tiistai 24. toukokuuta 2011

Risuja & ruusuja pyytäisin!

Eli nyt kun olen tätä blogia jo aika pitkään pidellyt, niin olisi kiva kuulla jotain ihan kunnon palautetta (tosin kyllä ne pienemmätkin kommentit riittää, kunhan vaan kommentoisi jotain)! Haluaisin siis kuulla ehdotuksia ja palautetta näistä asioista:

1. Blogin ulkonäkö; kuvien laatu, banneri, tunnisteet,...
2. Postaukset; Mitä haluaisitte lisää, mitä vähemmän? Toivepostauksia ja kysymyksiä otan myös vastaan enemmän, kuin mielelläni! :'--)
3. Myös muita ehdotuksia ja palautteita saa toki lähettää!

Sydämen kuiskaus kiittää kommenteista ~ joten kirjoittakaa ihmeessä edes jotain pientä! 

15 kommenttia:

  1. Mun mielestä ulkoasu on selkä ja pirteä ja sun postaukset on samanlaisia, eli on helppolukuista ja hymyilyttää aina :) Tykkään kovasti! Ainut mikä on niin toivoisin sun saavan sitä lihaa luiden päälle mutta se nyt ei varsinaisesti liity sun blogiin, mutta näkeehän sen kuvista :) Mun mielestä tää on sun näköinen ja tykkään <3

    VastaaPoista
  2. tykkäääääään sun blogista (huomaa kyllä lukijamäärästä että niin muutkin) :--) !
    kaikki päivänasupostaukset on kivoja ja meikki ja hiusjutut koska sun tyyli on tosi inspiroiva ;A;
    ja hmmmm jos jotain kritiikkiä pitäisi keksiä niin öö. no ööööö TÄÄ ON VAIKEEETA ehkä banneri vois olla vähän selkeämpi (esim samankokoiset kuvat tms) mutta sun blogihan tää on, saat pitää sen JUST sellaisena kuin ite haluut ! c:

    P.S. en voi vastata tohon parasta kesässä juttuun koska en voi valita noista asioista parasta .____.'
    luv 'em all

    VastaaPoista
  3. EIKUN NYT KEKSIN KRITIIKKIÄ. ota toi sanavahvistus pois tosta kommenttien lähetysjutusta koska mä en ikinä osaa kirjoittaa niitä oikein ja ne on tyhmiä :-----(

    VastaaPoista
  4. rakastan sun blogia ! ulkoasu on ihanan pastellinsävyinen ja suloinen. parasta blogissasi on sen positiivisuus, saan aina hyvän mielen tästä :)
    toivoisin jotain päivä kanssani kuvina-tyyppistä postausta, jossa olisi paljon kuvia (:
    olisi myös mielenkiintoista kuulla sairauden alkamisestasi (sillä sairastan itsekin), mutta ei pakko, ymmärrän kyllä täysin, jos et halua kirjoittaa siitä.

    ihanaa kesänodotusta ! :)
    ps. sori, en keksinyt kritiikkiä :D ainiin ! kuvat voisi olla isompia postauksissa :)

    VastaaPoista
  5. Ruusut: Sulla on aivan ihanan suloinen blogi ja piristyn aina, kun huomaan, että olet tehnyt uuden postauksen. <3

    Risut: Saisit postailla useammin!

    VastaaPoista
  6. Ah, sinulla on ihana blogi. Ihanan positiivinen ja pirteä. Ulkoasu on aivan ihana, ja tekstit värikkäitä ja kuvat kivoja. Risuja on vaikea antaa, kun tykkään siun blogista tosi paljon! :>
    Toivepostaus... Olisi kiva kuulla sinun paranemiskertomusta, miten pystyt taistelemaan anaa vastaan, onko se kuinka vaikeaa, missä vaiheessa olet nyt. Toivoisin, että kaikki alkaisi olla hyvin :>

    VastaaPoista
  7. Leena: Kiitos. :-) Ymmärrän näkökantasi miun vartalon ja syömättömyyden suhteen, ja arvostan sitäkin hyvin paljon. <3

    APPLEJACK: Hihihi, kiitos. :') Banneriin tulee varmaan pian muutoksia, kun kesä tulee ja haluan jotain ajankohtaisempaa.. Ja joo, en ole myöskään tiennyt, että näissä kommenteissa on se selvennysjuttu. Hyvä kun kerroit, koska itsekin aina ärsyynnyn niihin! Mutta nyt sen asian pitäisi olla järjestyksessä. :''D PS. Voit painaa vaikka jokaista valintaa siitä kyselystä!

    Immortal: Kiitos! :') Pistän korvan taakse nuo postausehdotukset - ne tulevat todella tarpeeseen!

    Anonyymi: Oi, kiitoksia! <3 Pistetään mieleen ja yritän postailla useammin. ; )

    Innocenfairy: Kiitos! :'') <3 Joo, voi olla, että saan aiheesta aikaiseksi postauksen melko piankin..

    VastaaPoista
  8. mua inhottaa katella sun luurankomaista ja sairasta kroppaas. mut tykkään kuitenki tosi paljon sun tavasta kirjoittaa. eli toivoisin siis sun joko jättävän noi luurankokuvat kokonaan pois ja että keskittyisit johonki muuhun - ei niin etovan - kuvailemiseen.

    VastaaPoista
  9. pakko yhtyy toho edelliseen anoon kanssa. mäki pidän ihan ylipaljon sun kirjotuksista mut mua ihan oikeesti välillä oksettaa katella sun kuvia. ei pahalla. mut ei hyvälläkää. oisit varmaa kauniimpi jos et näyttäis syöpälapselta.

    jatka ihmees kirjottamista mut pliis, säästä noi tikku-ukkokuvat johonki anailusivustoille?

    VastaaPoista
  10. iteki sairastan anaa ja ymmärrän noita edellä kommentoineita. jopa mun silmään oot sairaan näkönen. tekkee pahhaa kattella ku luut paistaa.

    VastaaPoista
  11. hei antakaa nyt jo olla! eiks oo ihan se ja sama mihin toiki kirjoittaja elämänsä tuhlaa? jos tahtoo näyttää koko muulle maailmalle et päässä viiraa ja sairastaa syöpää, ni mikäs siinä?

    VastaaPoista
  12. Ulkoasu on mielestäni selkeä ja muutenkin kiva. Tykkään, että blogissa on sun kuvia. Ja mullakin olisi ehdotus jos vaikka kirjoittaisit taas sairaudestasi.:)

    VastaaPoista
  13. Älä välitä noista anonyymeista, jotka yrittää loukata sua sen tähden, ettet piilottele kuviasi! Tottakai sen näkee, että olet anorektinen, mutta ei sinun tarvitse silti ryhtyä peittelemään itseäsi.

    Minusta on mukavaa nähdä sinusta kuvia, koska niistä näkee kuka on sanojen takana. Ja jos joku on niin heikko, ettei sitä kestä, niin hohhoijaa..

    Kyllähän kehitysmaiden nälkälapsistakin on paljon kuvia, joissa luut törröttää, eikä kukaan vedä siitä hernettä nenäänsä, että niitä näytetään! Miksi anorektikon kuvien näkeminen pitäisi olla yhtään eri juttu? Sinä et kuitenkaan kannusta ketään laihduttamaan tms. Päinvastoin - vaikutat oikein hyväsydämiseltä ihmiseltä, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään.

    Älä anna niiden pahoittaa mieltäsi. <3

    VastaaPoista
  14. Ihana kuulla<3 Ois vaan ihana nähdä sut naisena, eikä pikkutyttönä<3

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: Olen pahoillani, jos minun vartaloni on niin oksettava ja kuvottava, mutta blogi käsittelee kuitenkin myös vaatteita ja ostoksia, joten haluaisin myös kuvata vaatteita päälläni ym. Itse en myöskään koe vartaloani mitenkään etovana ja kuvottavan luurankomaisena, mutta ehkä jatkossa säästän teidät siltäkin rumuudelta.

    cadre: En edelleenkään pidä omaa vartaloani mitenkään oksettavan laihana, mutta mikäli kaikki muut ovat sitä mieltä, niin tietysti voin säästää teidät oksennuksiltanne. Enkä myöskään lisää kuviani kannustaakseni muita laihduttamaan, vaan puhtaasti sen takia, että esittelen vaatteita ja vartaloni on osa minua - ehkä siitä näkyy sairauteni, mutta mikä salaisuus sen nyt muka täytyisi olla, että sairastan ja yritän taistella sitä vastaan?

    krista: Komppaan taas edellisiä kommentteja. Mutta jos kerran olen sairas, niin eikö ole ihan ilmeistä, että välillä olen laihempi ja sairaampi ym?

    Anonyymi: Suoraan sanottuna kommenttisi on aika hyvän maun vastainen. Onko oikein sanoa, että olen täyskahjo ja tuhlaan elämäni johonkin täysin älyttömään - anoreksia on sairaus, joka ei ole pelkkää leikittelyä ja ulkonäköön liittyviä pinnallisia ajatuksia.

    fashion fan: Kiitos, hyvä että edes joku on sitä mieltä. :') Alkaa tässä tulla jo vähän sellainen asia mieleen, että jättäisin ne kokonaan - vaikka haluan nimenomaan kirjoittaa omasta elämästäni kuvilla. Enkä tajua, miksi ihmisten täytyy tulla tänne haukkumaan kehoani, koska tämä ei edes ole mikään syömishäiriöblogi, vaikka laihuus ehkä paistaakin ulospäin..

    Aurélie: Kiitos. :') Taidan ainakin väliaikaisesti jättää vielä pois anonyymien luvan kommentoida postauksiini - koska heillä ei ole pokkaa tulla sanomaan asioita edes nimimerkillä, niin miksi minun tarvisi sellaisesta välittää. :') Hyvä ettet ajattele minun kannustavan muita laihduttamiseen kuvillani, koska sitä en todellakaan tarkoita, minä vain otan kuvia myös vartalostani, koska ne ovat osa blogiani..

    Leena: Kiitos :') <3

    VastaaPoista