sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Isänpäivä 2016

Heippa! On ollut vaihteeksi tosi kiva ja rento viikonloppu. Kouluhommia olen vältellyt mallikkaasti, mutta muuta olen tehnyt senkin edestä. :-D Tänään juhlittiin kuitenkin isänpäivää - perinteisesti lahjoilla ja herkkuaamupalalla.
 
Annoin isälle vähän erilaisen lahjan, niiden perinteisten suklaiden lisäksi. Tein videon vanhoista ja vähän uudemmista kuvista. Videon ideana oli kertoa, millainen isä on ja miksi hänestä pidän. Lahja oli todella onnistunut, sillä aamu alkoi naurulla ja hymähdyksillä. Muisteltiin vanhoja kuvia ja reissuja, jolloin ne oli otettu. ;-)
 Tarjolla oli tällä kertaa pannukakkua, mansikkahilloa, kermavaahtoa ja hasselpähkinäleipää. Tosin vegaanisina ja muutenkin pienellä twistillä tehtyinä. Reseptit löytyvät leivontablogin puolelta
Isälle on aina kiva leipoa ja järkätä yllätyksiä! :-)
 Päivä alkoi siis mukavissa merkeissä. Näitä yllätyksiä järkkäillessä muistaa aina sen, miten hyvä mieli muiden muistamisesta tulee. Isä on ihan mahtava tyyppi - mitäpä siihen muuta lisäämään!
Luultavasti tuo kouluhommien välttely kostautuu ensi viikolla, josta on muutenkin tulossa kiireinen, mutta kerrankos sitä. Pieni rentoutuminen ja ajanvietto perheen kanssa on tullut enemmän kuin tarpeeseen. Ensi viikonloppuna on luvassa vähän spessumpaa ohjelmaa - siitä lisää viikon päästä!

Miten teillä juhlittiin isänpäivää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti