tiistai 7. tammikuuta 2020

MYDAY 6.1.2020

Myweek-videota pyydeltiin, mutta en ole vielä saanut kameraa huollosta ja kännykällä videointiin liittyy niin paljon haasteita, että julkaisen pidemmän videon vasta myöhemmin. Tässä olisi kuitenkin yksi tällainen erittäin lyhyt ja mahdollisesti tylsän puoleinen myday. :-D

6 kommenttia:

  1. Ei ollut yhtään tylsä, ihana video! :) Tässä oli jotenkin kivan rauhallinen ja rauhoittava tunnelma, tykkäsin. Ainoastaan itseään toistava taustamusiikki alkoi loppupuolella vähän häiritä... Mutta MyDay-videot on aina tervetulleita! Hyvää uutta vuotta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos! ❤️ Juu noiden musiikkien kanssa olisi vielä vähän parantamisen varaa.. 😄 Kiitos ja samaa myös sinne (näin vähän myöhässä)!

      Poista
  2. Jos sh-aiheilla saa vaivata.. Olisko sulla vinkiiä siihen vaheeseen kun täytyis lisätä ravintomääriä mut tuntuu et kroppa laittaa vaan vastaan aika ikävillä tavoilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti saa! ☺️ Tosin myöhässä tulee vastaus.. Mutta siis ei oikeastaan ole sen parempia vinkkejä, kuin mahdollisimman energiatiheiden ruokien syömistä (pähkinät, herkut jne.) ja myös ravinnonkorvausjuomat on välillä hyvä tapa päästä alkuun. Sitten vaan pikkuhiljaa totuttelee isompiin määriin ja epämiellyttävät oireet menee kyllä ohi. ☺️ Paljon tsemppiä! ❤️

      Poista