keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

25 V + hemmottelupäivä

Heippa! Tänään täytin 25 vuotta, jota olen etukäteen odottanut kauhulla. Oli kuitenkin niin ihana päivä, että unohtui kaiken maailman ikäkriiseilyt. :-D
15-vuotiaana ajattelin, että se on puolet kolmestakymmenestä. 20-vuotiaana ajattelin, että se on puolet neljästäkympistä. 25-vuotiaana ajattelen sen olevan puolet viidestäkympistä. 50 puolestaan on puolet sadasta.. Ei mikään ihme, että olen aina ikäkriiseillyt. :-D Oikeasti olen ihan sinut sen kanssa, että ikää tulee, vaikka tuntuukin, etten ole juuri saanut aikaiseksi tämän elämän aikana. Olen kuitenkin vielä nuori ja on tässä aikaa vaikka muille jakaa!
Syntymäpäivän vietin tottakai Tonyn kanssa. <3  
Perinteiseen tapaan mentiin Konnichiwaan syömään! Sushi ei enää tunnu yhtään niin pelottavalta, ja odotan jokaista käyntiä innolla. Ei tälläkään kertaa jouduttu pettymään, sillä onhan Konnichiwa vähintäänkin koko Suomen parhain ravintola!
Lahjaksi sain shoppailurahaa, joten lähdettiin lounaan jälkeen kiertelemään kauppoihin. Olen tänä vuonna vähentänyt (etenkin uuden) ostelua huomattavasti, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen. Löysin aivan ihanan mekon Vilan alennuksista, oikeasti tarpeelliset urheilurintsikat ja tämän hetken suosikkivälipalapatukoita. <3 Oli kyllä aika hemmoteltu olo!
Täydellisen päivän ei tarvitse koostua uusista tavaroista ja hienoista illallisista, mutta tällä kertaa ne tekivät päivästä vielä erityisemmän. Paras lahja on kuitenkin, kun saa viettää syntymäpäivän rakkaan seurassa! <3 Ystäviltä saadut synttärionnittelut piristivät kyllä mieltä suunnilleen yhtä paljon! Piti pikaisesti kirjoittaa tämä postaus, joten pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä ja outoja asiayhteyksiä. :-D

Lauantaina onkin vuorossa Pride Helsinki! 
Saa tulla moikkaamaan. <3

2 kommenttia: