sunnuntai 25. elokuuta 2013

''Mä en usko ikuisuuteen, minä uskon hetkeen''

Hellou! Niin kuin viime postauksessa varoittelin, on kuluneella viikolla ollut vaikka mitä tekemistä.. :-)

 
 

Toteutettiin Karpon kanssa suunnitelma, jota ollaan haudottu pienissä kieroissa mielissämme jo seitsemän vuoden ajan - käytiin ottamassa samanlaiset tatuoinnit! Nyt meillä on pahan silmän amuletit suojelemassa..
Aika hyvin tiivistettynä: Diaboloa, läppäri, Sanni (alias Yrjö) ja Karpo
 Perjantaina olikin vuorossa seuraavan tosin vähän pienemmän aikavälin suunnitelman toteutus, jota ennen lähdin Karpon luo viettämään iltaa. Kuvien ottamisen lisäksi katsottiin mm. pari videota ja juteltiin.. suunnilleen yhteentoista asti, kunnes lähdin kävelemään kohti keskustaa Karpon saattamana. :-)
Minäää, Tiia, Hanna ja Oona
 Mystinen suunnitelma nro 2. oli niinkin jännittävä, kuin baarireissu Lahden yöelämässä. :-D
 
Maistoin ekaa kertaa mansikkamargaritaa, joka oli hyvää - mutta KYLMÄÄÄÄÄ! :-D
Sanottakoon, että tuli otettua ehkä muutama drinkki liikaa, joten loppuillan kuvatkin oli sitten sitä luokkaa... Ne olisi tiivistäneet illan aika hyvin, mutta pitkän harkinnan jälkeen päädyin sitten näyttämään vain nämä asiallisimmat yksilöt.. :-D Mutta huiman hauskaa oli ja seura oli mitä ihaninta!
 Tanssittua tuli myös aika kiitettävästi ja tarjottiinpa minulle yksi juomakin baaritiskillä.. :''D

Mutta hei, niinhän se on, että raskas työ vaatii raskaat huvit! XD Täysin krapulaneutraalina ihmisenä olen varmaan onnekas, mutta taidan silti pitää nyt lomaa juhlimisesta - niihin ensikuun ylppäreihin asti - ehkä tai ehkä en...
Näihin järkeviin tunnelmiin on hyvä lopettaa - ja siirtyä suosiolla takaisin arkeen! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti