lauantai 29. syyskuuta 2012

Pieniä haasteita, pieniä iloja

Koeviikko alkaa olla lopuillaan, mutta vielä ympäristöekologian koe olisi vuorossa keskiviikkona. Sitten onkin torstaina vapaapäivä ja perjantaina alkaa uusi jakso.. Ei siis yhtään hassumpi viikko luvassa! Tällä viikolla toteutin myös yhden niistä tavoitteista, jota olen rustannut ylös vihkoseen... ; )


Kyseisen vihkon tavoitteet vaihtelee maailman matkaamisesta yksin elokuvissa käymiseen. Tällä kertaa tuli toteutettua tuo elokuvareissu, kun kävin keskiviikkona päivänäytöksessa katsomassa Puhdistuksen.
Tuntui ihan erilaiselta käydä elokuvissa yksin (varsinkin, kun lähes kaikki muut katsojat olivat reilusti yli keski-ikäisiä, ja sain ''omaan käyttöön'' salin ensimmäiset kolme riviä)! :-) Pystyi keskittymään ja sai elokuvasta enemmän irti. 
Puhdistus oli kenties paras koskaan näkemäni suomalainen elokuva, vaikka pelkäsinkin sen olevan pettymys kirjan lukemisen jälkeen.. Vaan eipä ollut, eikä mielestäni myöskään väkivallalla oltu pröystäilty, vaikka monet niin varoittelivatkin aikaisemmin. Näyttelijäsuoritukset olivat vaikuttavia (Amanda Pilkkeen rooli Zarana sekä Laura Birnin rooli nuorena Aliidena), mikä ehkä osittain vaikutti siihen, että elokuvan katsoi mielellään ja ostaisi vaikka myöhemmin DVD:nkin. :-)
Kengät (Brandos, 65 e)
Okei, myönnän olevani välillä materialisti, sillä kun viimein sain ilmoituksen postiin saapuneesta paketista - niiden aamupäivän postilaatikolla ramppaamisten jälkeen - olin samantien liikkeellä ja hehkutin uudet kenkäni maasta taivaisiin kaikille perheenjäsenille ja päätyivätpä nuo jalkaan vielä kauppareissullekin illalla. :-D No mutta saa kai sitä hehkuttaa, jos on saanut kenties ihanimmat, korkeimmat (korot) ja vielä (jalassa) mukavimmat kengät ikinä!

Brandosista muuten sen verran, että vaikka en kyseisen firman mainoksesta (''Älä ikinä päästä sun vaimoa, tyttöystävää tai siskoa osoitteeseen....'') tykkääkään, niin kengät ovat aivan loistavat ja paketin toimituksessakin taisi mennä korkeintaan neljä päivää! Pieni korjaus; kyseessä onkin Zalandon mainos, mutta kumminkin, tajusitten varmaan pointin! :-D  Tänne siis mars ostoksille! :''P


 Perjantaina oli vapaapäivä, oi ihana koeviikko (aina joskus), joten oli aikaa mm. kuvailla kurkiauroja ja keikistellä kameran edessä. Niin ja imuroida ja kävellä kaupungille (ja sinne postiin) ja nukkua myöhään jajaja.. :-) No joo, ihan sellainen rento vapaapäivä siis. :-) 

PS. Koeviikolla on joskus aikaa myös mitä ihmeellisimpiin päähänpistoihin (kuten kakun tekemiseen lahjaksi kaverille......)! XD

Ihan vain verrannoillistamiseksi; kakku oli aika minimaalinen. :-D


4 kommenttia:

  1. mainos jota lainasit on kyllä zalandon mainos....

    VastaaPoista
  2. miten sinä voitkin saada noin paljon aikaan? tulee mieleen että olet jokin superwoman kun näitä sun kirjoituksia lueskelee :D
    just hyvä mainos! kengät oli kyllä ihanat, osaisipa itsekin kävellä noin pitkillä koroilla. puhdistuksesta sen verran, että en ole käynyt katsomassa elokuvaa enkä lukenut kirjaa, mutta teatterissa kyllä kävin ja siellä se oli ainakin hyvä. eikö se kirja ole aika raskasta luettavaa? ihan noin veikkaisin teatteriversion perusteella.
    jaksetaan vielä koeviikko loppuun, eiks niin ^^

    VastaaPoista
  3. asdf: Moka korjattu.... :)

    riri: Hih, kiitos - mikä kohteliaisuus! :-D
    Oli se aluksi joo, mutta sadan kuuntelukerran jälkeen mieli muuttui.. Nuo kengät ovat elämäni suuri rakkaus, enkä ole katunut hetkeäkään niiden ostamista! 8) Pakko vielä mainostaa, että käveleminenkin on niillä kuin ei olisi korkoja ollenkaan! ♥
    Jos tykkäsit siitä teatteriversiosta, niin varmasti pidät myös kirjasta! Se on kieltämättä aika raskasta tekstiä (itse siitä eniten tykkäänkin :-D) ja alku on vähän pitkäveteinen, mutta jossain välissä vain huomaa, ettei voi lopettaa.. Se on tosi hyvä kirja. :')
    Joo, taatusti! :'D Onnistuitko kokeissa ja jaksoitko lukea? ♥

    VastaaPoista
  4. onnistumisesta en tiedä, mutta ainakin se on nyt ohi!
    sen kirjan voisi kyllä lukea jossakin vaiheessa, kun kerkeää.
    niin no mikä tahansa mainos muuttuu ärsyttäväksi jos sen kuulee sata kertaa.

    VastaaPoista