sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

I see yellow

Heippa! Pidin tässä pienen blogitauon, kun tajusin torstaina, ettei ollut mitään kirjoitettavaa. Tämä viikko on ollut yhtä samaa rauhallista kotoilua, mikä on toki mukavaa, muttei mitenkään postaamisen arvoista. :-D Perjantaina jaksoin kuitenkin hieman panostaa ulkonäköön, ajella keskustaan ja ottaa muutaman kuvankin..
Kaupungille lähtemiseen oli kaksi syytä: ensimmäiseksi piti käydä palauttamassa erääntymässä ollut kirja. Viime viikolla sain luettua loppuun Stieg Larssonin Miehet jotka vihaavat naisia -kirjan. Nyt ymmärrän, miksi Millenium-trilogiaa hehkutettiin aikanaan niin paljon! Aikaisemmin koko juttu meni vähän ohi, enkä oikeastaan kiinnittänyt huomiota muuhun, kuin Lisbeth Salanderiin... 
Mutta ennen kuin antaa asian olla, on luettava kirja. Ensimmäisen osan jälkeen oli jo kiire päästä lukemaan seuraavaa, Tyttö joka leikki tulella -kirjaa. Kirjojen maailma on kiehtova ja tarina koukuttava, joten ihan mielelläni luen myös nuo seuraavat osat. :-D Niinpä siis kirjastosta tarttui mukaan vähän matkaluettavaa ensi viikon reissua varten siitä lisää viikon kuluttua.
Toinen syy oli ihmeellinen päähänpinttymä keltaisista farkuista. Jostain syystä sain päähäni, että haluan ehdottomasti sellaiset. Ei mitään kirkkaankeltaisia, vaan murretumpaa okraa, kiitos. Lähdin siis kirjastokeikan jälkeen kiertelemään vaatekauppoja määrätietoinen katse silmissä. H&M, Garlings, Seppälä, Bik Bok, Only,... Ja mitä vielä, löysin vain yhdet edes hieman toiveiden mukaiset housut. Nekin koossa 38. Niin jäi sitten keltaiset housut ostamatta, mutta jotain muuta tarttui mukaan kuitenkin..
Joku on ehkä huomannut, että käytän aika usein mustaa neuletta, jossa on pitsiä alaosassa. Ostin paidan jo jonkun aikaa sitten, miettien tuleeko sitä kuitenkaan käytettyä. Vaan niinhän siinä sitten kävi, että tuosta kyseisestä paidasta tuli lemppari. Harmittelinkin vähän aikaa sitten, että ostin vain tuon yhden.. Koska parhaita vaatteita pitää olla useampikin kappale..? Nyt kun huomasin kaupassa valkoisen version lempparineuleestani, olihan se saman tien ostettava. :-D
 Viimeinen etappi ennen kotiinpaluuta, oli yllätys yllätys Punnitse&Säästä. Olen siellä aina kuin lapsi karkkikaupassa, enkä melkein ikinä voi lähteä ostamatta mitään. :-D Melkein kaikki kuivatut hedelmät ostan Punnitse&Säästästä, mutta onhan sieltä ostettu vaikka mitä muutakin: huulirasvaa, pellavansiemeniä, kookosöljyä,... Tällä kertaa ostin ihan niitä tuttuja turvallisia: makeuttamattomia luomubanaanilastuja ja kuivattuja kookospaloja.
 Noin yleisesti ottaen fiilikset on tällä hetkellä aika hyvät. Siinä missä mielialat yleensä vaihtelevat laidasta laitaan, on kulunut viikko ollut suht rauhallinen. :-) Vain hetkittäin on ollut alakuloinen ja ahdistunut olo, mutta muuten mieli on ollut hyvä! Olen välillä ihan tyytyväinen siihen, mitä peilistä näen. En ole täydellinen, mutta ei minun tarvitsekaan. Ihmisiähän tässä vaan ollaan. Miksipä siis tavoitella täydellisyyttä, kun voi hyväksyä sen, mitä on.  
Piti tässä vähän syvällisemminkin ajatuksiaan kertoilla, mutta olkoon. Sen verran syvällisiä on tullut pohdittua, että ehkä ne voi hyvin pysyä ihan siellä pääkopan sopukoissa. :-D Pointti oli kuitenkin se, että alan pikkuhiljaa tottua ajatukseen siitä, että lomalla saa ottaa vähän rennommin, eikä siinä ole mitään väärää. Kohtahan tässä jo koulukin alkaa, niin että nautitaan nyt rennoista päivistä - niin kauan kuin niitä riittää!
 Olen niin innoissani, kun pääsen huomenna taas reissuun! Neljä päivää parhaan ystävän luona kuvaillessa ja oleskellessa... Mitä muuta voisi toivoakaan? Keltaisia housuja!!!
Mutta siinäpä se taas olikin! 
 Ihanaa alkavaa viikkoa, rakkaat lukijat. ;-)

4 kommenttia:

  1. Eli siis varokoot Turun kaupat, kun iskemme kohteenamme vain keltaiset housut!
    (Ja meidän tuurilla niitä löytyy vain raskausvaatteista)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, se olis kyllä ollut just meidän tuuria! XD Mutta onneksi löytyi sopivat kuitenkin, viimeisestä kaupasta tottakai!

      Poista
  2. Mä tunnistan niin ton et kivaa ja toimivaa vaatetta pitää ainakin olla kaksi, ja jos niitä muissakin väreissä löytyy niin mikä ettei.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaikka jo sen takia, ettei sitä samaa vaatetta viitsi pitää ihan koko aikaa. :-D

      Poista