torstai 8. elokuuta 2013

Kesäflunssa

Puuh, en aikaisemmin edes tiennyt olevan olemassa kesäflunssaa - mutta nyt olen läksyni oppinut!
Muumimamman voimajuoma -tee raastetulla inkiväärillä
 Maanantaina heräsin flunssaiseen oloon, jonka päätin selättää perinteiseen tapaan: jopo alle ja kaupan kautta apteekkiin. Mukaan tarttui paketti Strepsilsejä, kirsikkalimua, pala tuoretta inkivääriä ja (ilmeisesti jonkin näköisen flunssatokkuran päähänpistona) XL-kokoinen neule kaupan alennuksista.

Yleensä flunssa menee niillä ohi, mutta aika pian huomasin, ettei tämä ''elämäni ensimmäinen kesäflunssa'' ollutkaan ihan niin helposti voitettavissa. Tiistaina olo oli entistä kurjempi - eikä edes elokuvien toimettomana töllöttely kohentanut oloa! 
Lääke flunssan tuomaan mielenkurjuuteen: muumien sanontojen liimaaminen oman huoneen seinälle
Onneksi näinkin surulliselle koettelemukselle saatiin ihan onnellinen päätös: keskiviikkona laitettiin Karpon kanssa hiuksiin uusi väri ja leikattiin huonot latvat pois - tosin siitä lisää sitten viikonloppuna. ; )

Vieläkin on vähän flunssainen olo, mutta ehkä tästä nyt pikkuhiljaa toivutaan.. :-D 
Mites siellä, onkos muilla ollut kesäflunssaa riesanaan?

4 kommenttia:

  1. En ole kyllä kesäflunssaa sairastanut, mutta olen kuullut, että usein flunssa just kesällä tuntuu olevan sitkeää sorttia... Varmaan johtuu myös siitä, ettei sitä malttaisi lepäillä rauhassa. Mutta parantelehan sinä nyt itsesi kuntoon!
    P.s. Mistä löysit tuota kirsikka zeroa? I want too! :D

    VastaaPoista
  2. Marsuma Repale: Se selittääkin sitten, miksei normaalit parannuskeinot pure tällä kertaa! Joo, täytyy yrittää vaan lepäillä ja olla aloillaan.. ♥

    Innostuin kanssa, kun ensimmäistä kertaa tuon kirsikka zeron löysin! Niitä saa R-kioskilta, n. 2,5 eurolla. :----)

    VastaaPoista
  3. Yksi kesäflunssa kärsitty ja tämänhetken olotilasta päätellen toinen tulossa D':

    Hmm, maistuukohan tuo kirsikka zero samalta kuin meikän väkevän kirsikkaviinin ja kokiksen sekoitus :'D ei ole meinaan tullut maistettua minkäänsortin kirsikkakokista :D

    VastaaPoista
  4. AGENTTTI: Voi ei, toivottavasti selviäisit vaan säikähdyksellä! Ja jos et, niin ainakin, ettei flunssa olisi sitkeää sorttia! :')
    En osaa sanoa kirsikkaviinistä, mutta ainakin vahva kirsikkalikööri+zero häviää sata nolla cherry zerolle! ♥

    VastaaPoista