torstai 21. toukokuuta 2015

Muotsikan pääsykokeet

Heips! Muotoilu instituutin nelipäiväiset valintakokeet ovat viimein takana päin! On se kumma, miten rasittava urakka nämä neljä päivää ovat taas olleet - iltaisin olo on ollut ihan rättiväsynyt niin fyysisesti kuin henkisesti. Kuitenkin niistä selvittiin, ja toivotaan, että se oli kaiken vaivan arvoista.. :-) En juurikaan viikon aikana kuvaillut, joten saatte tyytyä näihin kolmeen, äärettömän tyylikkääseen kuvaan! Tässä siis pääsykokeen hyvät ja huonot uutiset: eli missä onnistuin ja missä en.
 Onnistuin viiltämään sormiin kolme kertaa puukolla ja kerran paperiveitsellä: yksi haava oli niin syvä, ettei verenvuoto meinannut millään lakata... Kai tämäkin on eräänlaista lahjakkuutta!

Keskiviikko meinasi olla totaalinen katastrofi, kun en meinannut millään saada työtä pysymään kasassa ja aika oli loppua kesken. Siinä itkua pidätellen olin jo valmis luovuttamaan - mutta hitto vie, viimeiset kaksi tuntia väsäsin työtä sisulla ja raivolla.. Ja vältyin totaaliselta katastrofilta. Työ ei ehkä ollut hienoin mahdollinen, mutta ainakin sain sen tehtyä!

Tuntien jälkeen keskustassa kiertely, ennen kyydin saapumista, saattoi olla kohtalokasta lompakolle... Ostin kaksi maximekkoa ja makukahveja, mutta kerrankos sitä.
 Onnistuin töissä mielestäni paljon paremmin kuin viime vuonna.

Tutustuin kivaan tyttöön, jonka kanssa juteltiin työskentelyn ohessa.

Näin myös muita tuttuja, joiden kanssa ehdittiin vaihtaa kuulumisia.

En myöhästynyt haastattelusta, eikä se muutenkaan ollut totaalinen katastrofi.

Syömiset sujuivat ainakin ihan mallikkaasti: uskalsin käydä ruokalassa syömässä, vaikka olisin voinut keksiä sata ja tuhat tekosyytä olla tekemättä niin. Selkeästi siitä oli apua työskennellessä ja jaksoin paljon paremmin.
...ne on nyt ohi - ja selvisin! Pääasia on, etten antanut periksi ja jaksoin tehdä työt loppuun asti. Toivotaan vaan, että tänä vuonna pääsisin tuonne opiskelemaan. Muotsikka on se paikka, jossa haluan opiskella. Olen kyllä hakenut muuallekin, mutta tämä on se, mihin oikeasti haluan. Ja sitä paitsi - eihän noita pääsykokeita jaksa enää kovin montaa kertaa tehdä! ;-)
Heippa ja ihanaa viikonloppua! ♥

2 kommenttia:

  1. mä pyörin muotsikalla kolme päivää mediasisällön suunnittelun pääsykokeissa, enkä onnistunut näkemään sua kertaakaan!!! oot varsinainen ninja!!

    toivon, että arvostelijat näkee sun töitten parhaat puolet :---)))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta sittenhän meitä on kaksi ninjaa, koska en nähnyt suakaan. :-D Niinpä! Haluaisin vaan niin paljon päästä tuonne opiskelemaan... ♥ Toivotaan, että myös sulla kävisi tuuri!

      Poista