sunnuntai 23. syyskuuta 2012

He said I was his friend, which came as a surprise

Syksyssä on parasta varmaankin se, kun punastuneet omenat, ruskan värjäämät puut ja sateisena päivänä puiden takaa pilkistävä, kultaisen oranssi aurinko inspiroi tekemään kaikkea luovaa! Lakkaamaan kynnet luumun violetilla, ostamaan uusia värikyniä piirrustelua varten ja kuvaamaan luontoa silläkin uhalla, että aina välillä myöhästyy vähän koulusta... ;-)


Mistä se muuten johtuu, että syksyn tullen iskee suunnaton tarve saada jotain sinapinkeltaista? Sitä kun muina vuoden aikoina inhoaa koko sydämestään, mutta sitten syksyllä ei mitään muuta tahtoisikaan! :-D

Helsingissä...

 

Tiistai kului tällä kertaa vähän muissa merkeissä.. Lähdettiin Suomen taidehistorian kurssilaisten kanssa Helsinkiin Ateneumiin ja (muistaakseni) Kiasmaan.

Matkaseurana siis Jasse...
...ja Oona. :-)
Illan päätteeksi tyylikäs teiniräpsäys kaupan pukukopista, mutta saa nyt ajaa asiansa. :-D

Ateneumissa pyöri vieläkin sama Helene Schjerfbeckin näyttely, mutta kulutettiin melkein koko aika ylimmässä kerroksessa, jonne en ollut viime kerralla ehtinyt.. Niin kiinnostavaa, kun taidetta onkin aina katsella, ajatukset olivat tällä kertaa enemmän illassa. :-D Kierreltiin sitten Helsingin kauppoja vielä kolmisen tuntia pitkän päivän päätteeksi, joten oli ihan kiva päästä jo kotiin sitten kymmenen maissa! :-)

Ostoksia...

Sympaattinen printtipaita (14,95 e, MicMac)
Perustoppeja syksyn väreissä (4,95 e /kpl, H&M)
Ei-ihan-tarpeeksi-lämmin-neule (14,95 e, H&M)
Maailman suloisin päiväkirja (n. 10 e, Ateneum) ♥♥
Ihonväri -värikynäsetti (11 e, Suomalainen kirjakauppa)
 Nuo kynät ostin seuraavana päivänä samalla, kun vietin yli kolmen tunnin hypäriäni kaupungilla. Ostin myös pitkään haikailemani ohuen tussauskynän, mutta lähinnä innostuin näistä kynistä. Olen hädin tuskin saanut piirrustusvihkoa käsistäni - ja se jos jokin on harvinaista! ; )

Kuva on jälleen kerran lainattu Karpon blogista! ;--)
Keskiviikko puolestaan kului, kun taivallettiin kaatosateessa Karpolle (Karpo talutti minun pyörää ja kastui, kun itse värjöttelin hienona neitinä sateenvarjon alla. XD) leipomaan. Tehtiin siis kuvan pähkinä-suklaajuustokakku ja konvehdit. ♥


Njoo, eipä tässä sitten kai auta, kuin siirtyä kohti koeviikon haasteita (vaikka periaatteessahan tuo on melkein lomaa, kun pääsee joka päivä viimeistään yhdeltä!)... :-) Nauttikaa syksystä, ruskasta, teestä ja elämästä. ♥

2 kommenttia:

  1. niin, koeviikko voisi periaatteessa olla ihan easy cake ja kiva viikko jos siihen on vaan valmistautunu kunnolla (minä en yleensä ole joten... xD)
    ihanan söpöjä ostoksia sulla, syksy vaatiikin niitä, kun sillon on yleensä aika sateista ja harmaata.mutta niinkun noista sun kuvista näkee niin syksyllä voi olla myös tosi nättiä ja värikästä.

    VastaaPoista
  2. riri: Hih, meikäpoika onkin kaukaa viisas ja ennakoi niin, että koeviikolla voi rellestää! >;P
    Joo, niimpä, syksyllä tarvitsee aina vähän piristystä (ja talvella sitäkin enemmän, joten saa nähdä, mitä silloin ostan....). ♥ Totta, on syksyssä myös paljon kaunista. ; )

    VastaaPoista