sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Vegaaniuutuuksia testissä

Heippa! Täällä taas pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen, mutta olisi tarkoitus taas päästä uudella innolla kiinni säännölliseen postaukseen. Myös ulkoasu sai pienen päivityksen. Mitä mieltä olette? Edelleen on tosiaan kiirettä opinnäytetyön kanssa, mutta siihen lisäksi sain vielä kaksi suunnittelutyötä työharjoittelua varten. No, ainakaan ei ehdi tulla tylsää. :-D Tämän postauksen aiheena on kuitenkin kauppoihin kevättalvesta ilmestyneet vegaaniset uutuustuotteet!
Ehrmann Chocolate Nut -proteiinivanukas

Proteiiniahan tässä ei ole juuri nimeksikään, joten kutsun näitä arjessa ihan vaan vanukkaiksi. Tästä pienestä epäkohdasta huolimatta olen ihan rakastunut etenkin tähän pähkinä-suklaan makuiseen vanukkaaseen! Ihanan kermainen ja täyteläinen koostumus. En ole mikään suuri suklaavanukkaiden ystävä, joten suhtauduin tähän melko skeptisesti, mutta sain yllättyä positiivisesti. Pähkinä maistuu myös kivasti, mikä on iso plussa. <3 

5/5
Ehrmann Caramel Nut -proteiinivanukas 

Tosi moni on sanonut, ettei ole tykännyt tästä mausta! Olen kuitenkin ehdottomasti eri mieltä ja tykkäsin tästäkin mausta ihan tosi paljon. Ihanan pähkinäistä karamellia ja täydellinen koostumus. Edullisimmasta päästä nämä eivät kyllä ole..

4/5
Yosa Oat Block Natural

Ensimmäisellä kokeilukerralla maistui sivumakuna jokin, mistä en niin tykännyt. Muistin kuitenkin, etten tykännyt maustamattomasta tofustakaan ensimmäisellä kerralla (mutta nykyään rakastan sitä!), joten päätin antaa Oat Blockille vielä uuden mahdollisuuden. Toisella kerralla sivumaku ei enää häirinnyt! Koostumus on aivan täydellinen: vähän tiiviimpi ja jollain tapaa mureampi, kuin tofussa. Plussaa vielä kohtuullisesta hinnasta! Yrteillä maustettua versiota en ole vielä uskaltanut kokeilla, sillä tykkään vain rajallisesta määrästä yrttejä. Esimerkiksi korianteri ja persilja ovat aivan ehdoton ei!

4/5
Breyes Delights Chocolate & Hazelnut

Nämähän on sitten sellaisia jäätelöitä, että pitää syödä kerralla koko purkki. ;-) En ole yleensä suklaajäätelön ystävä, mutta vegaanisissa jäätelöissä se on usein ollut yllättäen ihan täysin eri asia. Chocolate & Hazelnut Breyers oli aivan taivaallisen hyvää! <3 Ei samalla tavalla ällömakeaa, kuin monet muut jäätelöt, vaan ihanan raikasta. Kuitenkin koostumus on kermainen, eikä uskoisi, että kyseessä on kevytversio. Hasselpähkinärouhe tuo myös kivaa purutuntumaa jäätelöön. Tätä tulee varmasti ostettua myös jatkossa!

5/5
Breyes Delights Peanut Butter

Tämä maku vei kuitenkin voiton! Totuuden nimissä se ei kyllä tullut lainkaan yllätyksenä, koska rakastan kaikkea maapähkinävoin makuista. :-D Tässäkin on paljon maapähkinärouhetta tuomassa purutuntumaa ja muutenkin koostumus on ihanan kermainen. Tätä ei uskoisi vegaaniseksi tai varsinkaan kevyttuotteeksi! Näitä voisi ostaa vaikka pakkasen täyteen, enkä edes liioittele. :-D

6/5
Paulúns Linssihiutale Vadelma ja Kookos

Onko täällä muita, joiden mielestä murot pitää ehdottomasti syödä jogurtin kanssa? Ajattelin ennen, etten pidä muroista, kunnes ymmärsin, että ongelmana olikin maito (tai kasvimaito). Linssihiutaleet kuulostivat houkuttavilta, etenkin kookoksen ja vadelman makuisina, joten olihan niitä pakko ostaa testiin. Tykkäsin näistä ihan tosi paljon! Tosin edelleen yritän löytää sopivaa jogurttia näiden pariksi. Plantin raparperi-mansikka oli ehdoton ei (siinä yksi uutuustuote, joka ei päätynyt jatkoon), Alpron GoOn menetteli, Plantin vanilja oli liian makeaa,.. Ehkä se on vaan tyydyttävä maustamattomaan soijajogurttiin. :-D Mutta vika ei siis ole muroissa, vaan jogurtit ja rahkat tökkivät tällä hetkellä aika pahasti..

4/5

Sellaiset arvostelut tällä kertaa. Ajattelin, että näitä voisi olla kiva tehdä jatkossakin, sillä samalla saa hyvän syyn kokeilla kauppojen uutuuksia. Sitä meinaa aina jumittua niihin tuttuihin ja turvallisiin, vaikka koko ajan tulee tarjolle kaikkea uutta kokeilemisen arvoista. Kiinnostaisiko teitä tällaiset postaukset jatkossakin? Saa myös ehdottaa jotain vegaaniuutuutta, mistä haluaisitte kuulla arvion. ;-)

17 kommenttia:

  1. Näitä lisää! Itsekin päädyn kaupassa helposti tuttuun ja turvalliseen, vaikka vegaanista vaihtoehtoja tulee koko ajan lisää saataville. Miten muuten maustat tofun? Ja mitä syöt sen kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, teen näitä kyllä ehdottomasti jatkossa lisää! ☺️ Joo jotenkin se tuttu ja turvallinen tulee valittua vähän liian usein.. Riippuu tosi paljon tilanteesta, mutta aika usein käytän kylmäsavutofua, koska sitä ei niin tarvitse maustaa. Maustamattoman kanssa käytän välillä marinointia tai maustan ihan vaan kevyesti, kun tykkään siitä ihan sellaisenaan. Omituinen yhdistelmä, josta tykkään tosi paljon, on tofu ja sinappi 😄 syön tofua melkeinpä kaiken kanssa.

      Poista
  2. Näitä voisit tehdä juu aina, kun tulee uusia ja kokeilet. Itsekin blogissani muinoin tein ja olivat suosittuja postauksia. Koska mikä parempi tapa levittää tietoa vegaaniuden helppoudesta! Jes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo taidan jatkossa aina tehdä. ☺️ Nämä on kyllä niin hyvä ja kiinnostava tapa levittää tietoisuutta vegaanisuudesta!

      Poista
  3. Ihana tämä uus ulkoasu! :) Ja nää testailupostaukset on tosi kivoja, näitä lisää.
    Mä tykkäsin noista molemmista vanukkaista, ihanan täyteläisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ❤️ joo täytyy kyllä jatkossakin tehdä näitä! Sama täällä, molemmat on tosi hyviä ja täyteläisiä ☺️

      Poista
  4. Tää uus ulkoasu on tosi ihana! Mä tykkään kans tosi paljon tosta suklaavanukkaasta, mutta karamelliversiossa on mun mielestä vähän esanssinen maku, niin sitä ei oo tullut ostettua uudestaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos ❤️ hassua, kun moni on sanonut samaa 😄 mutta tuo suklaavanukas on kyllä ehdottomasti näistä kahdesta parempaa!

      Poista
  5. Ihana ulkoasu! Mun mielestä Yosan yrtti-kaurapalassa ei maistu ainakaan korianteri eikä persilja, hyvää se on :) Kivaa vaihtelua sille maustamattomalle.

    Muut tuotteet oon jo itekin ehtinyt testaamaan (ja hyviä kaikki! ♡) mutta linssihiutaleet oli uutuus, josta en ollut kuullutkaan, otan testiin! :)

    Miten ne Kaslinkin kaurajogurtit, ne on makeudeltaan vähän välimaastossa sun mainitsemiin, toimisko murojen kanssa? Parhaat ja testaamisen arvoisimmat maut niissä on mustikka ja lakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ ehkä sitten uskallan sitä maistaa! Kiitos, kun kerroit, koska nyt ei enää ole niin suuria ennakkoluuloja sitä kohtaan ☺️

      Kiva kuulla, että jotain uuttakin kuitenkin löytyi! ❤️ Nuo linssihiutaleet on kyllä tosi hyviä. ☺️

      Niissä taas häiritsee koostumus, kuten tosi monissa kaurajogurteissa. Olen kyllä aina välillä niitä yrittänyt kokeilla, ehkä seuraavaksi otan tuon mustikan kokeiluun ☺️

      Poista
  6. Ja hups, olinkin äsken harvemmin käyttämälläni google-tilillä kirjautuneena, yleensä oon käyttänyt tätä virallisena tilinä jos kommentoin :D

    VastaaPoista
  7. Koska en ole instagramissa, niin kysyn tämän täällä: Miten olet saanut onnistumaan yhtälön kissat ja viherkasvit? Minulla kissa on ainakin joka kasvin kimpussa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kissat antaa melko hyvin kasvien olla. Puppa kyllä silloin tällöin vähän maistaa, mutta nyt, kun on niin paljon kasveja, ei ne enää niin kiinnosta. Pari juttua, jotka olen kokenut toimiviksi: suihkuta kasvien pinnalle hieman sitruunamehua (saa kyllä kasvit olla rauhassa!) ja suihkepullolla (vedellä, ei sitruunamehulla 😄) kouluttaminen. Kissat kyllä välillä on vähän liian innokkaita puutarhureita..

      Poista
  8. Toi maapähkinä-proteiinijäätelö on täydellistä!! Mä oon sekoittanut vielä lusikallisen maapähkinävoita "raidaksi", tulee ihan extra-herkkua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! ❤️ Oi täytyy ehkä kokeilla tuota joku kerta 😄

      Poista
  9. Iiiiik, ihana uus ulkoasu blogissa! :))) Ootko itse tehnyt ton taustan? Jotenkin tosi kiva ja tyylikäs. Jos tää olis kangas, niin tekisin siitä mekon :D

    Hih, hyvä tietää näistä uutuuksista! Hihittelin kun luin tota proteiinivanukkaan tuoteselostusta, vois ton sijaan vaikka ottaa nokareen maapähkinävoita jos proteiinia haluaa :D Mut kiva, että meillekin on vanukkaita markkinoilla! Toi hasselpähkinäjäätelö kuulostaa ihanalta, mun täytyy varmaan maistaa sitä koska oon hulluna hasselpähkinä-kaikkeen. Ja ehdottomasti arvosteluja jatkossakin! Oon useampaankin kertaan jo ostanut esim. sun suosittelemaa hasselpähkinä-pikakahvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, aivan ihana kuulla tällaista palautetta ❤️ joo tein itse, kun tykkään kaiken maailman kuosien suunnittelusta. Ehkä jonain päivänä saan jonkun niistä kankaaseen 😄

      Nuo vanukkaat ei kyllä ole proteiinivanukkaita nähnytkään 😄 jo ihan perus soijajogurtistakin saa enemmän proteeinia, eikä sitä edes mainosteta proteiinituotteena.. Mutta on silti tosi kiva, kun näitä vanukkaita on nyt myös vegaanisena ☺️ Tuo jäätelö on kyllä niin hyvää ❤️ olen kanssa ihan samanlainen, mitä tulee hasselpähkinä-tuotteisiin! Ihana kuulla, teen näitä varmasti myös jatkossa ☺️ se on kyllä niin hyvää kahvia!

      Poista