maanantai 22. huhtikuuta 2019

Kaksi päivää pääsiäistä

Heippa! Pääsiäisestä tuli kuin tulikin todella onnistunut ja tapahtumarikas. <3 Lauantaina käytiin vanhempien kanssa peltomaisemissa bongailemassa lintuja ja sunnuntaina vietettiin brunssia ystävien kesken. Nyt olisi luvassa melkoinen määrä kuvia, joten annetaan niiden puhua puolestaan!
 
Lauantaina lähdettiin tosiaan vanhempien kanssa pienelle reissulle ja ajettiin maaseudulle bongaamaan lintuja. Niitä löytyikin tällä reissulla 17 uutta 100 lintulajia -haasteeseen. Tämän vuoden saldo on siis tähän mennessä 47, eikä ole enää hirveän pitkä matka, että päihitän viimevuoden tuloksen!
Kurkia kaukoputken läpi kuvattuna
Kärppä <3 
Metsähanhia
 
Kuovi <3
Oltiin ajateltu, että reissussa menee korkeintaan muutama tunti, mutta loppujen lopuksi palattiin kotiin vasta illemmalla. Käytiin kiertelemässä muutamassa eri paikassa, kahvittelemassa ja vielä kaupassakin, joten mahtuihan siihen aika paljon menoa yhdelle päivälle. Päivä oli jo ennestään täydellinen, mutta kauppareissulla äiti päätti ostaa uuden Iltauinti Muumimukin lahjaksi. <3
Sunnuntaina juhlistettiin pääsiäistä Kotikolossa Tervetuloa kesä -teemalla! <3 Oltiin tällä kertaa pienellä porukalla, eli paikalla oli Karoliina, Sanni ja Elli. Välillä on kiva nähdä ihan vaan muutamaa ystävää kerralla, niin ehtii jutella kaikkien kanssa. ;-)
Tein tarjolle vegaanisia sitruunadonitseja, joiden resepti löytyy tuttuun tapaan leivontablogin puolelta!
Sisu <3
Eksyttiin Karoliinan ja minun vanhan ala-asteen pihalle keinumaan.
Brunssi venyi lähemmäs puolta yötä, kun pelattiin erilaisia pelejä ja katsottiin Kumman kaata. Pelasin myös elämäni ensimmäisen kerran Scrabblea, mihin tykästyin ihan todenteolla! Oli tosi ihana päivä ihanien ihmisten seurassa. <3
Sellaiset pääsiäiskuulumiset tällä kertaa! <3 Oli niin paljon mukavampaa, kuin etukäteen ajattelin. Mummon kuolinpäivänäkin olo oli melko hyvä, kun käytiin viemässä haudalle narsisseja ja ajeltiin sen jälkeen kauniissa peltomaisemissa. Olen niin onnellinen, kun tulee kesä ja ulkona tarkenee välillä jo ilman takkiakin. Ai niin ja toinen asia, josta olen saanut ihan hurjasti iloa: pyörän kaivaminen talvivarastosta. Asiat on tällä hetkellä aika hyvin. :-)

Miten teidän pääsiäinen sujui?

4 kommenttia:

  1. Aaaa nyt pakko kommentoida ! Tää postaus oli jotenkin niin ihana ja täynnä kevättä ja hyvää fiilistäkin :--) ihania kuvia ja ku tuli siis vaa hyvä mieli kun tämän lukaisin.
    //(itsellä rauhalliset pääsiäisenpyhät, mutta blogia jaksoin sentään vihdoinkin päivittää.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun kommentoit! ❤️ Ihana kuulla, että tuli hyvä mieli ☺️
      Välillä on kiva vaan ottaa rennosti ja keskittyä harrastuksiin 😌

      Poista
  2. Sinähän hehkut. :)

    VastaaPoista