sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Karpon ja Sannin tuparit

Heips! Eilen juhlittiin Karpon ja Sannin tupareita, joista lähdettiin nopeasti naapurien valituksen jälkeen jatkamaan iltaa Lahden keskustaa. Kylläpä olikin hauska ja ainutlaatuinen ilta - tosin vähään aikaan ei varmaan hirveämmin tee mieli juoda.. :-P
Karpon ja Sannin luona iltaan kuului mm. Singstarin laulamista, hyvää seuraa, paljon juomista ja rentoa tunnelmaa. Porukka oli kyllä loistava: Karpo, Sanni, Kaarina, Makko, Olli, Oona, Janita,... Ja paljon paljon muita!
 Jossain välissä jatkettiin tosiaan vielä Glowiin: vaikka se ei todellakaan ollut ainakaan minun alkuperäinen suunnitelmani. Olo alkoi olla aika ''hutera'' jo baariin sisään päästessä, mutta pilkkuun astihan sitä silti tuli juhlittua. :-D Käytiin monia mieleenpainuvia keskusteluja syvällisistä ja vähän vähemmänkin syvällisistä aiheista. 
Illan aikana sitä taas tajusi, kuinka onnekas onkaan, kun on noin ihania ihmisiä ympärillä! Maailman rakkain bestis ja kerrassaan ainutlaatuinen veli..
Loppuillasta porukkaa alkoi jo kömpimään kotikoloihinsa alle sillan, mutta jäin vielä pilkkuun asti - kun seuraan liittyivät ystäväiseni Oona ja Hanna. :') Tulihan siinä tosiaan taas juotua ja sekoiltua sen verran, että penkkareiden jatkot tuntuu tällä hetkellä melkoisen piinaavalta ajatukselta.. Mutta oli se sen kaiken arvoista: ilta oli ainutlaatuinen ja säilyy mielessä varmasti vielä pitkään!

5 kommenttia:

  1. 4GENTTTI: Niin oli! Pääsit varmaan elävänä kotiin? :-P

    Karpo: Vähän sama mun kohdallakin, mutta olipahan saatava joku yhteiskuva meistä! :-D ....ja jos oisit nähnyt ne muut, niin...

    VastaaPoista
  2. no vähän rennommin sit penkkareiden jatkoissa, kai ;) oottepa pahiksia kun saitte oikeen häädön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, yritys hyvä kymmenen - mutta kyllä ne penkkaritkin tuli juhlittua aika reilulla kädellä! XD Nyt sitten oikeasti vähän taukoa...
      Joo, ollaan kamalia gangstereita. :-) No ei, laulettiin Sing Staria ilmeisesti vähän liian kovalla volyymilla - ja heti tullaan valittamaan..

      Poista