torstai 18. huhtikuuta 2013

Kulmakarvoja ja kuulumisia


Heips! Ajattelin päivitellä vähän viime aikojen kuulumisia, koska on ollut niin paljon menoja, joiden takia muut asiat ovat jääneet vähän vähemmälle täällä blogin puolella. :-)

Ensinnäkin tosiaan se asia, jota yritin tuolla kuvalla melko heikoin tuloksin esittää. Olen jo yli viiden vuoden ajan nyppinyt kulmakarvat lähes kokonaan pois, koska olen tavallaan jäänyt aikoinaan koukkuun pinsetteihin. Vähän aikaa sitten tein kuitenkin päätöksen kasvattaa takaisin edes jonkinlaiset kulmakarvat! Motivaationa toimi mm se että kulmakarvat korostavat kasvojen piirteitä ja halu jättää taakse 7. luokan ernuajoilta jämähtänyt tyyli..
Nyt olen saanut kasvatettua edes jonkinlaiset kulmakarvat, joihin olen ihan tyytyväinen! Mitä mieltä te olette (jos muistatte sattumoisin, millaiset nysät ne aikaisemmin olivat..)? :-D

Juups ja mitäpä vielä.. Nyt on ollut muutaman viikon ajan aika hyvät fiilikset yhden uuden tuttavan ansiosta.. Ajattelin vain näin alustavasti mainita teille asiasta, mutta kerron ehkä myöhemmin vielä lisää tarkennuksia. :'> Pointti oli kuitenkin se, että lippu on korkealla ja on vaan ihana odotella ilmojen lämpenemistä (eikä nyt oteta huomioon monta päivää jatkunutta sadetta, jonka takia olen parina aamuna taiteillut kouluun jopon ja rikkinäisen sateenvarjon kanssa.. XD)! 
Huomenna olisi ehkä tarkoitus lähteä taas baareilemaan vaikka aikaisemmin tulikin mainittua pienestä tauosta, joten odotan sitä jo innolla. :-))

Ei tässä nyt sen kummempia sitten ollutkaan... Ilahduttakaa allekirjoittanutta kommenteilla viimeaikoina on ollut vähän hiljaista sieltä teidän puolelta ;_; ! Ihanaa kevään alkua rakkaille lukijoille - älkää antako sateiden lannistaa! :----)

2 kommenttia:

  1. kulmakarvat ei välttämättä kasva kokonaan takas,jos tarpeeksi kauan nyppii :/ joten kannattaa kasvattaa

    VastaaPoista
  2. Fandango.22 years: Joo, olen kuullut samaa.. En tiedä, kasvavatko nuo enää tuon paksummiksi - mutta tällä hetkellä tilanne näyttää jo aika valoisalta! :-D

    VastaaPoista