sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

KARPOilua & mustikoita, mansikoita, kirsikoita

Täällä taas! :--) Joko ehditte kaipailemaan? Pakko myöntää, että on hieman huono omatunto bloggailun osalta.. Tänäänkin oli tarkoitus tulla väsäilemään teille ihan kunnollista, vähän pidempää postausta, mutta aikaa ei ollutkaan tarpeeksi. Uskokaa tai älkää - kesälläkin voi olla kiirettä! Toivottavasti tällainen vähän lyhyempi kollaasi menettelee kuitenkin tämän kerran (jos vaikka seuraavalla kerralla lupaan tehdä pidemmän)!


Mistä on kesälomaviikot tehty? - Varmaan joo niistä kuuluisista sokereista ja kaneleista, mutta myös vähän toisista ainesosista... 

...kissoista, KARPOilusta, elokuvista, luonnosta, mustikoiden värjäämistä kämmenistä,..

1. rivi: Onkohan olemassa parempaa tapaa aloittaa aamu, kuin keittää iso kuppi kahvia, kerätä mukaan kimpsut ja kampsut, köyttää kissat valjaisiin ja linnoittautua terassille tunniksi tai pariksi? :-) 

Olen melkeinpä valehtelematta istunut terassilla joka aamu jo useamman viikon ajan! 
Haluan aloittaa aamut kiireettömästi (kuunnella, kuinka syksy tekee tuloaan, tai vesi tiputtelee vasten terassin kattoa), koska silloin tietää, että myös tuleva päivä on onnistunut.

2. rivi ja 3. rivin ensimmäinen: Alkuviikosta nappasin Karpon käsipuoleen ja lähdettiin satamaan! Otettiin kuvia, jutusteltiin ja pian jatkettiinkin matkaa johonkin Sibbetalon näyttelyyn. Näyttelystä sitten parin vaatekaupan kautta Makuuniin ja Makuunista kotia kohti.. :-D

Tällä viikolla halausmanifesti jatkuu edelleen: kaikkien ystävien/kamujen/tuttujen kanssa täytyy halata aina tavatessa ja lähtiessä, koska A. ihmiset eivät halaile tarpeeksi usein ja B. mikään ei ole parempaa, kuin oikein kunnon rutistus ! Kaikki siis halimaan!

Myös sen asian muistaminen, kuinka onnekas saa olla, kun on maailman ihanin paras ystävä, saa leveän hymyn huulille! Vaikka välillä kuinka tuntuu, että maailma kaatuu niskaan ja kesä lähestyy loppuaan - ystävän kanssa kaikki paha unohtuu, ja illalla kotiin palatessaan ihan hämmästyy omaa onnellisuuttaan! :---)

3. rivin kaksi jälkimmäistä: Okei, ylläri pylläri - loppuviikosta oli taas kerran aika hengailla bestiksen seurassa. Käytiin kirpparilla (josta löysin ihanan, kukallisen jumpsuitin ) ja postissa, minkä jälkeen syvennyttiin katsomaan Hobitti: Odottamaton matka -elokuvaa..

Pakko myöntää, että olin aluksi vähän skeptinen elokuvaa kohtaan, kun sitä oltiin niin valtavissa määrin kohistu ja hehkutettu. Tämän lisäksi en ole myöskään mitenkään kovin suuri Taru Sormusten Herrasta -fani, vaikka nuo kaikki onkin tullut katsottua. 
Sekin täytyy kuitenkin myöntää, että tykkäsin Hobitti: Odottamaton matka -elokuvasta melko paljonkin! Vaikutuksen tekivät varmaan eniten upeat maisemat ja musiikki. Suosittelen kyllä katsomaan, sillä elokuva on taattua viihdettä (joskin melko aikaavievää, kun tuolla pätkällä nyt oli pituutta melkein kolmisen tuntia), joka hymyilyttää vielä pitkään jälkeenpäinkin! :-) ..ja varmasti tietysti senkin puoleen, että elokuvaa seuraa vielä kaksi jatko-osaa!

4. rivi: Meidän pihalla kasvaa tällä hetkellä mm. kirsikoita, puna- ja mustaherukoita, tomaatteja (joista olen erityisen ylpeä :-D), vadelmia, omenoita, chilipaprikoita ja karviaisia..
Pullakranssia meidän pihalla ei sen sijaan kasva, mutta leivoin kyllä sellaisen tänään. :-P

5. rivi: Oikeastaan tässä olikin tämän päivän kiireiden syy - käytiin keräämässä mustikoita. Ei niitä kyllä mitenkään hirveästi kertynyt, suunnilleen kolme litraa, mutta oli ihanaa hengittää metsän raikasta ilmaa ja keräillä niitä muutamia, jotka oli puimureiden jäljiltä varpuihin jääneet. :' )
Pieni ja vähän isompikin miinus tosin siitä, että hyttynen puri minua silmäluomeen, siis come on, silmään! Mur.

Nonniin, tulihan tuota tekstiä sitten kuitenkin ihan jaaritteluksi asti. Nyt täytyy vielä kiiruhtaa leivontablogin puolelle, joten öitä! ;-) ♥

2 kommenttia:

  1. oot hurjan kaunis ♥ vielä ku tulis lisää painoa :3

    VastaaPoista
  2. OOT HURJAN KAUNIS JUST TOLLASENA SINÄ MAAILMAN IHANIN BESTIS !!!!♥

    VastaaPoista