perjantai 13. heinäkuuta 2012

Perjantai 13.

Ajattelin kirjoittaa teille vähän etuajassa viikon tapahtumista, koska yritän ehtiä tekemään vielä sunnuntaina toista postausta huomisen menoista! :-)

Tuttu kokoonpano: minä ja Makko-herra :-)

Viime sunnuntaina lähdettiin porukalla Haminaan juhlistamaan sukulaispojan rippijuhlia. Aamulla oli porottavan kuuma, joten oli ''mukavaa'' istua ahtautuneena 30-asteiseen autoon muutaman tunnin ajaksi.. :-D Mutta juhlissa oli hauskaa (vaikka hieman kammoankin kaikenlaisia sukujuhlia...)!

Anteeksi kuvan laatu, joka on kiireessä napsaistu...
Seuraavana päivänä, maanantaina, kestitsin vielä mummoa ja tätiäni kinuskikakku-kalapiirakka-kahvien merkeissä. :-) Nyt on sitten periaatteessa kaikki synttäripidot tältä vuodelta ohi!

Ostoksia:

Palkkiraidalliset sukkahousut n. 8 e (H&M)
Palkkiraidalliset shortsit 19,95 e (H&M)

Näin vähän aikaa sitten sattumalta H&M:n sivuilla kuvan noista sukkahousuista, joihin ihastuin välittömästi! Sitten oli pakko jatkaa raitamaniaa vielä shortseillakin... :-)


...jotka päätyivät jalkaan heti seuraavana päivänä, kun lähdettiin hakemaan passeja poliisiasemalta. Piipahdettiin vielä matkalla puistoon kuvailemaan!

Seuralaisena ja kuvaajana toimi siis samainen veikko (Makko). :-D

Samaisena iltana tapasin vielä Karpoa ja Kaarinaa Finnkinolla elokuvan merkeissä. Käytiin katsomassa rock-musikaali Rock of Ages. En ole mikään suuri musikaalien ystävä, joten olin hieman huolissani elokuvavalinnan suhteen - mutta suotta! Rock'n'roll toimii aina. :-D

Mutta joo, tästä matka kohti uusia seikkailuja. Heippa. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti