sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kettureppu

Kuluneella viikolla onkin tullut oltua vaikka missä - lähinnä ystävän luona tai kaupungilla, joten kaiken kaikkiaan ajatus ''kotoilusta'' on vähän jäänyt. Mutta ei se mitään, sillä hauskaa on ollut! :-) Viikonlopun vietin kuitenkin ihan kotosalla hoidellen kaikkia rästiin jääneitä (koulu)hommia..

 

Kaikki lumi alkaa olla tiessään ja lämpötilakin on kohonnut reiluun kymmeneen asteeseen! Onkohan olemassa mitään hienompaa, kuin istua ensimmäistä kertaa ulkona ilman takkia? Ei ole kiire minnekään ja aurinko paistaa silmiin.. Huonompikin päivä ja väsynyt fiilis on hetkessä tiessään.. Tervetuloa kesä, täällä ollaan valmiina (oltu jo monta kuukautta)!
 
Fjälräven Kånken -reppu (Retkiaitta, n. 60 e)
Muistatteko, kun puhuin siitä postipaketista, jota olin odotellut suunnilleen viikon malttamattomana?
Maanantaina tuli viimein postista ilmoitus, että voisin käydä sen noutamassa - ja minähän lähdin sinne valtavalla kiireellä! 
Olen haaveillut omasta ketturepusta jo ikuisuuden, mutta jahkaillut ostopäätöstä ''koska niitä on nyt ihan kaikilla''.. Karpon kanssa hetken asiaa pähkäiltyäni sain kuitenkin aikaiseksi laittaa tilauksen tulemaan - eikä kyllä kaduta yhtään! :-) Tosin väri ei ollut oikea, koska tilasin kirkkaansinisen.. 
 
 

Perjantaina pääsin jo koulusta jo kello 11, joten päätettiin pyhittää päivä shoppailulle.. Jossain välissä oli tietysti käytävä Café Picnicissä syömässä. Omnom, nuo salaatit on ihan parhaita.
Kierreltiin kaupoissa kuuteen asti, kun käytiin mm. ostamassa veljelle keittiotarvikkeita uuteen kämppään, vaatteita ja muita pitkään suunniteltuja hankintoja. :-)
Sormukset (Glitters, 3 e/kpl)
Vähän aikaa sitten päähäni pinttyi ajatus sormuksen hankkimisesta, vaikka en niitä oikein osaakaan pitää. Pyörittelen korua ja heti kotona se on pakko saada pois kiusaamasta.. No, ajattelin nyt kuitenkin totuttaa itseni edes yhden sormuksen säännölliseen käyttöön. :-D Aluksi ajattelin ostaa jonkun vähän kalliimman sormuksen, jota voisin pitää vuosia, mutta tyydyin lopulta ihan vain Glittersin tarjouksesta löytyneisiin versioihin..

Paita (GinaTricot, 10 e)
Rakastan vastakohtia pukeutumisessa! Yhteen on aina mätsättävä ne kaikkein epätodennäköisimmät ratkaisut, kuten röyhelömekko ja verkkatakki tai vaaleanpunainen pitsi ja niitit.. No, tämä paita kuvasi mielestäni aika hyvin kahden ääripään yhdistämistä toisiinsa. :-D

Ripsiväri, peitepuikko, puikon teroitin & eyeliner (The Bodyshop, yht 50 e)
Hmm, jostain syystä eyeliner tuntuu aina loppuvan ennen muita meikkejä... Mistähän se mahtaisi johtua? >:P Joops, täytyi käydä uusimassa meikkipussin sisältöä pitkästä aikaa. Samalla kävin allekirjoittamassa kansainvälistä eläinkokeettomuutta ajavan lakialoitteen, jonka voi käydä kätevästi kirjoittamassa The Bodyshop -liikkeissä - sinne siis! :-D

Heippa! :--)

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, toi Gina Tricotin paita on aivan ihana! (:

    VastaaPoista
  2. Kristiina: Kiitos paljon! :-) Olen ihan rakastunut tähän paitaan, koska se on niin pehmoinen ja lämpöinen... :---DD

    VastaaPoista