torstai 1. elokuuta 2013

Korkeasaari, IKEA ja lissää rautaa ♥

Suunnitelmissa oli kyllä tulla postailemaan jo eilen, mutta jotenkin se shoppailureissu vähän venähti... Mutta mitäpäs siitä, kun aina ehtii seuraavanakin iltana! :-) Meillä onkin ollut oikein harvinaisen paljon puuhaa tällä viikolla.. 
KORKEASAARI & IKEA


Idea reissuun lähti siitä, kun Karpo lähetti viestin, joka meni suunnilleen näin: '' Lähde pliiiiis mun ja Sannin kanssa Korkeasaareen tiistaina! '' Pitihän sitä hetki miettiä. Reissu hyvällä porukalla - Joo! Paikkaan jossa on eläimiä - JOO! 
  Ja sitten vaan menoksi.

Porukkaan kuului siis lyhyesti ja ytimekkäästi: minä, Karpo ja Sanni. Kerättiin kamat kasaan ja pakkauduttiin autoon, jolla hurautettiin Helsinkiin.


Oi, mitä kaikkea ihanaa Korkeasaari pitikään sisällään - ylisuloisia eläimiä, kaunista luontoa ja ihan parasta minttu-suklaajäätelöä! :--) Olin ihan myyty etenkin pikkupandoille, apinoille ja - tietysti - kissaeläimille!

Aikaisemmin olin hyvinkin vahvasti vastaan eläinten sulkemista eläintarhoihin. Pelkkä ajatus kaltereiden takana, ahtaassa tilassa elävistä eläimistä, joita ihmiset pällistelevät koko päivän - sai voimaan pahoin. Eikä se tietenkään vieläkään kivalta tunnu, kun joutuu näkemään eläimen paksujen kaltereiden takana.. Tästä huolimatta en ole enää eläintarhavastainen, koska A. monia lajeja ollaan pystytty suojelemaan sukupuutolta sulkemalla muutama yksilö eläintarhaan ja B. eläimille on järjestetty mahdollisimman luontaiset elinolosuhteet, joissa se tuntee olonsa kotoisaksi ja turvalliseksi. 
Jo pelkästään Korkeasaaressa on pystytty mahdollistamaan joidenkin lajien säilyminen. :-)

Paluumatkalla poikettiin vielä IKEAan ''ostamaan shottilaseja''. Miten siinä vain kävikin niin, että kierreltiin kaikki osastot läpi - ja mukaan tarttui mm. pari yöpöytää ja lamppua Karpolle..?  

Ihana reissu, ihanien ihmisten ja eläinten seurassa - voiko parempaa ollakaan? :----)

OSTOKSIA

Kengät (12, 90 e/kpl, DinSko) sekä muki, 6 shottilasia ja vihko (yht. n 10 e, IKEA) ♥♥
Eilinen päivä kului Karpon kanssa kaupungilla mm. shoppailemassa. :') 

Kesän ajan on tullut etsiskeltyä korkokenkiä ''joissa on vähän korkoa ja joilla on hyvä kävellä'' - ja kas kummaa, DinSko ratkaisi pulman oikein kaksin kappalein! En joutunut edes tekemään vaikeaa valintaa ruskeiden ja mustien kenkien välillä..

IKEAsta tarttui mm. aivan ihana muki, jonka pestasin jo vakituiseksi aamukahviseuraksi, vihko 1. jakson muistiinpanoille ja ne shottilasit, joiden takia alkujaan ostoksille mentiinkin. Shottilaseilla oli muuten hintaa vain 1,50 e/6 kpl! :o

...JA LISSÄÄ RAUTAA!


Okei, eipä meidän tarkoitus ollut mennä pelkästään shoppailemaan - vaan tottakai oli tehtävä se, mitä on tullut kesän aikana suunniteltua! Nyt on sitten huulessakin lävistys, joka on toistaiseksi ollut sellainen riesa nukkuessa ja syödessä, että taitaa jäädä viimeiseksi ! :-D Jo ensimmäistä septumia ottaessani olin päättänyt, että vielä myöhemmin rei'itän vielä alahuulen, joten olihan tuokin nyt hoidettava pois päiväjärjestyksestä.. Mutta tämä on tosiaan viimeinen - kaksi lävistystä on se ''ihannemäärä'', jos minulta kysytään..! :-D

MUTTA EIPÄ TÄSSÄ NYT MUUTA! Heippa!

6 kommenttia:

  1. Ai nuo shottilasit maksaa jo uutenakin vaan sen 1,50! :o Ostin kirpparilta ja siellä myytiin 1,50 eurolla just noita laseja. Jee, joskus löytyy kivaa pikkurahalla.

    Pakko mennä tänään DinSkoon tarkistaan onko tommosia korkkareita mulleki ;D

    Ps. Mieki haluun Korkeasaareen! Ootko lukenut Anja Snellmanin Safari Clubia? Sen tapahtumat sijottuu Korkeasaareen. Musta se oli huisin hyvä ja jännittävä kirja, suosittelen! :>

    VastaaPoista
  2. Kaiku: kieltämättä aika halvalla noita myydään. :) Eiköhän noita kenkiä vielä löydy (ainakin täällä oli vielä hyllyt ihan pullollaan)! <3
    Ja joo, olen tuon safari clubin lukenut ihan lähiaikoina. Se oli tosi hyvä, ja koristaa nyt kirjahyllyäkin. :D

    VastaaPoista
  3. On kyllä tullut kivasti vietettyä tää viimeinen kokonainen lomaviikko!

    VastaaPoista
  4. Oi, kuinka pirteä postaus ja ihania ostoksia! Ja eläimet on aina awwwsss........... <3
    Tosin kaikki eläintarhat ei kyllä todellakaan tarjoa eläimille kovin luonnonmukaisia oloja. Siis jotkin lähinn' ulkomailla... Mutta Korkeasaari on minustakin upea paikka! :)

    VastaaPoista
  5. Karpo: Joo niimpä! ♥ Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä, vielä...... eiku mitä, pointti oli, että onneksi tässä on vielä muutama lomapäivä jäljellä. :--D

    Eva: Sitä varten mutustellaan jäätelöä.. :')

    Marsuma Repale: Kiitos! ♥ Eläimissä on vaan sitä jotain, eihän niitä voi olla rakastamatta! :-)
    Joo, totta.. Eläintarhojen oloissa on kyllä paljon parantamista, mutta onneksi ainakin Korkeasaaressa eläinten on hyvä olla! ♥

    VastaaPoista