sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

''Me olemme ihmisiä, kirkkaita ja pimeys hartioilla''

Moikka! Tiedättekö, mikä veljen vierailuissa ihan parasta? - Se kun saa lainaan vinon pinon kaikkia uusimpia levyjä, Samuli Putrosta Olavi Uusivirtaan. :-D Niin ja Pupasta nyt puhumattakaan!
 Pikkuherra on taas kylässä, eivätkä meidän kissavanhukset ole siitä kovin innoissaan. :-P Kumminkin ollaan saatu ihan rauhallinen tilanne aikaiseksi: sähinää ja rähinää kyllä on, mutta kukaan ei suoranaisesti yritä tappaa toista. Se on oikeasti jo aika huimaa edistystä alkutilanteesta!
 
Harmi vain, että kohta joutuu taas hyvästelemään Pupan viikoksi tai pariksi! Sen verran herkässä on kaikilla hymyt herran toilailuja seuratessa..  
Violetit/pinkit/purppurat hiukset on pop!
Kuluneeseen viikkoon mahtui toki paljon muutakin, kuin loistavien levyjen kuuntelua ja kissojen kanssa oleilua: nyt on nimittäin YO-kokeet (ainakin toivottavasti) lopullisesti ohi! :-D Ruotsin parissa puursin suunnilleen viisi tuntia, ja biologian kanssa menikin vielä pidempään. Nyt on vähän hämmentynyt - mutta ennen kaikkea tyytyväinen - olo, kun kolmen vuoden taival lukiossa alkaa olla ohi! Mitähän sitä seuraavaksi elämällään tekisi?
Pullahiiren makeat kakut (Sokos, n. 9 e)
Muumipokkarit (Sokos, n. 4 e/kpl)
Tiedättekö, mikä on ihan suurta petosta? Se, kun menee Sokoksen 3+1 -päiville kuvitellen, ettei sieltä kumminkaan itselle mitään löytyisi! Eihän siellä nyt myydä muuta kuin ylihintaisia meikkejä ja hajuvesiä - ei vaan hetkinen, mites ne Muumipokkarit ja leivontakirjat? Ei auttanut, kuin kiertää kassan kautta. :-P

Näinkin sekaviin tunnelmiin on hyvä päättää, ja toivottaa hyvää alkavaa viikkoa kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti