sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Ei mikään heppatyttö

Heippa! Voisin vaikka aloittaa kertomalla, etten ole koskaan ollut mikään heppatyttö. Olen aina pitänyt eläimistä, mutta jostain syystä heppatyttöilyt menivät nuoruudessa ihan ohi, vaikka monet ystävät kävivät ratsastamassa tai kuuluivat vähintään Pollux-kerhoon. No, olen sitten aina ajatellut, etten pahemmin hevosista välitä - mutta sainpahan todeta tässäkin asiassa olevan puolensa!
 En ollut nähnyt Jupaa pitkään aikaan puoleentoista vuoteen, ihan tosi!, joten päätettiin tavata lauantaina. Jupa osaa nuo hevoshommat huomattavasti paremmin kuin minä, joten sain yksityisopetusta ratsastuksen maailmaan. Olen aikaisemmin ratsastanut vain kerran, ja silloinkin ponilla, joten opetettavaa olikin melkoisesti..
 ..mutta niin me vaan lähdettiin ratsastamaan pellonviertä: ensin Jupa ohjasti Panda-koiran kanssa vierellä, sitten palattiin takaisin Jupa ratsailla ja minä koiran kanssa. :-)
 Huomasin pelkääväni ihan turhaan, etten pääsisi hevosen selkään ja sieltä pois. Se oli yllättävän helppoa! Tosin saattoihan asiaan vaikuttaa sekin, että Sipe-niminen hevonen oli jo melko vanha ja rauhallinen.. Oli tuossa tallimaailmassa omat hienoutensa: hevosten seura oli yllättävän rauhoittavaa, ratsastamisesta puhumattakaan! Ihan hyvin voisin käydä uudestaankin...
 Tallin jälkeen ajeltiin Jupan luo, mistä löytyikin sitten vähän tutumpia eläimiä. :-D Pian saatiin seuraksi myös muut Jupan perheenjäsenet ihan ihmisiä tällä kertaa ja sain tutustua Jupan suloiseen poikaan. Joskus illemmalla sain kyydin kotiin Jupalta - ja voin kyllä sanoa, että päivä oli todella onnistunut! Hassua, miten joidenkin ihmisten kanssa voi olla näkemättä tosi pitkiäkin aikoja, mutta silti juttu luistaa ihan samoin kuin aikaisemmin. Pitäisi ehkä petrata tätä ystävien näkemistä, ettei ainakaan seuraavaan käyntiin menisi puoltatoista vuotta!
Ensi viikolla olenkin sitten kotona, sillä menen Muotsikan nelipäiväisiin pääsykokeisiin. Jännittää, mutta samalla olen ihan innoissani. Toivotaan, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan!
Heippa! Muistakaa nähdä ystäviä ja irrottautua välillä arjesta, sillä se on sen arvoista! ;-)

4 kommenttia:

  1. Ihanaa heppailua! :3 Vaikuttaa siltä että teillä oli kiva päivä ulkoilmassa eläinten keskellä. Oi että, kelpais mullekin tommonen päivä pitkästä aikaa ♥ Hauskoja noi kissat myös kun näyttävät niin keskittyneiltä tuossa kuvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos. :-) Oli kyllä kiva päivä. Suosittelen ehdottomasti, mikäli vaan mitenkään saat sellaisen järkättyä! ♥ Hihi, niinpä. Kissat ja laservalo, eikä muuta tarvita.. :-D

      Poista
  2. Hevoset. Se on se elämän yksi suurin ilo ♥

    VastaaPoista