sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Hakuna matata, päivä ihana on....

Hellou! Ulkona meinaa vähän ukkostaa ja sataa, joten tulin turvaan kannettavalle.. sen pitäisi kai olla vähän pöytäkonetta turvallisempi? : o Oli miten oli, tästäkin taitaa taas pian loppua tuo akku, joten saa nyt nähdä, miten tässä käy!


Saatiin jossain välissä idea, että lähdettäisiin rannalle viettämään aikaa ja vähän kävelemään purtsille. Oli aivan ihana ilma, joten lähdettiin heti matkaan, kun olin saanut leivokset valmiiksi! Muut meni siinä sitten tekemään vielä omia puuhiaan, jolloin jäin yksin istuskelemaan vähän varjoisempaan paikkaan rannalla.. Ei siinä muuten mitään, mutta heti, kun olin avannut kirjan ja levittänyt piirrustustarvikkeet pyyhkeen päälle ~ huomasin että joku tuijotti minua miesten pukukopin ovella. Joku vanha mies seisoi siellä alasti ja tuijotteli minua. Sitten se alkoi koskettelemaan itseään ja alkoi lopulta ihan julkeasti tyydyttämään himojaan! Hyi, että käänsin niin nopeasti katseen pois, mutta kyllähän se mies seisoi siellä varmaan yli 15 minuuttia tuijottamassa.. : XX Onneksi Karpo päätti siinä kuitenkin soittaa, eikä se mies sitten siellä enää kauaa viipynyt! :' )


Rannalla oleilun välissä poikettiin sitten sinne purtsille.. Siellä oli kyllä kauniit maisemat ja oli ihana vaan kävellä yli tunnin matka, mutta pari asiaa vähän häiritsi: A) jaloissa, kaulassa ja päässä on nyt n. 30 hyttysen-/paarmanpuremaa ja kutittaa ihan vietävästi!! Koko matkan ajan siellä surraili ihan tajuttomia ötökkäparvia ja jossain välissä vastaan tuli yli nyrkin kokoisia, ihan valtavia perhosia, jotka lensi päin. Ei siinä muuten mitään, mutta satun olemaan pahimman luokan ex-perhosfobioitunut! D8 B) kiilakorkokengät eivät ehkä pitkän päälle olleet ihan paras valinta sinne korpeen.. 

Kävelyn aikana ilma vähän huononi ja muutaman kerran ihan ukkostikin, mutta käytiin vielä nopeasti uimassa ja lähdettiin kotia kohti. Viimeistelin vielä aamulla aloittamani Bannofee-kakun (tai no torttuhan tuo taitaa olla..) ja tulin sitten koneelle. Pakko kyllä sanoa, että olin ihan poikki ~ johtuu varmaan tästä kesän lämmöstä.. en osaa sanoa. :-)

Ja hihi, pakko vielä laittaa tänne, kun sain Minnistä pari suloista kuvaa. Tyttö jotenkin innostui, kun makoilin sängyllä ja tuli siihen pyörimään, minkä jälkeen onnistuin vielä löytämään sille jotain...


..nimittäin kaksi helisevää palloa! En tiedä, muistaako Karpo niiden tarinaa, mutta häneltä ne ovat kuitenkin peräisin noin kahdeksan vuotta sitten.. :')


Ja kai se on vielä ostoksetkin esiteltävä: ballerinasukat (tai mitkä nuo nyt on..) Seppälästä kai jotain 4 euroa, mustat sukkahousut 6 euroa samasta paikasta ja vielä yksi lyhyt bolero, jonka kuvaaminen ei oikein onnistunut...

Mutta nyt mie tästä varmaan siirryn muiden juttujen pariin ~ hyvää illan jatkoa kaikille! <3 :'D

4 kommenttia:

  1. Hyii tosi inhaa, että Suomestakin löytyy noita ittensä paljastelijarunkkaajia.. ällöä.. Koitahan saada ittelles energiaa, vetele vaikka jotain raikasta syötävää ja juotavaa<3

    VastaaPoista
  2. Miten sä pysyt kasassa? o_o' En sano tätä pahalla, mutta näytät olevan kuolemaisillasi,vaikka hymyiletkin...eikö kukaan välitä siellä siitä?

    VastaaPoista
  3. fartuitous: :<

    Leena: Niimpä! Kyllä niitä vaan aina tuntuu olevan.. Joo, täytyisi kai yrittää..

    Lila: Hmm.. Tuntuu aika pahalta kuulla tuo, mutta ymmärrän tarkoituksesi ja olet varmaan oikeassa.. Kyllä tilanteestani välitetään ja olen hoidossa, joten ei huolta.. :')

    VastaaPoista