sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kissapsykologiaa ja Ateneum

Viikko on kulunut yhdessä hujauksessa, kun on vähän reissattu - ja nähty kissoja enemmän kuin laki sallii! :-) Tosin jos on olemassa joku laki siitä, miten paljon saa kissoja nähdä, niin on kyllä tyhmä laki....

Vieläkö muistatte Pihlan ja Pajun?


No, paljon on muuttunut niistä ajoista... :-)

Paju
Ihanat jellonantassut, niin kuin Eetullakin. :-)
Paju on kasvanut suunnilleen kymmenen kilon verran sitten viime näkemisen! Ja ruokakin kyllä maistui sen verran hyvin, etten yhtään ihmettele... >: D

Pihla

Pihla on oikeastaan vieläkin aika pieni - ainakin Pajuun verrattuna - mutta on neitikin ihan huomattavasti kasvanut. :-)

Karpon hiukset näkyy nyt! ..vähän huonosti, mutta kumminkin. :-)

Oltiin siis Nitalla uudessa kämpässä katsomassa pikkuisia, joten ''kolmenkopla'' oli taas kerran koossa. Mukana vietiin mm. korillinen ruokaa ja herkkuja kaupasta, sekä kissoille herkkumuonaa ja minun leipomaa pullaa. :-) Muut jatkoi vielä Oldiin, minkä minä jätin väliin, kun muut menot kutsuivat. :-)

Seuraavana päivänä käytiin keräämässä mustikoita..
  
..ja vaikka keräämiset näytti vähän pieneltä, niin oli tuossa kolmisen litraa. :-)
Illaksi leivotun mustikkapiirakan ja pakkasen täytteen lisäksi illasta kertyi myös mukavat hyttysten järsimät jalat... Ei ihan niin kivaa! D-:

Ateneumin reissusta ja Helsingillä kiertelystä ei tarttunut montaakaan kuvaa...


..mutta käytiin kuitenkin katsomassa Helene Scherfbeckin näyttelyä Ateneumissa, jossa taisi oikeasti mennä reilusti yli kolme tuntia. :-D Oli upea näyttely, vaikka tulikin valittua jalkaan vähän turhan korkeat korot - varsinkin kun koko päivä kului kävellessä ja kierrellessä pitkin Helsinkiä. 
 
Ihastuttava juurikasvu... </3 Ja tämä kaikki siitä hyvästä, että muurahainen kiipesi jalkaa pitkin. :-P

Tuli siinä myös vähän shoppailtua, joten mukaan tarttui alennuksista:

Shortsit Ginatricot (10 e)Ja onneksi ostin, koska rakastuin niihin aivan vallattomasti. :--) Päätyvät jalkaan vielä yhden jos toisenkin kerran. Tosin eräs viisas henkilö kysyi nämä nähdessään, että kuinka monet shortsit vielä tarvitsen...

 Ja sitten sitä kissapsykologiaa..

Okei, se on sumea, mutta asia varmaan tulee selville. :-D

Sanni

Eli tosiaan, Karpon kerätessä kimpsunsa ja kamsunsa ja matkattuaan Turkuun, on meikäpoika taas hoidellut Sannia. Välillä meillä on ollut oikeinkin läheiset tunnelmat, kun ollaan luettu yhdessä kissapsykologian opuksia, niin että Sanni on nukkunut käsivarren päällä.. No, välillä on sitten ollut vähän yhteistyöongelmia, mutta kivaa on ollut! 

Ainoa huono puoli tuosta kissakirjojen lukemisesta on se, että iskee aina vain kovempi maine coon -kuume..


Ensiviikko kuluukin sitten yhden elokuvakierroksen ja pienen matkan merkeissä! Eli niistä sitten ensikerralla. ♥

10 kommenttia:

 1. Sanni on ollut taas hyvissä käsissä ! :-)
  Mikä yhteistyöongelma tällä kertaa, osottiko mieltään? :DDDD

  VastaaPoista
 2. ihania kissoja! <3 <3 <3 ;) ja mustikoita!
  Kiva kuulla et se Scherfbeckin näyttely oli katsomisen arvonen, oon itekki aatellu käydä tsekkaamassa :) (tykkään erityisesti niistä sen omakuvista, ne on jotenkin hienoja mut samalla pelottavia... xD)

  On kyllä pakko sanoo et ihailen sun pukeutumistyyliä!se on tosi omaperänen ja kaikki sun vaatteet on ihania :) en ees muista oonko aiemminkin kommenteissa jo kehunut sun tyyliä mutta jos en ole niin nyt ainakin sitten ;D ihan mahtavaa että uskallat pukeutua sellasiin vaatteisiin mistä ite tykkäät etkä mee massan mukana ;)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. okei ja mulla ei oo aavistustakaan miks toi tuli kaks kertaa ja miks en saa toista kommenttia poistettua... >_<

  VastaaPoista
 5. Karpo: Parhaani olen tehnyt pitääkseni neidin tyytyväisenä! :-D Sanni kiukutteli, kun lähdin yhtenä iltana, vaikka hän olisi halunnut nukkua käden päällä ja saada hirmusti rapsutuksia.. Seuraavana päivänä oli sitten kaikki matot rutussa ja kissa vaan mulkoili vihaisena. XD ♥

  lumikkilapsi: Kiitos! :')
  Omakuvat on kyllä ehdottomasti Scherfbeckin parhaimpia! Niin mielenkiintoisia ja samalla pelottavia. Varsinkin ne viimeisimmät kertoo aika paljon, mitä taiteilijan päässä liikkui. :-D Mutta toisaalta on Helenen työt siinä määrin ainutlaatuisia muutenkin, että en osaa suosikkia valita.. :)
  Voi ei, kiitos! Viime aikoina on kyllä ollut kamalan vaikea löytää mitään kivaa puettavaa... Onneksi voi sentään käyttää shortseja ja tarpeen tullen ostaa jotain uutta. ♥
  Heh, Blogger osaa joskun sekoilla! :-D

  Cheery: Kiitos! :-) Ne on vaan niinmahdottoman suloisia ♥

  VastaaPoista
 6. Olisit käynyt helsingissä hietsun kirppiksellä! =)

  VastaaPoista
 7. Karpo: Niimpä niin. :-)) Seuraavana päivänä oli sitten vaikea päästä edes vessaan, kun oli niin seurallinen kissa talossa...

  fairyy: Totta! Olis kyllä pitänyt! :-D

  VastaaPoista
 8. Mikä tuo systeemi on siulla käessä? oO näyttää melkein täysin samanlaiselta tyyliltä kuin juuri vierailemani bändin nettisivun logo/yms.-hommat.

  VastaaPoista