sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Halausmanifesti & punaiset mehukestit

Perjantaina vaikka kyllähän tuo lauantaiksi venyi vietettiin vähän jälkikäteen minun 19-vuotissynttäreitä! Iltaan kuului ajanviettoa ystävien seurassa, kovalla pauhaavaa musiikkia, toffeen makuista mansikkaboolia, pöytä täynnä suolaista ja makeaa tarjottavaa, paljon halauksia ja naurua,.. Eli kaiken kaikkiaan aika mahtava tapa juhlistaa vierähtänyttä vuotta! :-----)

Karpo
Sanni ja Karpo
 Koko päivä oli ollut yhtä hässäkkää, kun yritin tehdä vielä viimehetken siivouksia, käydä kaupassa, koristella ja laittautua juhlakuntoon.. Onneksi Karpo ja Sanni kuitenkin tarjosivat auttavan kätensä ja hoitivat kaikkia ''juoksevia hommia'' (kuten boolimansikoiden perkaamista ja soittolistan viimeistelyä)! :--) Meille jäi vielä sopivasti aikaa ulkona hengailuun ja kuvien napsimiseen..
Jupa

 Ensimmäisenä paikalle saapui Jupa, jonka kanssa korkattiin ensimmäiset juomat ulkona, kun aurinko vielä paistoi mukavasti ja oli lämmintä. Ulkona seuraan liittyi melko nopeasti myös Omppu...





...sekä Jasse ja illan nro 2. Sanni! :-) Istuttiin ulkosalla auringonpaisteessa, kunnes se pahainen päätti (varsin kauniisti kylläkin) laskeutua horisontin taakse! Ilta viileni nopeasti, joten jossain välissä oli vaan pakko luovuttaa ja siirtyä sisätiloihin.

Tarjolla oli mm. 3. suklaan juustokakkua, vegaanista pizzaa ja donitseja
Olli, Sanni, Jupa, minä, Hanna, Sonia, Ese ja (piilossa) Joseffiina
Illan edetessä porukka alkoi lisääntymään (vaikka tietysti pari aikaisin töihin kiirehtiää jo välistä hupenikin), musiikki kovenemaan ja kuvat lähenemään sitä tasoa, ettei niitä enää tänne viitsi lätkiä. :-D

Lopulta joskus kahden aikoihin istuttiin pienemmällä porukalla (Karpo, Sanni, Hanna, Sonia, Jossu ja Ese) vielä keittiössä ja mietittiin, miten jatkaa iltaa.. Lopulta tultiin päätökseen; muut lähtivät hipsuttelemaan kotiin ja Hannan kanssa katsottiin toooosi pelottava kauhuelokuva..

Että sellainen ilta noin suunnilleen! Aamulla heräsin tuttuun tapaan vailla krapulaa keittelemään kahvia ja käymään läpi illan kuvasaldoa...


Lahjojakin sain ihan hämmentävän paljon! 

Sonia, Ese ja Jossu toivat ilmaantuessaan kaksi valtavaa foliopalloa (joiden mukaan täytin joko 19 tai 91 vuotta), skumppaa ja kaikkea muuta ihanaa. Karpolta sain aivan ihanan kirjeen, ruusun ja perhoskorun, joka päätyi heti kaulaan. Sitten oli vielä kivoja (lahja)kortteja, likööriä ja kukkasia.. Kiitos vielä kerran kaikille! :---)

PS.

Muumi-astiasetti (3 kpl, 20 e, Citymarket)
Koska itselle on aina kiva ostaa lahjoja, tarttui juhlia ennen kaupasta mukaan taas muutamia Muumi-juttuja. Nämä kolme ihanuutta (kaksi pitkää lusikkaa ja jäätelökauha) löytyivät sattumalta ale-korista 20 eurolla!  

PPS. Kuvat ovat palanneet! :--------------)

3 kommenttia:

  1. Olet ihanan kaunis ja pieni ja tekis mieli ryöstää sun vaatekaappi!

    VastaaPoista
  2. Elin: Kiitos paljon :--)

    Joseffiina Forssell: Kiitos! ♥ Ja kiitos ihanista lahjoista! ;)

    VastaaPoista