sunnuntai 18. marraskuuta 2012

''Kaikki on ehkä vain satua, tahdon sen omin silmin todeta.''

Toinen jakso on lopuillaan ja koeviikko lähestyy, joten töitä tuntuu kertyvän stressiksi asti. Kuviksen töitä, esitelmiä, äikän projektia, ruotsin sana- ja pronominikokeita ja sitten ihan vaan niitä oikeita kokeita,... Onneksi nyt näyttää jo vähän valoisammalta tiistain omalomapäivän ja muutaman muun työtunnin jälkeen. :-) Ja tapahtuihan tässä viikolla vähän kaikkea muutakin! 

Näiden gentlemannien kanssa oltiin liikkeellä...

...torstaina, kun käytiin katsomassa Hair kaupunginteatterissa! Makko täytti samana päivänä vuosia, joten kyseessä oli vähän niin kuin synttärilahja. :'> 
Tähän pohjustukseksi voisin kai myöntää, etten ole mikään teatteri-ihminen, enkä myöskään yleensä viihdy musikaaleissa.. Niissä käy melkein aina niin, että puolessa välissä alan pyöriä penkilläni ja odotan näytöksen loppua.. Hair teki (niin kuin oletinkin) suuren poikkeuksen! Rakastan hippityyliä ja -aatteita, joten olin ihan täpinöissä koko näytöksen ajan. Ihanan pirteää lavaesiintymistä, taitavaa laulua ja ihania tyylejä. ...jopussa itkettiin... Olin aivan haltioissani, ja olo oli niin epätodellinen. Vau! En voi muuta sanoa, kuin että äkkiä katsomaan, jos ette ole vielä käyneet! :----)

Koru (12 e/2 kpl, Ur&Penn)
Koru (12 e/2 kpl, Ur&Penn)
Ja lisää paljastuksia: meikäpoika on ihan hurahtanut Ur&Penn -nimiseen koruliikkeeseen, josta olen viime aikoina ostanut muutamia ihania koruja. :-)


Stressin selättämisohjelmaan kuuluu mm. kanelilla, stevialla ja kardemummalla miksattua Rooibos-teetä, kahvilta, marjoilta, kaakaolta ja vaniljalta tuoksuvia kynttilöitä ja Criminal minds:in 5. tuottari! ;--)

PS.

Joo, no kuva on huono ja maalaus kesken, mutta kumminkin... :-D
Arvaa kuka? :-D

8 kommenttia:

  1. Oi ihana Atsume!
    Ihania koruja ja kuva on suloinen -niinkuin sinä!
    Mulla on btw sama laukku kun ylhäällä kuvassa, kiva sekin. :')
    Voimia pimeyden ja stressin keskelle <3

    VastaaPoista
  2. Mä oon hillan kaa käyny kattomassa ton hairin! oli kyllä ihan mahtava <3 ite taas oon ihan hullu musikaali/teatterifriikki, ne uppoo muhun aina :)

    VastaaPoista
  3. fairyy: Hih, kiitos. :') Tuo laukku on kiva ja ainakin kätevä (verrattuna kangaskasseihin, joissa ei ole yhtään taskuja). ♥
    Kiitos! Kyllä tämä varmaan tästä, kun on kynttilöitä ja joulukin tulee pian! :----D

    anna: Heh, jotenkin ajattelinkin, että olisit saattanut siitä tykätä! :-)

    VastaaPoista
  4. Todella hieno kuva, tunnistaa kyllä heti kuka siinä on! ;) Lueskelin yksi päivä vanhoja postauksiasi, tavoitteenani on lukea blogisi kokonaan nykyhetkeen saakka. Pidät kyllä ihanaa blogia ja tyylisi on hirveän suloinen. :)

    VastaaPoista
  5. Sinut on haastettu blogissani! ;)

    VastaaPoista
  6. Yuki: Kiitos! :') Voi ei, vähän kauhistuttaa edes ajatella niitä.. :-P

    Aurélie: Kiitos! Yritän vastata, vaikka olenkin siinä toivottoman saamaton. :-D

    VastaaPoista
  7. blogissani on haastis sulle ;))

    VastaaPoista
  8. Tiiiaaa: Kiitos! Yritän saada aikaiseksi vastailla siihen. :')

    VastaaPoista