sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Repovesi

Heippa! Vietettiin eilinen päivä Repoveden kansallispuistossa. Alkoi olla jo niin kova kaipuu luontoon, että oltiin valmiita matkustamaan sen eteen muutaman tunnin matka - oli muuten kaiken vaivan arvoista! ;-) Annetaan kuvien puhua puolestaan ja jätetään tekstit tällä kertaa vähemmälle.
 Matkaseuraksi Kouvolaan lähti Elli, Karoliina, retki-Roosa & Sanni. 
 
Pitkän ajomatkan jälkeen oltiin enemmän kuin valmiit reippailemaan. Ensimmäinen etappi oli tietenkin nitisevä ja natiseva riippusilta.  
 Suklaachiavanukasta ja kuivattua ananasta <3
 Lauantaille sattui tosi hyvä sää: aurinkokin paistoi aina välillä.
 
 Mistä tietää, että on oikeassa porukassa? Siitä, ettei haittaa, vaikka pysähtyy parin metrin välein kuvailemaan. :-D
Samoiltiin metsäpolkuja suunnilleen viisi tuntia, joiden aikana alkoi jo hämärtää. Loppuvaiheessa kukaan ei jaksanut enää tarpoa, vaan lähdettiin laahustamaan takaisin autolle. Alkoi olla jalat ihan taikinaa ja mielessä pyöri kodin lämpö ja nukkuminen. :-) Kotimatkalla ihailtiin peuroja ja kurvailtiin pimeitä pikkuteitä, kunnes päästiin takaisin Lahteen.
Oli todella onnistunut reissu! Kävin Repovedellä ensimmäistä kertaa ja menen varmasti uudestaan. Pientä miinusta on kyllä annettava huonosti hoidetuista poluista ja epäselvistä merkkauksista reiteillä. Niiden takia eksyttiin pari kertaa ihan väärille reiteille. :-D 
Nyt on taas ihan uutta virtaa alkavaan viikkoon! <3

Heippa!

11 kommenttia:

 1. Oi, Repovesi oli mun viime kesän to do -listalla, joten kiva ja mielenkiintoinen tää postaus teidän seikkailuista! Vaikka viime kesä ei sitten ollut lopulta sille reissulle suotuisa, niin ensi kesänä kyllä itellekin uusi yritys.. Vaikka onhan se tietenkin avoinna ympäri vuoden, mutta haaveissa olis mennä joskus ihan teltan kanssa :) Upeita kuvia kyllä sait! ♡ Ja hei, en muista oletko joskus jakanut tuon chiavanukkaan reseptin, mutta mitä muuta laitat siihen kuin chiasiemeniä, tuleeko se pohja soijamaidosta vai mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että postaus oli mieleinen. :-) Suosittelen kyllä ehdottomasti, että toteutat haaveen ja menet Repovedelle kesällä telttailemaan. Olisi varmasti tosi upea kokemus! Kiitos paljon. <3
   Laitoin joskus aikaisemmin mango-chiavanukkaan reseptin, mutta en tätä nykyistä. Siihen tuli muistaakseni 1,5 dl soijajogurttia, 1 rkl chiasiemeniä ja 2 rkl suklaan makuista riisiproteiinia. Jälkimmäisen voi hyvin korvata kaakaojauheella ;-) Teen pohjan soijajogurtista, koska lopputulos on silloin kermainen ja vanukasmaisempi.

   Poista
 2. Vitsit, onpa kivan näköstä Repovedellä! Upeita kuvia. Pitäiskin joskus käydä, kun mun vanhemmat asuu Nastolassa. Onhan sieltäkin kohtuu pitkä matka Kouvolaan, mut olispa ainakin mahdollisuus lepopaikkaan matkan varrella :) Mahtaakohan siellä olla laavua? Reippailu luonnossa on kyllä yks parhaimmista unilääkkeistä, etenkin jos on tullu pyörittyä vähän väärilläkin reiteillä xD Mukava kuitenkin, että reissu oli onnistunut ja sait uutta energiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Repovesi on kyllä upea paikka! On Nastolastakin vähän matkaa, mutta olisi varmasti matkan arvoinen reissu. Taitaa olla useampikin laavu, jos en ihan väärin muista ;-) Luonnossa reippailu ja harhapoluille eksyminen on kyllä ihan paras unilääke! :-D

   Poista
 3. Käyttäjästä ”piusa666” tehty tutkintapyyntö virkavallalle toistuvan vainoamisen ja kunnianloukkausten vuoksi. Lupaan ilmoittaa täällä kun päätös tulee.

  Sami K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä. Minäkin aioin ilmiantaa käyttäjän sosiaalista mediaa valvoville poliiseille. Kiusaaminen ja häiriköinti saa luvan loppua.

   Poista
  2. Minäkin tein ilmoituksen.

   Poista
 4. Siis mitä helvettiä täällä tapahtuu. Tässä kirjoittaa tää oikee piusa666 ja voin sanoa, etten yhtään oo tollasia törky kommentteja Kirjoittanut. Nyt viiraa jollain ja pahasti.

  VastaaPoista