sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Anonyymiasiaa ja viimeinen viikko peruskoulussa..

Heips kaikille! Saatiin taas viimein kone toimimaan, joten päätin tulla taas vähän kirjoittelemaan. En osaa vielä sanoa, kuinka usein saan aikaiseksi postailla ensiviikolla, kun on kuitenkin kyse viimeisestä viikosta ja koulussa on luvassa paljon häslinkiä..! Mutta voihan se olla, että päästään vaihteeksi niin paljon aikaisemmin, että tulee istuskeltua koneella vähän useamminkin.. :')

 
Haluaisin ensimmäisenä puhua vähän kommenteista, joita olin saanut yhteen aikaisempaan postaukseeni. En tiedä, oliko joidenkin kommenttien tarkoitus pelkästään loukata, mutta kyllä siellä oli ihan asiallistakin palautetta seassa. Kommenteissa sanottiin, että minun ei pitäisi ottaa vartalostani kuvia koska a) se on erittäin oksettava, etova, kuvottava, sairas b) inspiroin kuvillani muita laihduttamaan.
Poistin anonyymeiltä oikeuden kommentoida kuviini, mitä en tehnyt ihan mielelläni. Joukossa on nimittäin paljon asiallista ja mukavaa palautetta, mutta en ole vielä valmis ottamaan vastaan niin paljon kritiikkiä ja haukkumista nimettömiltä kommentoijilta. Ymmärrän hyvin, että ihmiset tulevat sanomaan mielipiteensä (vaikka senkin, että kehoni on oksettava ja kuvotta ja että olen typerä ja sairas), jos he ovat kuitenkin ensin paljastaneet keitä ovat - ainakin nimimerkin, sillä eihän siihen vaadita edes omaa kuvaa tai nimeä.
Tiedän, että on typerää loukkaantua joistain niistä kommenteista, joita on kirjoitettu vain loukatakseen, mutta osahan oli tarkoitettu ihan todella. Perustelen loukkaantumistani sillä, että et varmaan itsekään pitäisi, jos joku tulisi haukkumaan vartalosi täysin vastenmieliseksi. Eikö se tuntuisikin pahalta, vaikka et olisi sairas tai mitenkään poikkeavan epävarma omasta kehostasi? Voitko sitten kuvitella, miltä tuntuu kuulla jotain tällaista, kun on yli viiden vuoden ajan itkenyt peilikuvansa edessä ja miettinyt, voiko koskaan saada sellaista vartaloa, jonka kanssa näyttäisi edes hitusen siedettävältä? Ja kyllä, se että vartaloani haukutaan/sanotaan kuvottavaksi ja oksettavaksi (oli kyse sitten laihuudesta tai lihavuudesta, ei sillä ole niin väliä), osuu todellakin aika syvälle.
En tahdo loukata tällä kirjoituksella ketään, enkä edes väitä, että kommentit olivat jotenkin säälittäviä tai ivaavia, koska suurimmalla osalla oli kommenteissaan ihan oikeasti asiaa ja he pitivät blogistani muuten - vartaloni nyt vain sattui heidän mielestään olemaan ruma.
Ja kyllä, aijon siis jatkossakin ottaa kuvia vartalostani - ja vain siksi, etten koe omaa kehoani mitenkään vastenmielisen kuvottavana ja haluan esitellä päivän asuja ja ostoksiani ihan yhtä suurella oikeudella, kuin kaikki muutkin - olivat he sitten terveitä tai sairaita! :') PS. Kuvassa on se neule, jonka löysin alennuksesta ♥

 

Viikonloppu on kulunut aika kivoissa merkeissä, vaikka en ole tehnyt mitään kovin erityistä. Lauantaina kävin aamulla kaupassa ostamassa askartelutarvikkeita (nauhoja, tarroja, ruusuja ym.) ja lähdin sen jälkeen käymään mummon luona kylässä. : D Oikeastaan siinä menikin melkein koko päivä, kunnes illalla raahauduttiin kotiin grillailemaan ja kävin vielä pyöräilemässä ja saunassa.. 

Tänään heräsin aikaisin leipomaan pähkinä-suklaa-muffineita ja poikkesin vielä ohimennen kirpputorilla. Koriin ei päätynyt lopulta yhtäkään vaatetta, mutta löysin suloisia bandatarroja ja keskitysleirille sijoittuvan kirjan. :-D Äsken sitten vielä kuorrutin ja koristelin muffinit ja tulin koneelle..


Yritin ottaa Minnistäkin kuvia, mutta tyttö oli niin liikkuvaisella tuulella, että kaikki kuvat näyttivät lähinnä diskoon eksyneiltä mustilta merimakkaroilta... XD Onneksi Eetu päätti kuitenkin olla varsin kuvauksellisella tuulella ja paistatteli päivää sohvatyynyn päällä. Eilen illalla jutustellessa aihe eksyi jotenkin yhteen kissanpentuun, Pekkaan, joka mummolla oli aikanaan.. Pekka kuoli ollessaan vain vuoden ikäinen - samaten kaikki muut kissat pentueesta jäivät auton alle saman tien varrella. Tulin hyvin surulliseksi muistellessani Pekkaa, sitä kuinka suloinen ja eläväinen kissa se oli..
Samalla mietin, että herranen aika, Eetukin on jo 8-vuotias ja senkin elinaika alkaa olla jo aika rajallinen - puhumattakaan sitten 11-vuotiaasta Minnistä! : o Toivottavasti molemmat jaksaa vielä ainakin viisi vuotta, koska en olisi mitenkään valmis luopumaan kummastakaan. Etenkään Eetusta, jonka kanssa olen tavallaan kasvanut jotenkin yhteen. ♥


Mutta joo, tästä postauksesta tuli ehkä vähän turha... Oli miten oli, toivotan kaikille rentoa ja rauhallista lomanodotusta! Eihän siihen kesälomaan ole enää kuin muutama hassu päivä! 8DD ♥♥

Ps. Päätin sitten viimein toteuttaa pitkäaikaisen unelmani ja aloitin leivontablogin pitämisen ~ vielä sivu on vähän alkutekijöissään, mutta muokkailen sitä tässä parhaani mukaan! ♥

14 kommenttia:

  1. agh, anonyymit on niiiin paskamaisia välillä tollasten kommenttien kanssa. Raasut yrittävät kohottaa omaa itsetuntoaan, musta on lähinnä säälittävää että nuo kommentit tulee anonyyminä. Mutta hei, ei niistä tarvi välittää! Jossei osaa ilmaista asioita muutakun haukkumalla, olisi parempi olla hiljaa. Mutta musta sulla on hyvä asenne, kun et ottanut anonyymeistä osumaa, vaan aiot jatkossakin laittaa itestäs kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Sun tukkas näyttää tosi söpöltä<3 Ja ihania banda tarroja! Jajaja munki tekis mieli muffinssei.. Ja Eetu näyttää söpöltä<3 Kissat elää sitten n. 20 vuotiaiksi, että ei mitään hätää vielä!

    VastaaPoista
  3. Ja sitä piti sanoa, että älä ota trollaajien kommentteja liikaa itteesi, kateelliset panettelijat tunkee viestiä ja useimmiten ne ei edes katso mitä sä olet vastannut tai oletko edes. Niillä on vain tarkotus satuttaa ihmisiä turhan takia..

    VastaaPoista
  4. Luulen, että jokaikinen tätä blogia lukeva on sitä mieltä, että oot tosi tosi laiha, mutta asiasta ilmoittaminen ja haukkuminen on kyllä ihan typerää toimintaa... Älä ota niitä itseesi pieni. Monella voi olla vieläpä sellainen ajatus, että jos syömishäiriöisen laihuutta haukutaan/paheksutaan, tämä "ottaa opikseen" ja parantuu :o Älä huoli, sussa ei ole mitään vikaa, päinvastoin (:

    VastaaPoista
  5. agenttipaska.: Niimpä niin, jatkossa otan vastaan palautetta vain nimellisiltä juuri siitä syystä, että osa anonyymeistä tulee haukkumaan omaan nimettömyyteensä turvautuen. :'D

    Leena: Hih, kiitos! Olen todella mieltynyt tuohon kirkaaseen oranssiin (tai punaiseen?). :--) Niiden olisi kyllä parempi elää, ja onhan ne vielä hyväkuntoisia ja terveitä, joten turha tässä on vielä pelätä! ♥
    Niin, olet varmasti oikeassa, enkä aijo asiaa tässä enää pahemmin murehtia. Oikeastaan helpotti jo siitä vaiheessa, kun sain asian kirjoitettua tänne. :')

    VastaaPoista
  6. xpress: Niin, totta puhut. Kiitos. :') En aijo murehtia asiaa enää enempää, vaan annan asian nyt vain olla. Ja mielessä kävi kyllä tuokin, että kommenteilla yritetään saada minut ajattelemaan toisin ja parantumaan ihan tuosta noin vain - lopulta siis uskon myös, etteivät (no ehkä jotkut) oikeasti tarkoita pahaa, he eivät vain osaa ilmaista asiaansa muuten, kuin haukkumalla. Ja kiitos taas, on aivan ihana kuulla vaihteeksi taas tällaista palautetta. :') ♥♥

    VastaaPoista
  7. Mäkin kokeilin kerran tehdä tollaista leivontablogia, mutta jotenkin en sitten jaksanut kahta blogia. Mut hyvä, että sä teet niin pääsee sieltä kattelemaan kaikkia ihania herkkuja mitä teet :))

    VastaaPoista
  8. Kake: Täytyy tosiaan edes yrittää - toivottavasti jaksan nähdä vaivaa senkin eteen. :') Toisaalta leipominen on niin ihanaa, että ei sen sitten ehkä pitäisi olla mikään ongelma.. Kunhan vaan pääsen ensin alkuun! 8)

    VastaaPoista
  9. hei mitäää ootko ysillä vasta :o luulin sua paaaljon vanhemmaksi ja ihan outoa että oltaisiin saman ikäisiä :D
    ps veikkaan että nuo anonyymit ovat sattumalta eksyneet blogiisi eivätkä ymmärrä hevonvittuakaan mitä koet.... surullista silti että noinkin tyhmiä ihmisiä löytyy.

    VastaaPoista
  10. MITÖ OOKS VAST YSILLÄ :-----( reiluu kaikki on ihan kakaroita<////3

    anteeks tää turhanpäivänen vuodatus jaja jätä noi anonyymikommentit ihan omaan arvoonsa jos niillei ole itellään pokkaa edes sanoa mielipiteitään omalla nimellään.................... huoh.

    VastaaPoista
  11. whisper: Mie käyn ysiluokkaa uudestaan, eli täytän nyt hetikohta 17.. :--) Kiva kuulla, että edes joku luulee vanhemmaksi - yleensä saan kuulla päinvastaista!

    APPLEJACK: Joo siis lukiossahan sitä jo pitäisi olla, mutta jouduin sairaalareissun takia suorittamaan ysiluokan uudestaan. Mutta kuitenkin vasta 17 (pian)! :--D
    Joo, niin mie vähän ajattelinkin, en jaksa niistä nyt kauheammin välittää. :'')

    VastaaPoista
  12. aijaa no eikiva :< ELI SATANNN666 OOT SITTENKI MUA VANHEMPI koska oon -94 ja syntyny joulukuuus ::::'(
    hieno asenne toi♥

    VastaaPoista
  13. En oo varmaan eka joka sanoo mut ei jumalauta sun letti on maukkaan värinen<3

    VastaaPoista
  14. APPLEJACK: Hahah, voitin voitin voitin! >: D Dr. Feelgood: Heh! Kiitos :----D ♥

    VastaaPoista