sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Mistä tuli räntä ja jäinen viima?

Mahtavaa, että olen päässyt yli maanantai-ahdistuksesta ja alkanut sitä vastoin pitämään kyseistä päivää sinä parhaana! Sunnuntait on nimittäin olleet muutoksen myötä paljon mukavampia, kun ei ole tarvinut potea ahdistusta alkavasta viikosta.. Tuleva viikko tuo mukanaan vaikka mitä odotettavaa ~ mm. kuvislukion pääsykokeet! Pitäisi kai olla jo ihan sekaisin jännityksestä, mutta se kaikki tuntuu niin epätodelliselta, etten ole juuri jaksanut edes ajatella asiaa.. Tänään oli kuitenkin vielä vuorossa vapun juhlintaa, minkä takia oikeastaan tulinkin tänne kirjoittelemaan! :-)


Aamu alkoi sitten tietysti joka vapun perinteellä - heräsin myöhään aikaisin leipomaan munkkeja! Hieman hirvitti uppopaistaa niitä, mutta äippä tuli apuun ja oikeastaan se olikin aika hauskaa. :-) Seuraavaksi tahtoisin tehdä kaikkia värikkäitä donitseja, mutta en ole vielä oikein perillä niiden valmistustavasta..


Meillä juhlapäivinä herkutellaan sushilla, joten tein tietysti niitäkin valmiiksi jo aamupäivällä! On kivaa, kun on joku sellainen ruoka, jonka koko perhe mieltää suosikikseen. :-)


Ajattelin esitellä tuota aikaa sitten kirpparilta löytynyttä mekkoa, mutta eksyn sittenkin aiheesta. Olen nimittäin jo pidemmän aikaa yrittänyt vähän päivitellä syömis- ja voimiskuulumisia, mutta kaikki kirjoittamani tuntuu ihan typerältä ja pyyhin tekstin heti pois. Kävi kuitenkin viime päivinä niin, että oksennustaudin ja muun sairastelun myötä paino putosi aivan liikaa! Olo on ollut sen jälkeen aika väsynyt, eikä ulkomuotokaan ole mikään hohdokkain. Silmäpussit roikkuu polvissa ja kasvot on kalpeat, enkä pidä siitä yhtään. Olen yrittänyt syödä enemmän, välillä jopa onnistuen siinä, mutta kaikki on vähän takkuista.. Mutta huomenna olisi tarkoitus maistella metrilakuja ja ehkä vähän munkkiakin (mikä on aika pelottava ajatus!) - ja minä tiedän kyllä pystyväni siihen! <3 :-)


Mutta nyt takaisin siihen, mistä tulin alunperin kirjoittamaan ~ lähdettiin pyörillä vapputorille! Rakastan vapputoria yli kaiken, niitä kojuja, tuoksuja ja värejä. Sitä ihanaa tunnelmaa, kun musiikki soi ja ihmisiä on ihan tungokseen asti. Tänäänkin olisin nauttinut tunnelmasta täysin sydämin, mutta räntäsade ja jatkuva viima vähän latisti tunnelmaa..


Paettiin kylmyyttä kahvilaan, jossa juotiin kirsikka-ananas-teetä ja muut söi suloisia leivoksia. :-) Iski hirveä halu leipoa taas muffineita, mutta on vielä vähän liikaa muita leivontasuunnitelmia... Ja korun ostin ihan vain sen piristävän värikkyyden lumoissa muistoksi. En varmaan ikinä pääse vapputorilta ilman, että ostaisin sieltä jotain!

Ihan unohdin kertoa, että ostin viimein himoitsemani kirsikkapuun! :---) ♥ Se on huvimajakirsikka, joka tekee ensimmäistä satoaan jo 2-3 vuoden päästä! Olen enemmän kuin innoissani siitä.. Sain myös viimein aikaiseksi laittaa yrtit itämään ja mansikan sekä tomaatin taimet kasvamaan. Nyt kesän täytyy tulla, että pääsen laittamaan ne puutarhaan! 

Värjäilin myös viimein kulahtaneen hiusvärin pois, joten on hyvä fiilis lähteä kouluun kirkkailla hiuksilla...

7 kommenttia:

  1. Oivoi, no toivottavasti nyt sairastumisen jälkeen lähtee taas nousuun vointis :--) Niin kuin käykin!

    Aivan ihastuttava toi sydänkoru ♥ *3*

    Muakaan ei jännitä tiistaiset pääsykokeet yhtää, vaikka kaikki koittaa taas kysellä. Niiku mistä just puhuttii sunkaa!

    VastaaPoista
  2. sun vartalo näyttää ihan kummalliselta kun olet noin no kyllä sinä tiedät :< en taaskaan osaa pitää suutani kiinni

    PS hei sähän asut lahdessa, tiina (rusetti nilkassa) on tulossa meille kesällä ja ajateltiin että voitaisiin käydä myös sielläpäin, jos sulle sopii? en tiedä miten hyvin te sitten tunnette toisenne mutta ainakin omasta puolestani haluisin kyllä tutustua ;o; ja ei tarvitse pelätä, ei omppu pure :---)

    PPS minäkin pääsen ehkä kuvislukioon ♥ rakkaus

    VastaaPoista
  3. Karpo: Niimpä, täytyy vain toivoa parasta. :')
    Se oli kyllä ihana :--) Ainoa miinuspuoli oli vaan, että se myyjä tuli kyyläämään ja tuputtamaan kaikkia tuotteita.. mutta niinhän se on aina toreilla!
    Onneksi on kerrankin joku, joka ymmärtää tätä mun kykyä olla jännittämättä! Kaikki on nimittäin just silleen, että ''kyllä sua oikeasti jännittää, et vain myönnä''!

    VastaaPoista
  4. APPLEJACK: Niin, tiedän sen, etten ole kovin kaunis tällä hetkellä, mutta.. Toisaalta tahtoisin olla pienempi, mutta sitten tiedän liiankin hyvin, etten voi enää tästä kutistua.
    Olen itsekin miettinyt, että olisi kiva tavata teitä molempia! Joten kyllä, ehdottomasti! ♥
    Jee! :--) Onnea, kuvislukio on paras!

    VastaaPoista
  5. hupsu et ymmärrä millaisena muut sut näkee .__.' muttaniinhei, nähdään sitten heinäkuun lopulla :---)♥

    VastaaPoista
  6. Hui kamalaa kun oot pieni! :c Toivottavasti saisit ittes pian kuntoon... Tsemppiä! ♥

    Tiijän itekin kuinka vaikeeta anoreksialle on pistää vastaan. Muista, että sulla on aivan yhtälailla oikeus syödä kun kaikilla muillakin. Elämällä on ihan varmasti sulle parempaa tarjottavaa!

    VastaaPoista
  7. APPLEJACK: Niin.. : < Joo! Nähdään silloin siis, ODOTAN INNOLLA! ♥

    aino: Niin.. Välillä tuntuu, ettei ole enää voimia taistella ilkeitä sanoja ja vääristyneitä ajatusmalleja vastaan, mutta aina sitä voimaa jostain löytyy..

    VastaaPoista