sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Miten niin muka jalat maassa? Oletko nähnyt kenenkään kävelevän ilmassa?

Se on isänpäivä! Olen aina ollut isin tyttö, joten se tarkoittaa tietenkin hemmottelua aamusta iltaan! :---D Eilen illalla leivoin kakun kirsikoista ja tummasta suklaasta ja laitoin sen jääkaappiin vielä jähmettymään.



Kuvat eivät ole täysin onnistuneita (kiitos kamerani...), mutta olin ylpeä sen onnistumisesta. Makukin oli varmasti hyvä, sillä jopa veli otti lisää (vaikka aina jankuttaa, ettei missään tapauksessa syö kakkua)! ♥


Kirsikka ja tummasuklaa oli muuten päivän teemana, koska ostin iskälle lahjaksi Lintdin Creation 70% Cherry & Chili -suklaata. Iskä sitten sanoi, että on paras lahja, jos maistan palan sitä suklaata, joten tuumasta toimeen! Ja olihan se hyvää, sitä en käy kieltämään. ; )

Joop, sitten lähdin vielä kävelylle ja eksyin samalla kirpputorille. En tällä kertaa kyllä ostanut mitään, koska päätin säästää rahat kioskille. Ostin sitten iskälle vielä illaksi yllätykseksi jäätelöä ja Suffeleita, joista teen jätskiannoksen. XD Kyllä iskä nyt saa makeaa mahan täydeltä..!

Huomenna Makko-herra täyttää 20 vuotta!  Leivoin sille töihin vielä minttusuklaamuffineita, joten olen ainakin saanut leipoa, jos en muuta.. ; D Ja hei, huomenna vielä ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon taas koulun penkille! : oo

8 kommenttia:

  1. Oo sun isäs on nii tyytyväi varmasti :D! <3 Kelpais tommoset herkut!

    Ja hei mitämitämitä ONNITTELE MAKKOA MUN PUOLESTA ja sano että kun en viitsi mihikä facebookkii tulla onnitteleen :-) u know.

    Ja tervetuloa takaisin koulunarkeen ;D

    VastaaPoista
  2. söithän itsekin tuota kakkua? :)
    niinhän sitä pitää yrittää avoimin mielin odottaa sitä työharjottelua.. pitäs saada myös karistettua se sairasajattelu siitä harjottelusta!
    kyllä sä onnistut ilman osastoa, kunhan muistat vaa kovasti yrittää. :D

    VastaaPoista
  3. Karpo: On se, ihan onnessaan! ; ))

    Onnittelin Makkoa ja sait sieltä kiitokset!

    Joo, ei kauheasti innosta, mutta näkeehän ainakin kavereita ja saa tietää noita aikaisempia koenumeroita + saa tokarin. : DD

    VastaaPoista
  4. evu: En syönyt kakkua. : / Harmittaa vähäsen, mutta ei riitä voimat vielä sellaiseen.. Mutta kyllä mä aion tästä kuopasta ylöspäin rämpiä ja vihdoin uskaltaa! :')

    Yrität vaan parhaasi ja jos tuntuu, ettei siitä mitään tulee, niin sitten ei tule! Sun täytyy olla armollinen itsellesi! : D Tosin mä olen varma, että hyvin se menee! Pidän peukut pystyssä!

    VastaaPoista
  5. voi, kun et uskaltanut. :( mut kiva, et sitä suklaata uskalsit!
    niin.. toivottavasti pääsen tohon eläinkauppaan, mihin haluisin. ehkä ne karvaset kaverit sulattais sydämen niin, et unhotuis ne laihdutus jutut siitä.

    VastaaPoista
  6. evu: Voi, kumpa pääsisit! Eläimet ne aina piristää, vaikka olisi kuinka paha olo. Ei sen karvaisen olemuksen ja suloisten silmien katseen jälkeen voi olla piristymättä! ♥

    VastaaPoista
  7. hips. eksyin gallerian kautta siun blogiisi ja ihastuin tämän suloisuuteen! :)

    tuolla aiemmin kyselit postailuaiheita ja olisi mielenkiintoista lukea sh:tä. jollei aihe ole liian henk.koht. tms.

    oot söps, jatka samaan malliin niin ja sait jälleen uuden lukijan :)

    VastaaPoista
  8. satua: Oi, hienoa upeaa, että tykkäät! ; ) On aina ihanaa tulla tänne ja huomata, että on uusia lukijoita!

    Voisin ehkä kirjoittaa siitä jossain välissä jotain, jos vaan saan aikaan. : ) En vaan tiedä, kiinnostaako muita kuulla siitä, mutta pistetään korvan taakse!

    VastaaPoista