sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Päiväni Pikku Myynä

Eli mitäpä muuta kuin: P-P-PENKKARIT! ♥ Vaikka tällä Myyllä ei olekaan vielä kaikki aamut täynnä (kun on vielä raahauduttava kolmena päivänä viikossa bilsan tunnille, mutta se on vaan hyvä!), oli ihan hauskaa huudella: ''Aamuja nolla!'' ja heitellä karkkia rekan kyydistä! :-)
Jasse, Sonia, Jossu, Tyyne ja Myy
 Oli upeaa huomata, miten paljon ihmiset olivat jaksaneet panostaa asuihinsa! Sieltä löytyi vaikka miten upeita ja näköisiä hahmoja, joiden joukossa oma pikaisesti väsätty asu alkoi tuntua vähän alisuoriutumiselta.. :-D Abi-gaala oli myös onnistunut ja huomasi kyllä, että sen eteen oli nähty vaivaa! 

Aamupäivä, pitkästä aikaa koko porukkaa nähden (kuvan tyypit ja myöhässä paikalle ilmestyneet Oona ja Hanna), oli ikimuistoinen - vaikka viimeiset kierrokset rekan kyydissä alkoivatkin lähentelemään Siperian lämpötiloja..!
 Rekkakierroksen jälkeen näin porukoita, jotka tarjosivat juhlan kunniaksi ruoat Lauantaissa - ja vielä spontaanin reissun elokuviin! :-D Voipahan ainakin sanoa, ettei päivästä puuttunut tekemistä!

Dallas Buyers Club valikoitui katsottavaksi suoraan sanottuna ihan vain siksi, että sopivaan aikaan oli alkamassa sen lisäksi vain pari lastenelokuvaa.. Mutta onneksi valikoitui, sillä elokuva osoittautui näkemisen arvoiseksi! :-) Elokuva perustuu tositarinaan miehestä, joka taisteli 1985 vuonna Dallasissa AIDS:iin sairastuttuaan, jotta keksittiin uusia ja parempia hoitomuotoja sairauteen. 
Ajatuksia heräsi läpi elokuvan, mutta kaikkein suurimpana tähtenä loisti mielestäni Jared Leton tähdittämä transseksuaali Rayon. Ihan mieletön roolisuoritus - jonka eteen näyttelijä on joutunut tekemään mielettömästi töitä! Suosittelen katsomaan elokuvan jo ihan senkin takia.
Illalla, tai oikeastaan jo puolen yön aikaan, oli sitten edessä vielä Penkkaribileet Tivolissa. Omaan mieltymykseen Tivoli on, ja tulee aina olemaan, lähinnä maanpäällinen teinihelvetti (älkää suuttuko, mutta niin se vain on!).. Alkuillasta olin ainakin ihan paniikissa, kun musiikki soi yli kaiken mahdollisen kommunikaation ja porukkaa oli aivan valtaisasti! Kuitenkin muutaman drinkin jälkeen paikka alkoi tuntua ihan mieleiseltä, ja ilta oli kaiken kaikkiaan onnistunut. :-) Etenkin ihanien ystäväisten kanssa jutustelu, tanssiminen ja hyvä seura olivat illan parasta antia! Tivolista jäi siis jopa ihan myönteinen kokemus - vaikka sinne ei välttämättä ihan heti teekään mieli palata!

....illasta kyllä sen verran, että vähään aikaan ei todellakaan tee mieli juoda yhtään mitään. Huono olo jatkui vielä pitkälle seuraavaan päivään, enkä muista, milloin olisin viimeksi voinut niin pahoin. Olen kai tulossa vanhaksi, kun alan krapuloimaan samalla tavalla kuin kaikki muutkin! XD Mutta siis, niinhän se kai penkkareissa kuuluukin, että seuraavana päivänä tietää juhlineensa.;-)

2 kommenttia: