäisiä varten! Kuvissa lauantaiaamun stressaantuneet, mutta samalla innostuneet hymyt.. :-D
Tein kaiken kaikkiaan yhdeksän pellillistä vegaanisia piparipullia, 34 korua ja 38 rasiaa koruille. Eli mistään ihan pienistä määristä ei ollut kyse!
Myyjäiset järjestettiin Muotsikassa 25.-26.11. Osallistuin itse vain toisena päivänä, koska on yllättävän rankkaa istua myymässä koko päivä ja olla ns. esillä omien tuotteidensa kanssa. Paikalla oli tänäkin vuonna todella paljon kävijöitä, joskin moni sanoi, ettei kauppa käynyt erityisen hyvin. En itsekään ollut aivan tyytyväinen päivän menekkiin, mutta kokemus oli sitäkin arvokkaampi! <3
Sain myytyä melkein kaikki pullat ja koruja jonkin verran. Jaettiin pöytä luokkalaisen kanssa ja tutustuin vieruspöytien myyjiin paremmin. Kuuden aikaan pakkasin tavarat, siivosin pöytään ja lähdin väsyneenä kotia kohti. Päivän saldo oli reilut sata euroa, joten ihan turhaa työtä ei lauantaina tullut tehtyä! :-D Oli oikeasti tosi mukava päivä.
Kiitos teille, jotka kävitte ihailemassa Muotsikan joulumyyjäisten tarjontaa. <3 Tästä tuli nyt lähinnä tällainen sekava sepustus, koska olen koko päivän muokkaillut kuvia ja alkaa olla jo muut asiat mielessä..
:-D Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti