sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Halloween 2017

Heippa! Kuten on ehkä blogista voinut huomata, tykätään järjestää ja osallistua teemajuhliin. Jokainen mahdollisuus on hyödynnettävä - ja halloween onkin erittäin hyvä syy pukeutua teeman mukaisesti. Tänä vuonna vietettiin halloweenia Karoliinan ja Sannin luona Kotikolossa. <3 Asuja mietittiin tietysti jo hyvissä ajoin, sillä meitähän inspiroi kaiken maailman örkit, demonit, velhot ja saunatontut! :-D
Pukeuduttiin tänä vuonna Tonyn kanssa samaan teemaan, eli oltiin hyvä ja huono omatunto. Siis ne pienet hemmot, jotka aina istuu hartioilla neuvomassa sarjakuvissa.
Olin jo aikaa sitten päättänyt, että haluan pukeutua mustaan ja tietysti halusin heti ottaa pirun (huonon omantunnon) roolin! Hankittiin valkoiset ja mustat piilarit, joista maksettiin alle 10 euroa. Oli sellainen operaatio saada piilarit silmiin ja pois silmistä, että en ihan heti kokeile uudestaan.. Mutta ehkä se oli kaiken vaivan arvoista. ;-)
 
Karoliinan ja Sannin luo päästiin joskus puoli kuuden aikoihin. Vastassa oli hämähäkin seittiä, hämärää ja kynttilän valoa. Niin ja tietysti ystäviä!
 
 
 
Leivoin juhliin vegaanisen suklaa-vadelmakakun, jonka kuorrutin verellä (lue: värjätyllä valkosuklaalla). Tarjolla oli kaikkea mahdollista teemaan sopivaa pikkupurtavaa ja herkkua.
Paras asu oli ehdottomasti Kelan toimeentulotukihakemus!
 
Tämä shamaani <3
Illan ohjelmaan kuului hengailun lisäksi mm. juomapeli, kauhuelokuvabingoa, tietovisaa ja Kaunan katselua. Oli kyllä tosi mukava ilta ystävien ja kavereiden seurassa! <3
Lopulta oli pakko lähteä kotiin, että saatiin piilarit pois silmistä ja meikit pestyä ennen nukkumaanmenoa. Jos ei olisi ollut stressiä piilolinsseistä (herkät silmät + halvat piilarit ei ole kovin hyvä yhdistelmä..), oltaisiin varmasti viihdytty pidempäänkin. Tällaisen viikonlopun jälkeen ei voi kuin hymyillä!

Juhlitteko halloweenia 
ja pukeuduitteko teeman mukaisesti?
Heippa! <3

7 kommenttia:

 1. Noin rumien piilareiden takia ei olis kannattanut kyllä itseään kiduttaa :D

  VastaaPoista
 2. maailma on pieni. tunnen tonyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tutustuttiin vuosia sitten. pellossa. kysy muistaako hän yhtään :') Ihana nähdä, että hän on noin onnellisen näköinen.

   Poista
  2. Niin on! Lähetin terkkuja Tonylle :-)

   Poista