sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Kuuden viikon kuulumiset

Heippa! Mihin ihmeeseen kuusi viikkoa oikein katosi? En ole varmaan ikinä pitänyt näin pitkää taukoa postausten välillä.. Nyt on kuitenkin ollut pakko delegoida asioita sen mukaan, mihin riittää aika ja jaksaminen. Tässä olisi kuuden viikon kuulumiset! ;-)
Työharjoittelu
Suurin syy siihen, miksi en ole postaillut, on työharjoittelu. Olin tosiaan pienessä mainostoimistossa harjoittelussa kuusi viikkoa. Vaikka viihdyin siellä hyvin, ei energiaa juuri muuhun riittänyt. Työkaverit olivat aivan mahtavia, sain tehdä mielenkiintoisia hommia ja ilmapiiri oli tosi rento. Tulen varmasti muistamaan harjoittelun vielä pitkään - ja on nyt jo ikävä työkavereita. :-) Oli miten oli, sen verran rankasta rupeamasta oli kyse, että se on käynyt jaksamisen päälle. Nyt onkin sitten otettava jonkun aikaa ihan rennosti. Harkkaviikkoihin mahtui mm. pari flunssaa, tahmeita aamuja, lukemattomia lehtiä lounastauon lomalla, sata uutta opittua asiaa ja hauskoja juttutuokioita kahvitunnilla.
Karoliinan 26 v.
Juhlittiin tammikuussa Karoliinan synttäreitä Pokémon-teemalla. Oli kyllä todella onnistunut ilta, vaikka jatkojen jatkoilla menikin hitusen liian lujaa.. :-D Juhliin mahtui mm. upeita pukuja, teemaan sopivia pelejä, ystäviä, baarissa pöydillä tanssimista,..
Sekalaista
Malachai sai lempinimen Kauluri, sillä hän joutui pitämään tötteröä päässä monta viikkoa leikkauksen jälkeen. Viimeisen tikin poistamisen jälkeen neiti sai viimein kaulurin pois, eikä mitään suurempia ongelmia onneksi ollut. Yksi talvinen päivä vietettiin linturetkellä ja nähtiin mm. pähkinänakkeli, pikku-uikku ja teerejä. <3 Aloin käymään taas salilla ja se on tuonut paljon iloa arjen keskellä! Ystäviä olen ehtinyt näkemään ihan liian vähän näiden viikkojen aikana, mutta onneksi sentään kahvittelulle Karoliinan kanssa ja veljen kanssa elokuville riitti aikaa.
Maustetyttöjen keikka
Eilen puolestaan juhlistin työharjoittelun päättymistä Makon ja Ollin kanssa Maustetyttöjen keikalla. Päivä ennen keikkaa oli hyvin ahdistuksen täyteinen, mutta ilta onnistunut! Päästiin mm. kuvaan Maustetyttöjen solistin kanssa, käytiin yksillä baarissa ja juoksin myrkyssä kotiin lempparibiisejä kuunnellen. Ei yhtään huono päätös näille kuudelle viikolle! <3

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sun kuulumisia! Ei me lukijat täältä kadota, vaikka tulisi pidempääkin taukoa postaamisessa. :) Tärkeintä on, että otat aikaa itsellesi ja lepäät tarpeen mukaan.

    VastaaPoista