sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Anna mun nostaa sut pilviin, sillä enkelit tekee niin

Ihan näin BTW olen lukenut tänään 40 sivua Kylmästä sodasta, minkä jälkeen on ehkä hieman hämmentävä olo. :-D Ja sitten siihen asiaan, nimittäin tähän päivään!



Tänään juhlistettiin iskän synttäreitä (jotka tosin ovat vasta WCT-iskupäivänä), joten heräsin aikaisin koristelemaan kakkua, keittämään kahvia ja täyttämään bageleita. Tein myös lahjaksi teemaan sopivia konvehteja ja Aku-Ankka -aiheisen taulun, josta jo mainitsinkin ohimennen aikaisemmin. :-) ..täytyy kyllä sanoa, etten ollut tuohon lopputulokseen tyytyväinen, kun tuli kiire ja muutenkin, niin iskä kyllä oli ihan onnensa kukkuloilla! :---D


Keskiviikkona tapasin Karpoa - ja mentiin heti ekana metsään mittailemaan puita. :-D Oli jokseenkin koomista heilua siellä puita halaillen ja jäkälien kuntoa mittaillen, mutta olipa tuo ihan hauskaakin! Sitten jatkettiin vielä kirpparille ja lopulta meille katsomaan Unelmien sielunmessua.
Pitipä muuten kuvailla DVD:n kansi teille, mutta unohdin kokonaan. Elokuva oli kuitenkin tasan niin pysäyttävä, kuin aikaisemmissa mielikuvissakin. :-) Siinä käsitellään osuvasti lääkkeiden aiheuttamaa riippuvuutta. Jared Leton tähdittämä poika on narkkari, jonka äiti jää koukkuun laihdutuslääkkeisiin, ja jonka tyttöystävä ja paras ystävä jakavat myös saman intressin - huumeet. Kenelläkään ei mene mitenkään erityisen hyvin, mutta eniten minuun vaikutti ehkä kuitenkin äidin tarina.... Jos olette nähneet elokuvan, niin mitä mieltä olette olleet? :-)

 Kirpparilta mukaan tarttui...

Blindness-elokuva (3,75 e, Lanttila)
Käyttämätön toppi (2 e, Lanttila)
Farkkuhaalarit (7 e, Lanttila)
Muita ostoksia....

5 pantaa (n. 3 e, Seppälä) ja 4 kukkapinniä (yht 4 e, H&)
Pipo (1,50 e, Seppälän alesta)

Varasin parturin suunnilleen kuukauden päähän, ja lupasin itselleni, etten värjää hiuksia sitä ennen. Haluan että ne ovat mahdollisimman hyvässä kunnossa ennen seuraavaa kunnon käsittelyä. :-) Tällä välillä käytän säännöllisesti hiusvärinaamiota, joka kyllä kirkastaa värin mainiosti, mutta ei tehoa juurikasvuun.. Sen takia siis ''hämäykseen'' mahdollisimman paljon hiushärpäkkeitä. XD 

Kuva ennen kaatumista....
Hmm. Tähän loppuun on kerrottava teille, mitä sähläsin taas eilen. Olin lenkillä, juuri yhdellä soratiellä, kun satuin vilkaisemaan taakseni... Ja kompastuin jalkoihini! Heittäydyin suoraan käsien ja polvien varaan. Jatkoin kyllä urheasti kotiin, mutta kämmenet oli täynnä kiviä ja verta.. Lopputulos oli joo turvonneet polvet, joissa on haavoja ja valtavat mustelmat, sekä arpiset ja kirvelevät kämmenet - mutta ainakaan ei murtunut mitään! :-D En vaan tajua, miten onnistun aina telomaan itseni...... Mutta joo, ihan siis näin tiedoksenne! Heippa! :''P ♥

8 kommenttia:

  1. Unelmien Sielunmessu on kyllä ihan mieletön elokuva, todellakin pysäyttävä. En ookaan kattonut sitä pitkään aikaan, vois olla uusinnan paikka! ;-)

    Oot kyllä tosi taitava leipomaan, ihanan näköistä! Ja sun pitäis maistaa noita kyllä itsekin, ei satuta yhtään!<3

    VastaaPoista
  2. ihanat kynnet <3
    jos perustaisit leipomon niin minä olisin ihan oikeasti vakkariasiakas!
    olen nähnyt tuon unelmien sielunmessun, itse asiassa näin sen joskus vähän liian nuorena ekaa kertaa koska siitä jäi traumat, esim. jared leton mädäntyvä käsi... mutta se on todella pysäyttävä ja hyvä leffa.

    VastaaPoista
  3. kivoja ostoksia ! tuli ihan järkyttävä suklaahimo noista suklaasydämistä :::D

    VastaaPoista
  4. Tuo Blindness oli mun mielestä aivan huippuhyvä!

    VastaaPoista
  5. Ihana sinä :D tuo kaatuminen, ihan kuin minun sekoilujani.. Minäkin onnistun aina telomaan itseni tai kaatumaan jossakin!

    VastaaPoista
  6. minnni: Kyseinen elokuva on kyllä ansainnut klassikkoasemansa! :-)
    Kiitos. ♥ Ja joo, aina välillä, ehkä voisi vaikka tehdä jonkun haasteen itselleen.. Tyyliin syödä palan täytekakkua, kun viimekerrasta on jo aika monta vuotta. :')

    riri: Hih, kiitos. ♥ Ehkä jonain päivänä perustankin.. ; )
    Kieltämättä jotkut elokuvan kohdat saattaa olla hieman traumatisoivia lapsille, koska onhan se aika ahdistava. Kuten juuri se käsi, tai kimppuun hyökkäävä jääkaappi tai ryhmäpornokohtaus tms. :-)

    Ansma: Kiitos. :-) Hih, eli onnistuin siinä, mihin pyrinkin. ; )

    pikku tähti: Se on tosi hyvä, joten olin enemmän kuin onnellinen, kun satuin saamaan sen kirpparilta tuonne kokoelman jatkoksi. :-D

    Rose: Kiitos. :-) Mistähän se oikeastaan johtuu? :o tai siis, kun onnistun juuri aina kaatumaan, polttamaan kädet ottaessa jotain uunista, pudottamaan kaiken mahdollisen käsistä jne :D

    VastaaPoista
  7. ihana toi kuva susta, oot nätein ;u;

    VastaaPoista