sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Lähes täydelliset macaronsit, baari-ilta & kisu

Näin tänään ensimmäiset Leskenlehdet ja melkein kaikki lumi lukuun ottamatta paria itsepäistä jäävuorta on jo sulanut! Kesä on täällä ihan pian - mutta miksi ajatus loman alusta tuntuu vähän pelottavalta? : o Jotain kumman rajallista siinäkin riemussa on.... No, ainakin päästään taas pakkaamaan kimpsut ja kampsut ja suuntaamaan pariksi viikoksi ulkomaille..! Nyt kuitenkin vielä ihan normaalin loppukevään viikon kuulumisiin:

 

Perjantain suunnitelmat muuttuivat jossain välissä jo niin moneen otteeseen, että ajateltiin jättää väliin koko baarireissu. Meidän oli tarkoitus sittenkin vain viettää aikaa kaupungilla ja pitää hauskaa ilman sen kummempia ''virvokkeita''..
 
Merja, Viivi & Casu
..mutta kyllä me sinne baariinkin sitten päädyttiin.

Joku tarjosi shamppanjaakin, mutta ihan yhtä pahaa se oli kuin aina, vaikka hinta oli sitä satasen luokkaa..
Joops, sen kuitenkin sanon, ettei nyt tee mieli juhlia vähään aikaan. Okei, ehkä sitten vappuna, mutta seuraavan viikonlopun aion kuluttaa ihan vain kotona. :-) Joskus on melkeinpä hauskempaa vuokrata joku leffa ja ottaa vaan rennosti pari päivää!

 

Viimeinkin olen päihittänyt suurimman viholliseni! Olkoonkin sitten, että macaronsien rakenteessa on vielä pientä rosoisuutta - nyt alkaa näyttää hyvältä! Eikä tämä ollutkaan, kuin kuudes kerta... :-D
 
Minni
MM, sitten vain seuraavan viikon haasteita kohti! Odotan yhtä postilähetystä, josta varmaan hehkutan teille alkuviikosta... Heippa ♥

2 kommenttia:

  1. Sulla on ihana blogi ja oot hirmu nätti! Hyvää viikonloppua! (:

    VastaaPoista
  2. Kristiina: Kiitos paljon! :-) Et tiedäkään, kuinka paljon viestisi piristi. ♥ Samoin sinne!

    VastaaPoista