maanantai 6. tammikuuta 2020

Vegaaniherkut arvostelussa

Heippa! Pyydettiin taas tekemään arvostelua tuotteista, joten täältä pesee. Tällä kertaa arvostelen vegaanisia herkkuja - tai no, jos nyt ihan tarkkoja ollaan, jäätelöitä ja yhden suklaan. :-D 
 Magnum Vegan Almond
4/5

Odotin tältä maulta paljon, etenkin kun olin aikaisemmin maistanut Magnum Vegan Classicia. Olen tavallisesti ihan hulluna pähkinöiden/manteleiden ja suklaan yhdistelmään, mutta tässä se ei ollut niin ihmeellinen. Ei tämä pahaa ollut missään tapauksessa, mutta kuitenkin jossain määrin pettymys. Ehkä se johtui vaaleammasta suklaasta, vaikea sanoa.. 
 Magnum Vegan Classic
5/5

Hassu fakta: en ole koskaan tykännyt Magnumista, kunnes maistoin tätä vegaanista versiota. En ole ikinä suoranaisesti inhonnut Magnumeita, ne on vaan tuntuneet jotenkin tylsiltä. Vegan Classic nousi kuitenkin välittömästi lemppariksi! Suklaa on ihanan täyteläistä ja sopivan vahvan makuista ja jäätelö on todella kermaista vaniljajäätelöä. Simppeliä, mutta ei voi sanoa muuta kuin nam.
 B&J Coconutterly Caramel'd 
5/5

Täyteläistä, kermaista jäätelöä, runsaasti sattumia ja herkullista kastiketta. Täytyykö sanoa muuta? Kookos olisi mielestäni saanut maistua voimakkaammin, jos jotain miinusta täytyy antaa. Suklaapalat olivat ehdottomasti kaikkein paras osuus! ;-)
 Organic health Juhlakonvehdit
3/5

Valko-, maito- ja tummalla suklaalla kuorrutettuja hasselpähkinäkonvehteja. Täyte oli pehmeää ja siitä tuli aika paljon mieleen Geisha. Suklaista tykkäsin etenkin maitosuklaasta, mutta valkosuklaa puolestaan jätti rasvaisen tunteen kitalakeen. Nämä oli ihan sellaisia perushyviä konvehteja, joita oli kiva napostella jouluna. ;-) Konvehdit ovat myös gluteenittomia ja niitä myydään ainakin Vegekaupassa. 
 Aino Kaurajäätelö Omenahyve
3/5

Yllätti positiivisesti! En ole mikään suuri kypsennetyn omenan tai omenan makuisten tuotteiden ystävä, mutta tämä päätyi kokeiluun lähinnä, koska pikkukaupasta ei löytynyt muutakaan vegaanista jäätelöä. Jäätelö on pehmeää ja täyteläistä, pähkinärouhe tuo kivaa suutuntumaa ja kastike on sopivan raikasta. Itse en vaan voi sietää kypsennetyn omenan paloja, joita löytyi jäätelöstä..
 Vegan Cornetto
4/5

Ei mikään maailmoja mullistava, mutta kuitenkin kaikin puolin hyvä tuutti. Iso plussa rapeasta vohvelista! Oletteko enemmän rapean vai pehmeän vohvelin ystäviä?
Jymy Pistaasi
2/5

Tämä ilmeisesti jakaa paljon mielipiteitä! Oma mielipiteeni, no, sitä on oikeastaan hyvin vaikea kuvailla. Ensin maku oli hyvä, sitten tuli erittäin suolainen ja jotenkin raskas jälkimaku. Oudointa tässä oli kuitenkin ehdottomasti suolaisuus.. Rakastan pistaasia, joten odotin jäätelöltä paljon. Tätä ei kuitenkaan varmasti uudestaan tule ostettua, vaikkei se ollutkaan varsinaisesti pahaa. Liian outoa vaan..

3 kommenttia: