sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Toivepostaus: Oma tyyli, osa 2.

Moikka! Jatketaan tyylijuttuja tällä kertaa lukioajoilta. Tähän aikaan oli selkeästi yksi asia ylitse muiden: hiusten värjäily. Kaikkea mahdollista paloautonpunaisesta ruskeaan ja siniseen tuli kokeiltua.
Ennen lukion alkua kävin parturissa värjäämässä hiukset hehkuvan punaisiksi. Olin hankkinut lisäkkeet, jotka värjäsin samaan sävyyn. Käytin paljon korkokenkiä ja kuvassa näkyviä paksupohjaisia tennareita. Myös korut oli kovaa huutoa ja niitä käytin lähes päivittäin.
Tuohon aikaan shoppailin tosi paljon. Se oli kai jonkinlainen keino hallita ahdistusta ja yritys löytää omaa tyyliään. Kokeilin erilaisia väriyhdistelmiä ja leikkauksia otsiksissa, sekä yritin sinnitellä lisäkkeiden kanssa. Käytin paljon lyhyitä hameita ja erilaisia verkkosukkahousuja.
Kesän aikana kävin ottamassa ensimmäisen lävistyksen. Olin haaveillut septumin hankkimisesta jo pitkään, kunnes painelin lävistysliikkeeseen syntymäpäivänäni. Kävin myös parturissa laittamassa tummempaa väriä hiuksiin ja totesin, ettei se sovi minulle. Lisäpisteet olemattomille kulmakarvoille..
Kyllästyin lisäkkeisiin, joten päätin alkaa kasvattamaan omia hiuksia ihan sellaisenaan. Hiusväri vaihtui jossain vaiheessa ensimmäistä vuotta takaisin punaiseksi..
Toisena lukiovuotena värjäsin hiukset vaaleiksi. Sitten laitoin violettia otsahiuksiin, seuraavaksi dippasin latvat siniseen shokkiväriin.. Sanottakoon nyt vaikka, että kaikkea tuli kokeiltua. 
Pukeutuminen vaihteli fiiliksen mukaan. Käytin mustia vaatteita, pillifarkkuja, lyhyitä mekkoja ja huiveja. Kiertelin kirppareilla etsimässä oman tyylisiä vaatteita, enkä enää kovin usein eksynyt H&M:n puolelle. Pitsi oli myös kovasti mieleen, kunhan se oli mustaa tai valkoista.
Pinkit ja pastellisälyiset vaaleanpunaiset hiukset oli tietysti kokeiltava! Niiden ylläpito oli sen verran vaikeaa, että jossain vaiheessa siirryin takaisin vaaleaan.. Suoristin vieläkin hiuksia päivittäin ja olin ehdottoman tarkka siitä, että otsahiukset olivat tiptop.
Lukion kolmas vuosi oli tosi raskasta aikaa, mutta tein silloin pari tyylillistä muutosta. Todellisuudessa varmaan useammankin, mutta nämä nousevat mieleen päällimmäisenä. :-) Ensimmäinen oli suoristusraudan heivaaminen, sillä hiukset alkoivat olla huonossa kunnossa jatkuvan käsittelyn takia. Samaan aikaan aloin kasvattaa pois otsahiuksia, jotka joko laitoin kiinni pinneillä, piilotin pipon tai hatun alle tai vedin pannan avulla pois kasvoilta. Toinen juttu oli uusi vierailu lävistäjällä. Tai no, olin välissä käynyt ottamassa napakorun, mutta se tulehtui ja sai lähteä melko nopeasti. Tällä kertaa otin korun huuleen, ja siinä onkin tämän hetken lävistykset.
Sellainen oli tyyli lukiossa. Aika paljon hapuilua suuntaan jos toiseenkin, mutta oikeastaan tein aika paljon hyviä valintoja. Seuraavaksi onkin luvassa viimeinen osa, jossa edetään tähän päivään asti. Näiden postausten tekeminen on ollut hauskaa - toivottavasti tekin tykkäätte! ;-)

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä sun tyyli on tosi kiva näissä kuvissa niin pukeutumisen kuin hiustenkin osalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Tykkään tämän aikaisesta tyylistä, vaikka se ei enää omalta tunnukaan.

   Poista
 2. Nää tyylipostaukset on kivoja, kolmatta osaa odotellessa! :) Ja täytyy mainita, että muistan tuon ekan osan tyylit vieläkin. Olen lukenut tätä blogia alkuajoilta asti ja aina ihastelin sun värikästä ja omaperäistä tyyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! :-) Nyt on kolmaskin osa julkaistuna, toivottavasti se on odotuksen arvoinen. Kiva, että olet lukenut blogia ihan alkuajoilta asti! Siitä on jo pitkä aika.. Kiitos <3

   Poista