torstai 2. kesäkuuta 2011

980 ongelmaa


Heipodei taas kerran! ; ) Tänään oli vapaapäivä, mikä on tietysti ollut mukavaa, mutta olen aivan totaalisen pihalla ajankulusta. Onko huomenna nyt sitten maanantai, perjantai vai lauantai? Ulkona on ollut niin aurinkoista ja lämmintä, että jopa tällainen aneemisen valkoinen ihminen on saanut vähän väriä käsivarsiin!


Keskiviikko päivä oli samaan aikaan hyvin ihana ja ahdistava. Koulussa oli ysigaala, jonka jälkeen jäätiin vielä harjoittelemaan kevätjuhlaa varten. Niiden jälkeen käytiin nopsasti syömässä ja mentiin sitten kuvisluokkaan suunnittelemaan luokkaretkeä ja maalaamaan taulua luokanvalvojalle. Jupa oli leiponut hunajakakun, jota muut maisteli. ; ) Sitten mentiin vaan katsomaan ulos Opet vs oppilaat -pesäpallopeliä ja lähdettiin aika pian Hillan kanssa niille päin..


Hillalla me sitten piirrettiin luokanvalvojalle kortti ja sain vähän opetusta korujen väsäämiseen. Tein juustokakun palan ja suklaamacaronsin, mutta ne jäi vielä paistamatta ja lakkaamatta, joten voi olla että kuvia tulee vasta myöhemmin. Korujen tekeminen olikin yllättävän helppoa ja innostuin siitä siinä määrin, että taidan oikeasti ostaa vähän massoja itsellenikin! :-) ...mutta ei sitten puhuta siitä laatuerosta, mitä Hillan ja minun töiden välillä oli... Kukaan ei ole seppä syntyessään! >:---D

No enigeis, lähdin Hillan luota siinä kuuden maissa ja lähdettiin vanhempien kanssa pyörillä kauppaan. Mieliala oli vähän apea ja tuntui, etten osannut tehdä yhtään mitään. ''olen niin huono leipomaan ja piirtämään, olen ruma ja iso ja plaaplaa'', eikä eeppistä kriisiä yhtään helpottanut, kun yömyöhällä tekemäni kakkupohja feilasi täysin. Se jäi kiinni vuokaan ja murustui lopulta moneksi osaksi..! D: Aloin siinä itkeä ja heitin pois koko tekeleen. Siinä kahdentoista aikoihin oli vielä pakko alkaa tiskaamaan vihaisena, mutta ainakin olo helpotti heti sen jälkeen. Onneksi sain kyseisen kakkupohjan onnistumaan tänään hienosti ja kaiken maailman kriisitkin olivat tiessään! ;--)


Tänään nukuin melkein yhteentoista ja aamulla löysin itseni virkeänä kirsikkaviilin seurasta. :'D Nomnomnom.. Ette arvaa, kuinka paljon kyseisen marjan rakastajana innostuin, kun bongasin tämän kaupasta! ♥ Siinä aamupäivällä leivoin vielä kookosmuffineita ja jossain välissä kävin kävelyllä, kun Karpo soitti. Ulkona oli taas kerran ihana ilma ja oli ihanaa jutella Karpon kanssa taas pitkästä aikaa! :---)


Ja sitten oli vuorossa vielä kesän pakolliset istutukset! :--) Siirsin isompiin purkkeihin tomaatin, basilikat, tillit ja ruohosipulit.. Sama kasviralli jatkui vielä, kun lähdettiin puutarhakauppaan katsomaan kukkia ja mansikoiden taimia. Oli kivaa! ♥


Niin ja joo, kyllä se ralli vielä jatkui metsään kieloja keräämään, mutta siitä lähtien olen nyt ollut ihan vain kotosalla. Oli kiva vapaapäivä, mutta nyt mietityttää se luokkaretki ja kesäloman alku...  
Juhuu, pitäkää muuten peukkuja, että saisin sen salaa haaveleimani stipendin! ; D Niin ja olkaa nyt ihmeessä ulkona, kun siellä on niin kaunis ilma!

4 kommenttia:

  1. kaikkee tekemistä säkin kyllä keksit :D ja musta sä olet tosi hyvä leipomaan, ainakin sun leivokset näyttää aina niin makoisilta ja jaksat myös joka tapauksessa yrittää ;)
    pidän peukkuja!

    VastaaPoista
  2. riri-peikko: Joo, toimettomana oleminen on ahdistavaa, joten väsään vähän kaikkea mahdollista.. :--D Niin.. ehkä ne on ihan okei, mutta välillä iskee näitä kriisejä. Nytkin on vähän, mutta kaipa tämä taas pian helpottaa. :-)

    VastaaPoista
  3. oiiiii olet ihana kuulostais hyvältä ;A; multa puuttuu pari fma;ta mut toisaalta oon aika nirso niistä, mitä itelle suostun hommaamaan (toi black butler olis kyllä ehdottomasti yks omista hankinnoista♥) ja ISO KIIIITOS♥
    onnea sulle myös ysinjuhlaan c:

    VastaaPoista
  4. APPLEJACK: Joo, fma:ta löytyy koko sarja... Mitään uusimpia sarjoja ei kyllä löydy, kun lopetin keräämisen jo jonkun aikaa sitten. Englannin kielisiä löytyy myös! ; ) Että jos vaikka jossain välissä lähettelen esim jotain kuvaa niistä kaikista.. :--)
    Ja joo, kiitos kiitos! ♥♥

    VastaaPoista