lauantai 7. heinäkuuta 2012

Welcome to the anti-social network

Heips! Ennen kuin aloitan kertomaan yhtään mitään kuluneesta viikosta, niin esittelen teille elokuvan, jonka katsoin äsken, ja jonka jälkeen ei voinut kuin haukkoa henkeään ja tulla jakamaan tieto tänne teidän kanssanne! Onko kukaan nähnyt tätä? Mitä mieltä olitte?

Chatroom
(elokuva jonka ostin eilen hetken mielijohteesta jostain alennuslaarin uumenista)



Elokuvan pääidea on melko simppeli: neljä nuorta tutustuu netissä uudella sivustolla William-nimiseen nuorukaiseen, joka vaikuttaa olevan kaikin puolin miellyttävä ja karismaattinen henkilö. 
Nopeasti he huomaavat asioiden olevan todellisuudessa aivan toisin. William on manipuloiva psykopaatti, joka on ottanut kohteekseen yhden nuorista. 
Jim kärsii vaikeasta masennuksesta, jota William käyttää julmasti hyväkseen. Hän haluaa murtaa Jimin täysin ja ajaa tämän itsemurhan partaalle - mitä julmimmilla keinoilla...
Kahden muun nuoren tehtäväksi jääkin yrittää pelastaa Jim Williamin sairaalta suunnitelmalta.

Oikeasti. Ihan todella luulin jo löytäneeni sellaisen elokuvan, jota oudompaa ja vaikuttavampaa ei olisi olemassa. Mutta hitto vie, kuinka väärässä olinkaan! Chatroomin viehätys perustuu luultavasti juuri siihen, kuinka todellissia ja mahdollisia kaikki sen sisältämät uhat ovat. Kaikkihan me tiedämme, että netissä liikkuu mitä erikoisempia, vaarallisempia henkilöitä - eikä ruudun takana aina ole se henkilö, jonka kanssa luulemme keskustelevamme. Lisäksi tiedämme, että moni nuori on ajautunut tekemään itsemurhan, koska on joutunut netissä kiusatuksi ja tallatuksi! 
Ainakin itse vakuutuin elokuvasta juuri sen tähden, että tiedän tällaista todella tapahtuvan. Sanojen voima voi olla uskomattoman voimakas... Kannattaa ehdottomasti katsoa (Karpo myös, tämän haluat nähdä! :-D), koska elokuvan katsomisen jälkeen jää vielä pitkäksi aikaa aivan huikaiseva olo!  

Pakolliset lahjaesittelyt on kai tässä vielä hoidettava:

Nokia Lumia 610

Täytyi ostaa uusi kännykkä, koska edellinen koki ''ajastetun itsetuhon'' (lue: rikkoutui tietyllä tavalla tietyssä ajassa, kuten lähes kaikkien tuntemieni saman kännykän omistajien omat tuhoutuivat), joten ajattelin Lumian olevan se taatun varma yksilö, jonka haluan. Mieli kuitenkin muuttui aika nopeasti, kun seuraavana iltana alkoi kännykkä vain täristä - eikä lopettanut ennen, kuin otin akun pois! Ja sama jatkui taas, kun akun laittoi paikalleen... Vietiin seuraavana päivänä kännykkä näytille liikkeeseen, jossa tärinä kuitattiin olan kohautuksella - niin kuulemma saattaa välillä käydä. Meni ehkä vähän maku tästä uutukaisesta, mutta lupaan antaa anteeksi, jos häiriö ei toistu! Noin muutenhan kyseessä on oikein suloinen kapistus. :-)

Kinuskikissa leipoo -kirja
Kinuskikissan blogi on yksi suosikkiblogeistani silloin, kun yritän löytää uutta inspiraatiota leipomiseen, joten kuultuani kirjan ilmestymisestä oli se tietysti saatava.. Enkä ole katunut, nimittäin yksi parhaimmista on tämä kirjakin! :-D

...pahoittelut massuherutuksesta... :-ooooo
Muiden sekalaisen seurakunnan lahjojen (joita en saanut aikaiseksi kuvata, mutta jotka olivat kerrassaan ihania!) lisäksi kävin hetken mielijohteesta ottamassa napakorun. Mitään tulehduksia tai kipuja ei ole ainakaan toistaiseksi tullut, mutta vähän ehkä ihmetyttää, miksi toinen noista palloista on noin iso? :--o

Nämä nyt eivät oikeastaan olleet mitään lahjoja, mutta ajattelin mainita ostaneeni taas muutaman Torey Haydenin kirjan.. Ne nyt vaan on parhaita!
Oonan, Karpon ja minun paljaat käppänät
Karpo, Roosa ja Oona (ja minä näyttämässä tyhmältä :-D)
Torstaina (olikohan se silloin? :o) tapasin Karpoa, Oonaa ja Roosaa mm. kaupungilla kiertelyn, ilman kenkiä kävelyn ja kirpparihengailun merkeissä. :-) Mukaan tarttui pari uutta paitaa kirpparilta, kipeät jalkapohjat ja iloinen mieli! Muut lähtivät vielä rantsuun, kun minä kiirehdin uuden suosikkini seuraan.. Doctor Who tulee neljänä iltana viikossa! 

Tässä vielä yksi elämäni suurista rakkauksista:
Karpon kisu Sanni
Katsokaa nyt sitä, tui tui
(Oikeastihan Sanni näyttää käytännössä aina tältä.. :-D)

Näihin on hyvä päättää tältä erää, toivottavasti ei ollut aivan mieltä turruttavan tylsä postaus! Adios ♥

7 kommenttia:

  1. Mä todellakin haluan nähä ton leffan! Heti ku aloin lukee tätä olin sillee:"Noniiin Atsu on bongannut jotakin mielenkiintoista!"

    Voi ei minun Sannini♥

    VastaaPoista
  2. Mäkin haluun nähä ton leffan! Kuulostaa sika siistiltä mut en tiiä uskaltasinko kattoo :DD
    (Ja sen napakorussa olevan alemman pallon kuuluu yleensä olla isompi kun sen toisen :--) )

    VastaaPoista
  3. Haluan ehdottomasti nähdä tuon elokuvan! Kuulosti todella mielenkiintoiselta. Kuvailit sitä taitavasti. :)

    VastaaPoista
  4. Ainiin ja mun Elsalla on samanlainen kiipeilyteline kuin Sannilla, mutta se on kyllä paljon kärsineempi, kun Elsa on kuluttanut sitä niin ahkerasti! :DD <3

    VastaaPoista
  5. samalla tavalla voi tosiaankin käydä oikeessa elämässä kuin tossa leffassa kun maailma on hulluja täynnä :/ aika hyvä tuuri kun alesta ostettu yhtäkkinen random leffa oli noin hyvä :D
    kännykkä on söpön sininen.
    korussa varmaan toinen pallo on niin suuri koska... no en minä tiedä, voit kuitenkin ostaa hienomman sitten myöhemmin ^^'

    VastaaPoista
  6. missä sää kävit ottamassa napakorun ja paljon maksoi? :)
    tykkään sun tyylistä muuten hirveesti!

    VastaaPoista
  7. Karpo: Heheee, tiesin sen. :-)) Sanni on rakas ♥

    Pinsy: Kannattaa katsoa! Se ei ole mitenkään verinen, mutta omalla tavallaan aika piinaava - mutta loistava. :-D
    Joo, niin täytyy.. Mutta mietin, että onko tuo jotenkin normaalia suurempi, kun peittää koko navan. XD

    Aurélie: Kiitos! :-) Se on todella hyvä, joten suosittelen!
    Heh, luulen että ei tuo Sanninkaan pitkään pysy hyvänä.. :P

    riri: Niimpä. Se tekee tuosta elokuvasta niin kiinnostavan. :-) Niin ja vielä mietin, etten osta, kun kuitenkin petyn! XD No onneksi ostin..
    Kiitos, olen aina halunnut sinisen kännykän - mutta vasta nyt sain aikaiseksi! :--D
    Totta, ostan vielä jonkun värikkäämmän tms. ♥

    fairyy: Otin napakorun Undergroundissa ja se maksoi muistaakseni 30 euroa. Kiitos! :--) ♥

    VastaaPoista