keskiviikko 10. marraskuuta 2010

What a terrible day I've had

Viimeiset kolme päivää ovat olleet kauniisti sanottuna aivan hirveitä! Mikään ei ole onnistunut ja pää on käynyt lähellä hermoromahdusta. Mutta! Jos tästä täytyy jotain positiivista etsiä, niin pohjalta ei pääse kuin ylöspäin! Voi olla, että jo huomenna helpottaa, huomenna voi olla vihdoin parempi päivä. Sen näkee sitten! :' ) Onneksi huomenna on sentään viimeinen tet-päivä, koska perjantaina pitäisi raahautua päiväksi sairaalalle..





No joo, päätin työpäivän jälkeen vähän kuvailla. Kamera oli taas todella kenkkuinen, enkä saanut kuin muutaman kuvan, joista sai edes vähän selvää. Pitäisikin varmaan tehdä kuvasarja lopuista kuvista! >:--D
On alkanut olla hieman narsistinen olo, kun tänne päätyy hirveästi omakuvia jne. Mutta tosiaan, sehän tässä on kai osittain tarkoitus, joten heh... :--D


Joop, nopean kirpparireissunkin jaksoin vielä äsken tehdä, mutta oikeastaan se oli suuri virhe. Nimittäin kävi taas pieni selkkaus ja ne maailman ensimmäiset päälle istuvat farkut jäivät sitten sinne! Hintaakin olisi ollut vain kaksi euroa, mutta äh. Se on vähän niin, että kun yksi asia menee pieleen, niin sitten menee kaikki muutkin!


Olen jo muuten aloittanut joulun valmistelun. Lähinnä suunnitellut, miten koristelen leivokset ja kortit ym. Aikaista ehkä, mutta pitäähän tätä nyt jotenkin pystyä venyttämään! ; )) Rakastan joulua ja se tuleekin seuraavassa kuussa näkymään täällä blogissa, joten varokaa vaan joulun inhoajat!

8 kommenttia:

  1. Oon niin aina sanonut että sulle sopii korkee vyötäröiset hameet/housut :-)
    btw mun piti ostaa pöksyt tänään, mutta ne mitkä halusin eivät _vieläkään_ sovi minulle.. EHKÄ HUOMENNA SOPIS ;DDDDD

    VastaaPoista
  2. niin, ja miten sulla menee sairaalalla koko päivä? :o mitä kaikkee sulla on siellä?

    VastaaPoista
  3. Karpo: Mä olisinkin vihdoin halunnut ne, mutta ei kun ei. : << Haha, kyllä ne vielä jonain päivänä on sopivat, kun vaan jaksat aina testailla niitä!

    evu: Siinä kävi sillä tavalla hassusti, että niiden hintalappu hukkui sovituksen aikana, enkä löytänyt sitä _mistään_. En edes vaikka vielä kotona tarkistin kaikki vaatteet ym ja kiertelin sielläkin puolisen tuntia sitä etsimässä. : /
    Myönnetään, koko päivä on vähän liioittelua! Mulla menee suunnilleen kolme tuntia per kerta, kun on punnitus, lääkärin kanssa keskustelu, sydänfilmi, verikokeet ym ym. Ja sitten vielä bussimatkat suuntaansa, niin vähän reilu neljä tuntia.

    VastaaPoista
  4. aa, no mä vähän mietein, et miten niin kauan. :D
    hassua, mulla ollu aina kaikki ihan kunnossa. tai no ekg kai vähän normii hitaampi kun se otettiin, tosin musta outoo ku sydän löi musta jänityksestä nopeemmin kuin yleenaä :o

    VastaaPoista
  5. evu: Mulla on toisinaan jotain häikkää, mutta suurimmaksi osaksi kaikki on hyvin. Nyt on kyllä vointi huonona. : (
    Mulla on aina ihan sama ekg:ssä, nimittäin kuvittelen, että mun sydän lyö ihan hirveitä ylilyöntejä, mutta sitten se onkin muka hieman hitaampi.. Että millainenkohan se olisi normaalisti? : o

    VastaaPoista
  6. mutta kun kyllähän sen tuntee jos sydän laukkaa tuhatta ja sataa, niin miten se kone voi ottaa, että on liian hidas.. :o tekis mieli mennä siihen uudelleen näin puolenvuoden päästä ja katsoa, mikä on tulos..
    voi, koita saada sun vointi paremmaksi!
    vaikka on kyllä omakin ihan liian usein IHAN voimaton. :( ja tässä pitäis vielä työharjotteluun mennä, kun vaan sen paikan saan (pitää nyt ensviikolla kysellä.) vähän jännittää miten siellä sit menee, jos ei jaksa kotonakaan oikeestaan muuta kun nukkua. vaikka ei olekaan jokapäiväistä toi totaali voimattomuus, mutta silti.

    VastaaPoista
  7. evu: Niin, täytyisihän se saada paremmaksi, kun uhkailevat jo uudella osastojaksolla, vaikka olin vuoden putkeen sairaalassa ja pääsin pois vasta kolme kuukautta sitten. Aion kyllä tällä kertaa selvitä ilman osastohoitoa ja tiedän siihen pystyväni! ; )
    Yritä vain suhtautua avoimin mielin siihen työharjoitteluun! Se voi osoittautua paremmaksi, kuin pelkäät ja sitä kautta voisi omakin vointi parantua. Tosin jos se hirvittävän raskaalta tuntuu, niin kannattaa suosiolla ajatella, että oma hyvinvointi on kaikkein tärkeintä!

    VastaaPoista