sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Pocahontas + B&J + Karpo

Kuvitelkaa, että vaikka Karpo muutti takaisin Lahteen jo sata vuotta sitten, en ole ollut hänen luonaan yötä, kuin yhden juhlien jälkeisen krapulayön! Tuosta aikaisemmasta yöstä en oikein päässyt nauttimaan, joten oli jo korkea aika kerätä kimpsut ja kampsut ja lähteä Karpolle yökyläilemään! ♥


Tavattiin Karpon kanssa ensin meillä, mistä sitten lähdettiin kohti Makuunia. Vuokrattiin illaksi elokuva ja ostettiin jäätelöä. :-) Matkalla napattiin pakolliset asukuvat.. 
 
Sanni ja Karpo

Karpolla otettiin vielä lisää kuvia, koska halusin vaihtaa banneriin jotain vähän talvisempaa. Päädyin kuitenkin tekemään bannerin aikaisemmin ulkona otetuista kuvista.. Mitä mieltä olette lopputuloksesta? :-) Myös Oona vieraili kuvausprojektin tiimoilta, joten minun tehtäväkseni jäi mm. pelata Simssiä.. ; )

Idyllinen ilta hyvän elokuvan, överi-hyvän B&J:n ja Pepsi Maxin kera

Okei ja kuvitelkaapa vielä jotain muutakin: en ollut koskaan nähnyt Pocahontasia! Valtaisa aukko sivistyksessä oli korjattava mahdollisimman pian, joten tiedettiin jo ennen Makuuniin menoa, mitä vuokrattaisiin. Ja kyllä, sen sanon, etten yhtään ihmettele miksi Pocahontasta hehkutetaan. Erityisesti vaikutuksen teki luonnon tärkeä asema elokuvassa, sekä sen osittainen perustuminen historiallisiin tapahtumiin. :-)


Joop, ja aamulla heräiltiin joskus yhdentoista aikoihin. Katseltiin Karpon kuvaamia videoita ja kulutettiin muutama tunti, minkä jälkeen lähdin kirpparille. (Karpo! Pois kyynisyys sunnuntaikirppareita kohtaan, koska pienellä kyynerpääkikalla sieltä tekee ihan parhaat löydöt! XD) Löysin Lanttilasta tällä kertaa aivan ihanan violetin flanellipaidan (1,50 e) ja kaksi toppia (10 snt ja 1 e).  

Ps. Meillä isäpäivää juhlistettiin lahjojen ostolla ja tein kinuski-vadelma-dajmjäätelökakkua! :'')



3 kommenttia:

  1. Haha hyvä että löysit kirppikseltä jotakin, että kannatti mennä tanttojen sekaan :---D!

    VastaaPoista
  2. Karpo: Joo! :---D Enkä mie nyt mitään tanttoja pelkää! XD

    VastaaPoista
  3. Tämä on vanha postaus, mutta pakko silti kommentoida, että ihana takki!

    VastaaPoista