sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

PS.

Onko kukaan törmännyt ongelmaan, että blogin kuvanlisäystila loppuu? En nimittäin voi laittaa mtn. uusia banneri- tai profiilikuvia kumpaankaan blogiini. : / Onko ainoa mahdollisuus ostaa tuo lisätila-juttu vai onko tässä jotain muuta jujua? :--o AUTTAKAA.

9 kommenttia:

  1. mä varmaan tekisin uuden blogin tai poistaisin vanhoi postauksii :/

    VastaaPoista
  2. Mullahan oli tää sama ongelma just.

    Mahdollisuus on joko a) poistaa picasasta vanhoi kuvia, jolloin ne häviää myös postauksista.
    TAI parempi vaihtoehto B) Lataat kuvat photobuckettii ja sieltä tänne.

    VastaaPoista
  3. Itse heitän kuvat esim. photobucketiin (tai muuhun ilmaiseen kuvanlatausohjelmaan). Ja kopioin kuvan URL-osoitteen photobucketista ja kun blogiin lisätään kuvia niin yksi vaihtoehtohan on "liitä kuva URL-osoitteesta". Klikkaan photobucketiin lisäämäni kuvan URL-osoitteen ja kuva latautuu bloggeriin. :)

    Vaikea selittää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuvanmuokkaus Picasa -ohjelman mukana tulee sellanen verkkoalbumi mukana.(saa ilmaseks netistä tuon picasan) sit siitä voi lähettää kuvia yksityiseen verkkoalbumiin,ja sieltä suoraan blogiin! ihan pelastus mulle oli <3

      Poista
  4. mää lisään aina photobucketin kautta kuvat niin ei tule tuollaisia ongelmia :D Joten suosittelen!

    VastaaPoista
  5. Oikeesti mitä ihmettä, oon kuullu tästä niin monelta ja en tajua, mulla on satoja kuvia mun blogissa eikä tää oo valittanu vielä yhtään mitään..

    VastaaPoista
  6. Okei, KIITOS KAIKILLE! :-D Taidan kuitenkin kutsua Karpon meille, jolloin homma hoituu minun kannalta vielä helpommin! :--P

    VastaaPoista