perjantai 14. kesäkuuta 2019

Vegaaniuutuudet osa 2.

Heippa! Pahoittelut taas kerran venyneestä postausvälistä, on ollut voimat sen verran vähissä, ettei ole oikein jaksanut mitään ylimääräistä. Mutta täällä sitä ollaan taas ja postauksen aiheena olisi taas vegaaniset uutuustuotteet. Myös muita postaustoiveita otetaan vastaan (toteutan välipalapostauksen tässä jossain vaiheessa)! ;-)
Pingviini Vadelmainen suklaapuikko
3/5

Tästä tulee vähän liikaa mieleen Eskimot, joista en ole koskaan välittänyt. Suklaa on hieman halvan makuista ja jäätelö turhan makeaa. Silti vadelmakastike on kivan raikas ja pelastaa tosi paljon. Ihan sellainen perushyvä jäätelö, jota ostan varmasti uudelleen jossain vaiheessa.
Pingviini Suklainen jäätelöpuikko
3-/5

Maistoin tätä ennen vadelman makuista ja ajattelin, että tämä olisi ehdottomasti parempaa. Vadelma yllätti silti positiivisesti! Joka tapauksessa, puikossa on samat viat kuin edellä mainitsemani, eli vähän turhan makea jäätelö ja halvan makuinen suklaa. Silti tämäkin oli ihan kelpo jäätelö! Tykkäsin siitä, ettei sisällä ollut suklaajäätelöä, vaan vaniljaa suklaakastikkeella. 
Lohilo Mint Chocolate
4/5

Yllätti positiivisesti! Jotkut ovat sanoneet, ettei tämän koostumus ole kermainen tai jäätelömäinen, mutta tykkäsin siitä ihan tosi paljon. Suklaapalat olivat myös kiva lisä! Ainoa miinus on, että kastiketta olisi voinut olla enemmän, se oli nimittäin jäätelön paras osuus.
Valio Oddlygood Smoked
4/5

Nyt, kun on jäätelöt arvosteltu, niin laitetaan jotain muutakin. :-D Näistä on kuullut sanottavan joko tosi paljon hyvää tai sitten pelkkiä haukkuja. Itse kuitenkin kuulun ensimmäisiin, sillä tykästyin tähän savunmakuiseen ensimmäisellä kokeilukerralla. Toista makua en ole vielä kokeillut, mutta ostin jo paketin odottamaan jääkaappiin. Tämä on sellainen hyvä perusjuusto! :-)
Fast Veg Crunchy Chocolate
4/5

Tätä patukkaa kohtaan odotukset olivat sen verran korkeat, että jouduin hieman pettymään. Koostumus on erittäin rapea ja maku on tavallaan tosi hyvä. Jokin sivumaku tässä kuitenkin on, joten ensimmäisen maistamiskerran jälkeen en ollut vielä aivan varma, ostanko tätä uudelleen. Seuraavalla kerralla tykkäsin jo huomattavasti enemmän!
 Fast Veg Crunchy Coconut
4/5

Yllättäen tykkäsin tästä mausta vielä enemmän kuin suklaasta! Isoja mantelinpaloja, reilusti kookosta ja muutenkin todella hyvä patukka. Tätäkin tosin täytyi syödä kahteen kertaan ennen, kun saattoi olla ihan varma. Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan. <3
 Kaslink Aito Plus Omena-Mango
1/5

Tämä oli vähän sellainen, hm, jauhoinen ja voimakkaan makuinen. Ei nyt ehkä suoranaisesti pahaa, mutta ei missään tapauksessa hyvääkään. Ehkä se on se omena, joka tuo jogurttiin hämmentävän maun. Olen yrittänyt keksiä korvikkeita Ehrmannin vanukkaille, mutta toistaiseksi ei ole löytynyt mitään, mitä oikeasti tekisi mieli syödä..
 Nush Cashew jogurtti Vanilja
0/5

Pahoittelut, mutta tämä oli niin pahaa, etten saanut alas kuin muutaman lusikallinen. Kaikki mättää mausta koostumukseen, eikä tätä tule varmasti jatkossa ostettua. Onko joku muu maistanut tätä ja tykkäsikö?
Humble Oat & Hazelnut
5/5

Tämä ei varsinaisesti ole uutuus, mutta oli pakko päästä suosittelemaan! Vaikka patukka on aavistuksen turhan makea, on siinä täyteläinen hasselpähkinän maku ja täydellinen koostumus. Näillä on muuten hintaa alle euron, eli ei ole tosiaankaan kalleimmasta päästä. ;-)
Humble Oat & Berry
5/5

Tämä maku oli oikeasti niin positiivinen yllätys! Syynä oli oikeastaan se, etten yleensä tykkää mistään marjan makuisesta. Tykkään kyllä marjoista, mutta syön ne mieluiten sellaisenaan. Toinen juttu oli siinä, että tässä on muistaakseni gojimarjaa. En voi sietää gojia, ja jos olisin ostaessa tiennyt patukassa sitä olevan, olisin varmasti jättänyt ostamatta. Onneksi en kuitenkaan jättänyt, sillä tämä on kivan raikas ja hyvää vaihtelua hasselpähkinän makuiselle. 

6 kommenttia:

  1. Ooh, tässähän tulikin hyviä vinkkejä, mitä pitää ottaa kokeiluun! Toi Lohilon jätski esimerkiksi on mennyt multa ihan ohi, vaikka aika lailla muut vegaanisten jätskien uutuudet oon jo testannut!

    Ja toi cashewjogurtti kiinnostaa, vaikka ääks, onkohan se sitten tosiaan pettymys... :D Osaatko kuvailla sitä makua yhtään? Se joku Lidlin kookosjogurtti oli ällön suolaista ja Mö on jotenkin kiisselistä (nää pahanmakuiset on mulle aiemmin tulleet vastaan), mietin miten toi mahtaa niihin suhteutua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löytyi uutta kokeiltavaa! Tuo Lohilon jäätelö oli kyllä tosi hyvää ☺️
      Se voi olla yllättävän hyvää tai sitten iso pettymys 😄 ehkä se oli jollain tapaa vetisen maitorahkan makuista, niin että siihen oli sekoitettu reilulla kädellä vaniljaa. Vaikea kuvailla.. Joo Lidlin kookosjogurtti ja Mö oli juuri ne, joita en itsekään voi sietää ollenkaan! 😄 Tuo ei ehkä ole ihan niin pahaa, mutta ei silti kovin paljon parempaa..

      Poista
  2. Moi! Hauska arvostelu. Olisiko itse tehdyt patukat hyviä? Kokkaa jotakin uutta. Uusissa postauksissa. Hyvää kesää sinulle :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos ☺️ en ole koskaan maistanut itse tehtyjä, mutta voisi kyllä kokeilla niitä joku kerta. Ehkäpä kokkailen jotain tänne ☺️ kiitos samoin ❤️

      Poista
  3. Kivoja nää vegaaniuutuuksien arvostelut! Oon ite maistanut näistä tähän mennessä Pingviinin vadelmapuikkoa, Lohiloa ja tuota Humble Oat & Hazelnut-patukkaa. Kaikki hyviä, mutta Lohilosta jäi itelle ristiriitainen fiilis. En oikein osannut päättää, oliko se hyvää vai ei, mutta koostumus kyllä oli ihana :D Saattaa johtua kyllä ihan siitäkin, etten yleensäkään ole suuri minttusuklaan ystävä! Toi vegaaninen Pingviini taas oli ihan samanlaista kuin perinteiset Pingviinijäätelöt, ainakin sen perusteella miltä muistan niiden maistuneen!

    Jos et ole vielä testaillut, niin suosittelisin kokeilemaan sitä vegaanista Magnumia, tykkäsin itse kovasti :) Myös noita Tutti Frutin karkkipusseja on muutettu vegaanisiksi, ja pari uutta Elovenan vegaanista välipalakeksiä on myös ilmestynyt kauppoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tykkään tehdä näitä, joten jatkoa on varmasti luvassa ☺️ olen kuullut, että tosi moni joko rakastaa tai sitten inhoaa tuota Lohiloa. Se kyllä varmasti selittää aika paljon, jos ei ole minttusuklaan ystävä 😄
      Tykkäsin ihan tosi paljon siitä perus Magnumista, mantelia en ole vielä maistanut. Mutta täytyy kyllä maistaa molempia uudestaan ja arvioida ne tänne. ☺️ On kyllä niin kiva, kun Tutti frutteja on muutettu vegaanisiksi! Täytyy käydä kurkkaamassa nuo Elovenan välipalakeksit, ne kyllä houkuttelee!

      Poista